ВУЧИЋ ПОБЕСНЕО У ЛЕСКОВЦУ – ПРВИ ПУТ НАПАО АМЕРИЧКЕ ТАЈНЕ СЛУЖБЕ: Говорио о „Великој Албанији“, које стране службе стоје иза ње!

VUČIĆ POBESNEO U LESKOVCU – PRVI PUT NAPAO AMERIČKE TAJNE SLUŽBE: Govorio o „Velikoj Albaniji“, koje strane službe stoje iza nje!

25 aprila 2017

Očigledno je reč o dobro koordinisanoj akciji albanskih političara iz Albanije i sa teritorije KiM, ali i Albanaca iz Preševske doline, i u to nema nikakve sumnje, kao ni u umešanost jedne strane službe, rekao je danas premijer Aleksandar Vučić, komentarišući izjave albanskih i kosovskih političara o Velikoj Albaniji.

U tom se smislu postavlja samo nekoliko pitanja, dodao je, te naveo da su to: da li Albanci to rade sami ili u koordinaciji s nekim drugim, možda i sa nekog drugog kontinenta, zašto sada i šta su im prave namere…

Vučić je izjavio da je zahvalan predstavnicima opozicije na svemu što su učinili posle predsedničkih izbora jer je to uticalo da mu poraste rejting i da, ako tako nastave, postoji mogućnost da dobije dvotrećinsku podršku u narodu.

Vučić je, odgovarajući na pitanja novinara, rekao da mu je drago što je otvara pruge i puteve, da je to njegov posao, a da svako radi svoj posao…

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da je normalno da su neke stranke u lokalu negde malo jače, negde slabije, ali da se pokazalo da je samo jedna gotovo svuda najača, čestitao je svima pa i onima koji su zadovoljni sa rezultatom od šest ili sedam odsto osvojenih glasova.

Vučić je, odgovarajući na pitanja novinara u Leskovcu, rekao da SNS čestita onom ko osvoji više glasova uz poruku „u redu formirajte vlast“, ali i naveo da je razlika između pobednika i gubitnika ta da su neki zadovoljni i sa pet, šest, sedam odsto glasova, a neki ne ni sa 45 odsto osvojenih glasova.

KOMENTARI3 komentara

  1. Barabe crvene says:

    Iznervirao se zbog sporosti realizacije!?

  2. dusko says:

    TO JE PROIZVOD LOSE SPOLJNE POLITIKE NEKOLIKO GODINA UNAZAD !!!

  3. sergej says:

    VUČIĆU dozovi se pamet Šiptari su samo nož i oganj Amerikanaca a ucenjivat će te sve dok Zoranu Mihailović ne postaviš za predsednika vlade i dok ne ispuniš njihove zahteve iamt ćeš problem sa Šiptarima, Muslimanima iz Sandžaka, Vojvodini, tužbu Šiptara za genocid koju vodi Džefr Najs Bakir je probao pa su te Rusi spasili. DOK SE NE OKRENEŠ RUSIJI MANI SE ĆORAVA POSLA OKO EVROPSKIH USTAŠA.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *