ВУЧИЋ ОВЕ ГОДИНЕ на челу Параде поноса

VUČIĆ OVE GODINE na čelu Parade ponosa

21 maja 2018

Vučić će možda ove godine da bude na čelu Parade ponosa.

Pitanje koje je postavio jedan od novinara tokom sastanka u Sofiji prošlo je nezapaženo u našim medijima.Pored pitanja o pravima homoseksualne populacije i kada će im biti omogućeno da se venčavaju i ostvaruju prava iz socijalne i zdravstvene zaštite, na koja je Vučić odgovorio da će to država uskoro da reguliše, jedno novinarsko pitanje je privuklo našu pažnju.

Nakon objašnjenja da će Parada ponosa biti održana u septembru, novinara je zanimalo ko će predvoditi Paradu i da li postoji mogućnost da to bude on i da li vidi sebe na Paradi, Vučić je odgovorio:

“Vidim sebe tamo. Moguće je da ću biti. Možda. Ali prirodnije je da tamo bude Ana (premijerka). Mislim da ćemo i tako kao vlast poslati jasnu poruku.”

Da li će Aleksandar Vučić ući u istoriju kao prvi Predsednik Republike Srbije koji je predvodio Paradu ponosa, ostaje nam da vidimo u septembru ove godine.

(Pravda)

KOMENTARI6 komentara

 1. Velika Metla says:

  Napokon na pravom mestu,među svojima! S kim si,taki si !

  • Zoran says:

   Isto sam i ja hteo da napisem....:)

 2. goran says:

  To je jedino sa cime i moze da se ponosi.

 3. Srećan put says:

  Dugo si se i folirao.Te jesi, te nisi, te zovite me pederom slobodno, te samo si malo, pa kako kad zatreba.Konačno, stani na čelo, sve ih pokupi bar iz Vlade i državnog vrha, pa vodi kud znaš iz Srbije i oprostićemo ti te milijarde evra. Ne zaboravi Tomu i Šešelja, koji su te napravili.

 4. ARTILJERAC says:

  Stani na čelo svojih istomišljenika i odvedi ih u pravcu brisela ali se više nemojte vraćati.

 5. goran says:

  Dobro receno, samo neka idu, dacemo im sendvice za uz put.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *