Вучић понудио помоћ Милановићу и Хрватској!

Vučić ponudio pomoć Milanoviću i Hrvatskoj!

16 oktobra 2015

vucic milanovic 43Premijer Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas pismo premijeru Hrvatske Zoranu Milanoviću s porukom da je Vlada Srbije spremna da pruži pomoć Hrvatskoj, koja se suočava sa razornim poplavama.

„Sa velikim žaljenjem smo primili vest o razarajućim poplavama koje su načinile veliku materijalnu štetu u Karlovcu, Zagrebu, Kostajnici, Dalmaciji i drugim delovima Hrvatske“, naveo je Vučić u pismu.

„Svesni teškoća sa kojima se zbog ove prirodne katastrofe suočavate, Vlada Srbije je spremna, ukoliko to smatrate potrebnim, da pomogne Hrvatskoj uz pomoć specijalnih timova obučenih za delovanje u vanrednim situacijama i pruži materijalnu pomoć u obnovi poplavama uništenih područja“, napisao je Vučić.

Vučić je u ime Vlade Srbije i u svoje ime uputio izraze iskrenog saosećanja sa svima koji su pogođeni ovim poplavama, saopštila je Kancelarija Vlade Srbije za saradnju s medijima.

Sputnik

KOMENTARIJedan komentar

  1. anamarija says:

    Bozeeee....kako bi bilo lijepo kada bi tako kulturno suradjivali u svemu i svakodnevno / bez onih blesavih extremista /!!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *