VUČIĆ PORUČIO DAČIĆU: Neću trpeti ispade socijalista

VUČIĆ PORUČIO DAČIĆU: Neću trpeti ispade socijalista

26 juna 2014

vucic_620x032 vucicPremijer Aleksandar Vučić juče je jasno stavio do znanja prvom potpredsedniku Vlade i lideru SPS-a Ivici Dačiću da više neće tolerisati medijske ispade i kritike pojedinih socijalista na račun Vlade Srbije. Dačić je na kraju ostao bez odgovora!

Kako saznajemo, sve se dešavalo na jučerašnjoj redovnoj sednici Vlade Srbije u devet ujutru. A povod za packe su bile izjave i komentari najviših funkcionera SPS-a, pre svih Branka Ružića, koji je nedavno kritikovao poteze vlasti i nastupao kao da je deo opozicije. Pred svim ministrima Vučić se obratio Ivici Dačiću rečima:

– Neću više da trpim Socijalističku partiju Srbije da mi soli pamet! Neću da trpim i tolerišem istupe protiv Vlade, neću! Neka idu u opoziciju! Neću da mi tamo neki kriminalci pametuju – poručio je Vučić.

Inače, kako saznajemo, od izvora koji je bio na toj sednici, prvi potpredsednik Vlade Srbije i predsednik SPS-a ništa nije odgovorio, samo je ćutao.

Dan ranije, funkcioneri SPS-a Milutin Mrkonjić i Dejan Radenković dali su otvorenu i javnu podršku stranačkom kolegi Branku Ružiću za njegov opozicioni nastup.

– Bravo, Bane, hrabar si! Punu podršku ti dajem u naporima da napravimo pošteno društvo kome teže socijalisti – komentar je koji je na svom Tviter nalogu napisao Mrkonjić. A odmah ga je podržao i Radenković.

Podsetimo, podrška Ružiću usledila je nakon njegove kritike smene načelnika policije i stava da ne veruje da postoji bilo kakva zavera protiv Aleksandra Vučića.

Inače, samo pre nekoliko meseci, još dok je bio ministar u prošlom sazivu Vlade, Branko Ružić je rekao da veruje u nevinost ranije uhapšenog predsednika FK Partizan i vlasnika Veterinarskog zavoda Dragana Đurića.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *