ВУЧИЋ ОТВОРИО ДУШУ: Ево како Србија сарађује са Западом, а како са Русијом!

VUČIĆ OTVORIO DUŠU: Evo kako Srbija sarađuje sa Zapadom, a kako sa Rusijom!

29 oktobra 2019

(foto: Youtube printscreen)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Briselu sa predsednikom Evropske komisije Žanom Klodom Junkerom i komesarom za pristupne pregovore Johanesom Hanom, a nakon razgovora obratio se medijima i prokomentarisao aktuelna dešavanja u Srbiji i napade opozicije.

Inače, tokom razgovora predsednik Srbije i najviši zvaničnici Evropske komisije razmotrili su situaciju na Zapadnom Balkanu, politiku proširenja EU kao i napredak Srbije na putu ka članstvu u EU. Sastanak je održan u sedištu Evropske komisije.– Srbija će u svoj evropski put graditi dobre odnose i sa drugima, ponašati se kao odgovorna zemlja. Na pitanje zašto su vidljiviji naši dobri odnosi sa Rusima, odgovorio sam da mi kada hoćemo da kupimo oružje od neke zapadne zemlje kao da nismo suverene zemlje – rekao je Vučić, i dodao:

– To je promenio samo Makron, za druge ima komisija, čekanja, pa za šta će vam…Rusi ništa ne pitaju.

KOMENTARI4 komentara

 1. Ivana says:

  Ljigo, bolesniče i uvlakaču.

 2. Zoran says:

  Odmah se oglasio cim mu DW rekao da folira sa Rusima i da ima MNOGO vecu saradnjuu sa NATO-om.

 3. PlastiKMan says:

  Dovezli Rusi S400 u Srbiju da mu pokazu licno u nadi da ce kupiti. Nije hteo da ga kupi. Eto tako on saradjuje sa Rusima. Pamtite to.

 4. Daniel Jackson says:

  Ljudi sta ovaj prica! "...Srbija ce u svoj evropski put..." Koji evropski put? Nema evropskog puta i nikad ga nije ni bilo, niti ce ga ikad biti! Ko vjeruje u evropski put? Samo prolupala ili placena beogradska "inteligencija". Dajte, sakupite se da vidimo sta moze da se uradi i da vise ne slusamo ove nebuloze.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *