ВУЧИЋ ОТКРИО КО СТОЈИ ИЗА НАПАДА НА СРБЕ: „Британци, не правите ме будалом“

VUČIĆ OTKRIO KO STOJI IZA NAPADA NA SRBE: „Britanci, ne pravite me budalom“

16 oktobra 2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da Velika Britanija stoji iza napada ROSU na Srbe na Kosovu i Metohije i da Priština to uvek radi uz podršku Kvinte.„Imam odlične odnose sa Velikom Britanijom i uvek ću želeti takve odnose, ali ne dam da me prave budalom .Našli smo im 58 čaura, NATO kalibra 5,56. Iz istog je ubijen Oliver Ivanović. Srbi sa Kosova i Metohije to nemaju“, rekao je Vučić.

On je dodao da će Priština uskoro da proizvede još jednu akciju nalik onoj 13. oktobra, ali da će tada jedinice poslati u neko albansko mesto kako bi se opravdali.

„Oni će da pošalju jedinice u neko albansko mesto da bi rekli da je to borba protiv korupcije i kriminala“, najavio je Vučić.

Kako je naveo, policija lažne države nije ni obavestila komandanta „regiona Sever“ o akciji u Severnoj Mitrovici i Zvečanu.

„Prvi put je ROSU došao na sever Kosova i Metohije zbog voza sa srpskim manastirima, drugi put kad je uhapšen i pretučen Marko Đurić. Oni misle da su bogovi. Pravdali su to što su ga prebili. U septembru 2018. upali su jer je Hašim Tači želeo da se pred izbore vozi na Gazivodama. Posle toga su upali navodno zbog hapšenja ubica Olivera Ivanovića. Nakon toga sa 30 borbenih vozila su se uputili ka Zubinom Potoku. Posle toga su upali zbog potrage za drugim osumnjičenim policajcima“, podsetio je Vučić.

Predsednik je podsetio da oni nemaju pravo da imaju vojsku i da gaze Rezoluciju 1244.

„Oni me otvoreno lažu. Lažu sve nas. Misle da smo debili i da mogu da na prodaju tu prilu o borbi protiv korupcije i kriminala. Jedino ih je briga da Srbija nema nikakvog prisustva na Kosovu i Metohiji. Oni misle da smo mi debili“, rekao je Vučić.Posle nasilja na Kosovu i Metohiji postoji dilema među Srbima da li izaći na izbore u nedelju, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

„Ja mislim da treba da izađu, a njima srce kaže ne. Sutra će doneti odluku“, rekao je on.

Vučić je kazao da ZSO mora biti stvorena jer je tako ugovoreno Briselskim sporazumom.

„Mene optužuju da sam kriv zbog toga što želim da se u delo sprovede akt potpisan od strane EU“, rekao je Vučić za Prvu televiziju.

KOMENTARI8 komentara

 1. Ivke says:

  Pa kad znas da lazu onda pusti Legiju i salji JSO tamo

  • Gardista says:

   Evo napokon nekog ko razmislja kao ja...samo bi Legija resio i pola Srpskog politickog smrada.

 2. SiNiša says:

  MI-? agent se žali na Gazdu? Urnebesno!

  • Aleksandra says:

   Ne lupaj gluposti i laži ako neznaš šta da kažeš, bolje ćuti, pametniji si

 3. Archelay says:

  Vucicu,svaka cast.Jedini politicar u Evropi koji mu je odbrusio u licu Posto su oni sujetni sada ce se balave nebi dobili vreme oko pronalazenja drugog stosa.I tako,stos za stosom srjiaju ka bananom.A to se vidi stanjem u dobrim delovima Engjeske gde ni policija sme da proviri.

 4. Gagi says:

  Istorijski nepomirljivi neprijatelji u Evropi su Nemci i Englezi. Englezi su nas puno puta "namestili" protiv Germana a to smo posle skupo i krvavo platili. Vidimo da danas postoji neka saradnja sa Nemcima i da oni ulazu najvise sredstava u otvaranje ovih njihovih fabrika. Sta drugo ocekivati od Engleza u ovakvoj situaciji osim da nam prave zlo jer vise necemo da ginemo zbog njihovih interesa. Ima ona izreka: "Ne bih ni kera dao Englezu". Posle ovakvih saznanja sa KiM, zar nije normalno da se ukine gostoprimstvo njihovim diplomatama, cisto da se pokaze neka drzavna ozbiljnost koju nemamo. Osim toga, Rusi su takodje sa Germanima imali plodnu istorijsku ekonomsku saradnju, veliki broj clanova Carske porodice Romanov bili su poreklom iz Austrougarskih elitnih porodica. Englezi su u Rusiji samo stvarali lom sa svojim spijunima, kao i kod nas, uvek je njima istok Evrope bio moneta za potkosurivanje gde je taj Slovenski narod ginuo protiv Nemaca da bi na kraju oni bili pobednici. Britanci sada preko siptara izazivaju Srbiju i Rusiju, kao hijene cekaju neki pogresan potez da bi opravdali njihovo prisustvo i okupaciju KiM. Da su oni normalni, ne bi vozili u kontra smeru od svih ostalih naroda na svetu, uvek su oni "posebni" i "jedinstveni", a po cemu to, jel po zlu.

 5. Rocky says:

  Najveći je problem što su englezi,švabe i amerikenjci uvijek složni kad treba mrcvariti nas Srbe.Samo se rotiraju- kad gnjave švabetine,ovi drugi se malo primire ,zatim terorišu ameri,pa kad oni malo stanu eto engleskih đubretara i tako do besvijesti.Jednostavno Srbija mora naći jakog saveznika po svaku cijenu,jer ovo mrljavljenje vodi u propast.

 6. Vini Puh says:

  Ijao.. ser Vuči, kada bi tebe samo Britanjoni budalom pravili to bi bilo jako lepo, nego se zbog tebe smi mi osećamo kao magarci.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *