ВУЧИЋ ПОБЕСНЕО: „Не сметају им америчке заставе на чарапама и гаћама, али им је српска проблем!“

VUČIĆ POBESNEO: „Ne smetaju im američke zastave na čarapama i gaćama, ali im je srpska problem!“

27 juna 2017

(foto: mod.gov.rs)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da kritike uglavnom upućuju oni koji ništa ne rade, da se naslušao prilično gluposti.

Kako je rekao da svi oni koji su kritike uputili na račun fontane na Slaviji predstavlja paradigmu gluposti i laži upravo tih koji ništa ne rade.

Predsednik Srbije je naveo, odgovarajući na pitanja novinara i komentare poverenika Rodoljuba Šabića u vezi ideje jarbola i zastave koji bi bili simbol Beograda, rekao da na samo pominjanje zastave Srbije slede kritike i upitao da li to neko ima nešto protiv srpske zastave.

Kako je rekao ti što ništa ne rade uglavnom znaju znaju sve da kritikuju.

„Bilo bi divno da Beograd dobije dobije veliku srpsku zastavu kao jedan od simbola grada“.

On je (pominjući TV N1) rekao da u SAD zastavu stavljaju svuda – od kosmodroma, do donjeg veša i čarapa.

„Nema gde nema zastave, a izgleda da nekome smeta srpska zastava“, dodao je predsednik Republike koji je naglasio da je ponosan na srpsku zastavu.

„Ako budem u mogućnosti da glasam preko interneta, glasaću za“ poručio je Vučić i naveo da će biti za to uprkos željama Ssabića i nekih drugih.

U tom smislu Vučić se osvrnuo i na fontanu na Slaviji i upitao gde su ti stručnjaci koji su govorili da ona preliva.

Kako je rekao, ona ima modernu opremu, pumpe, filtere, senzore za vetar i upitao da li oni koji i ne znaju ko je Dimtirije Tucović sada žale štso u toj fontani ne mogu da peru noge.

„Svašta slušam i trpim razne gluposti od nekih medijskih poslenika ali i političara koji su urušili državu“ dodao je Vucičh.

Kako je ocenio, to što pričaju o fontani je paradigma gluposti i laži onih koji ništa ne rade.

Predsednik je dodao i da se ne ljuti na one koji nisu došli na svečanost povodom njegove inauguracije.

„Uopšte se ne ljutim, osim što sam se ljutio na one koji nisu hteli da pristustvuju zakletvi u Narodnoj skupštini i da čestitaju, jer je to razlika. Baš ni na koga se ne ljutim“, rekao je Vučić.

Inače, da Tviter profilu poverenika za informacvije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljuba Šabića može se naći anketa u kojoj pita da li je prihvatljivo da se 200 miliona dinara potroši kako bi se u Beogradu izgradio jarbol od 120 metara visine.

KOMENTARI4 komentara

 1. kuka says:

  Mi "koji ništa ne radimo" samo pitamo gde su naše pare. Zašto je fontana na Slaviji kakva može da se kupi za 200-300.000 € plaćena 1.800.000? Gde je razlika? Šta će nam uopšte fontana, kad naciju nema pašče za šta da ujede?

 2. kuka says:

  Takodje pitamo AV je li on dozvolio da mu vakcinišu tek rodjeno dete, pošto po Srbiji prinudno vakcinišu ostalu decu, odnosno uslovljavaju upis prvaka u školu potvrdom o vakcinama? Ako nije, daj ga 'vamo da ga mi na isti takav način vakcinišemo.

 3. bagro crvena says:

  Plačem ko kiša za Gračanicom koju potopi a monstrum diže jarbol i priča o patriotizmu!

 4. Ivan Grozni says:

  AV i ja se razilazimo dijametralno ali ovog puta ga bezrezervno podrzavam. Napred samo. Zastava je simbol drzave. Sve ozbiljne zemlje imaju svoje zastave istaknute na najvisljim jarbolima koje imaju. Pogledajte Amere,Australiju,Englesku,Nemacku...Sabic prica samo da bi nesto rekao.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *