ВУЧИЋ ПОРУЧИО ХРВАТИМА! Неће бити нових „Олуја“, то вам гарантујем!

VUČIĆ PORUČIO HRVATIMA! Neće biti novih „Oluja“, to vam garantujem!

7 maja 2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je potez Hrvatske o formiranju vojnog kampa na Kosmetu odluka doneta sa namerom da se dodatno unizi Srbija.

– Oni su namerno i sa namerom doneli odluku pokušavajući da dodatno unize Srbiju – rekao je srpski predsednik.

On je podsetio da Srbija sa svima u okruženju želi korektne odnose, posebno sa Hrvtskom. Upitao je zašto je nekome bilo potrebno da u tome učestvuje, umesto da odbije ponudu Kfora.

– Svi oni koji misle da će biti novih „Oluja“, pogroma, proterivanja srpskog življa, moja poruka je da se to neće desiti. A kad ja to kažem, to znači garanciju – kazao je on.

KOMENTARI10 komentara

 1. Za Srbiju says:

  Vreme je da hrvate naučimo pameti.

 2. Ivana says:

  Vučiću govedo izdajničko ne laži narod nikad ni ne pitaš za prava Srba u Krajini. Povodom pevanja ustaških pesama u Vukovaru i poziva na klanje preostalih Srba ti ustaši Žigmanovu i rvatima u Vojvodini nudiš i više no šta traže kako se i sam hvališeš. A bezobrazni ujko Žigmanov traži prava za rvate kakova imaju preostali Srbi u Krajini. Pa daj mu ta ista prava govedo jedno. Odma skinite sve nazive mesta na latici, pozovite narod pa po selima naseljenim rvatima pevaju četničke pesme, razbite sve rvatske crkve ko oni srpske u Krajini i Hrvatskoj. I za kraj neka Srbi gađaju Žigmanova govnima ko šta su Pupovca rvati i eto mu istih prava. Hrvati uvek isto podmuklo ali isto koriste svaku priliku za svoj napredak maksimalno. Mi Srbi upropastimo baš svaku pobedu i priliku ili to propuste izdajnici i budaletnine koje nas vode u propast. Eto sad bi naš srpski glupi kralj reko da je živ eto naše braće rvata na srpskom Kosovu. Posle srpski dupelisci ustaše Broza nikad nisu pitali zašta ne oslobodimo Jasenovac? Zašta Srbi u Hrvatskoj gde su u većini od preko 80% nemaju autonomiju? Dok se autonomija nudi šiftarima na Kosovu i njegovim usrašama u Srskom Vojvodstvu? Ne srbi dupelisci nisu smeli bedni bednici i kukavice a sve neke generalčine? Zbog njih tih glupih partizana danas više nema Srba u Krajini. Da Srbima i Srbiji treba pameti i to u ogromnim količinama a nemo ni za lek. Hrvati iz svakog rata izašli kao gubitnici i koljači Srba upravo uz pomoć glupih Srba i ulizica posle najviše izvukli po svakom pitanju. Jedino su poslednji rat dobili ponovo uz otvorenu pomoć svoje braće vatika, nemače i cele katoličko-protestanske osovine zla. Počinili su strašan genocid nad Srbima Krajine i Hrvatske i njihovo etničko čišćenje s vekovnih ognjišta. Gnjide u vrhu vlasti Srbije kažu da eu nema alternativu baš zato šta s njima rade na nestajanju Srbije i Srba kao naroda. Srbiju već desetlećima vode izdajnici, strani plaćenici i neprijatelji Srbije. Srbija je i sada pokorena pod okupacijom i katoličko-protestanskim tutorstvom. Srbija je zemlja svih osim Srba. Dok je Hrvatska uz pomoć eu fašista i vatikana država Hrvata i nebitnih manjina. Zaglupljivanje i onako glupih Srba ide po planu i dalje.

  • Čist je ko Suza says:

   To je stoga što Vuči smatra da je to tamo ustavno-pravna evropska država koja poštuje sve ustavne forme, i da on nema ništa s time. Nema ni sa nama jer ima svoj mali krug u kome je bitno da napuni budžet nas malo da slaže i puno nas vakciniše, da bi bio pravi prijatelj sa državama bliskim i dalekim od našeg regiona. Za region se smatra beograd i priliv bdp-a u kasu budžeta da bi mogao i nama da baci kosku, naravno on-line radi bezbedne distance.

  • Becki konjusar says:

   Svaka ti čast. Pičousti je i 1995 god u Glini garantovao srbima mnogo toga a na kraju nas izdase braća iz Srbije. Ovo se odnosi na vlast. Narodu svaka čast.

   • Pendrek says:

    Svaka ti cast draga Ivana, tako je.

 3. opet ja says:

  Uhh spale im gaće od straha....

  • Ivana says:

   Baš govedo je prvo s njima dogovorilo šta sme da kaže za naš glup i lakoveran narod a u biti ne sme ništa jer je njihov igrač.

   • Opljačkani penzioner says:

    Ivana nikad on ne bi bio ni predsednik mesne zajednice Malo Crniće, a kamo li predsednik vlade ili države, da ga ucenom zbog ratnohuškačke retorike nisu "doveli na vlast" oni koje danas naziva "naši zapadni prijatelji" da njegovom olovkom i obrazom kao đon postignu ono što nisu bombardovanjem u nelegalnom razaranju ove zemlje agresijom koja je trajala 78 dana. Tebi svaka čast na iskrenim komentarima.

 4. Gospodi Pomiluj says:

  Pa nema novih oluja, taj vetar odande neprestano duva, takođe i sa kosova. I oni nama obećavaju da olujni vetar s njihove strane nikada neće prestati. Valjda vidite po njihovom raspoloženju. Nekad je to bilo u velikim grupama za oduvati sada traže pojedince. Ukoliko šta ne valja krivi su srbi. Plan Tuđmana i Špegelja je bio jasno izložen još u NIN-u 90-tih: "Trećinu srba pobiti, trećinu asimilovati kao lojalne građane i trećinu proterati. Srba? Nema srba, čak i oni koji znaju da su srbi kao Rade Šerbedžija kažu da mrze srbe. Šta reći? Da bi ostali u hrvaćanskoj moraju promeniti genetiku ne? Isto i na kosovu. Oluja nam zapravo može osloboditi odande one prave srbe, tako da ona nije loša.

 5. Opljačkani penzioner says:

  Da, kad ti nešto kažeš to je sigurno k'o vrbov klin. Ti zineš a ne lažeš samo kad jedeš. Šta ti smeš reći bilo kome u Hrvatskoj? Odmah te podsete na tvoju ratnohuškačku teroriku u Glini i začepe ti usta. Nisi li Kolindi Grabar Kitarović obećavao da nikad nećeš pominjati Jasenovac, što je ona prenela svojim ministrima kad su neki od saborskih zastupnika zahtevali da budeš "uhićen" čim nogom kročiš na tlo Hrvatske, od kojih je jedan ministar odmah podneo ostavku. Je li i jedan poslanik tvoje i Dačićeve stranka glasao za predlog Srpskog pokreta Dveri za donošenje Rezolucije o genocidu nad Srbima, Jevrejima i Romima u NDH? Od 165 prisutnih poslanika "ZA" Rezoluciju je glasalo samo 15 opozicionih poslanika. Šešeljev portparol Nemanja Šarović, koji danas izigrava opoziciju, je tim povodom izjavio da mu ne pada na pamet da glasa za predlog Dveri. Što sad umesto pretnji iznetih iza skupštinske govornice: "Ubijte jednog Srbina, mi ćemo stotinu Muslimana", umesto jednog Srbina, koji je zbog tvog "zlatnog doba" pobegao u svet, naseljavaš hiljadu muslimana, a prema potpisanim sporazumima u Dablinu, Marakešu i Austriji naselićeš ih milion i po, čime će se, kako si sam izjavio, izjednačiti broj naseljenih migranata sa brojem iseljenih Srba. Njima nudiš i posao i tuđe kuće, a Srbima proteranim iz Hrvatske to nisi nudio. Što nisi zahtevao povratak 250.000 proteranih Srba i ostalog nealbanskog stanovništva na Kosovo i Metohiju, kako to predviđa Aneks 2 Rezulucije 1244 SB OUN. Nikad i ne pominješ ni Rezoluciju, ni povratak prognanih, ali su ti puna usta izjava da na Kosovu ništa nije srpsko. Nisi na svom omiljenom CNN propustio priliku da, pored reklamiranja radne snage iz Srbije poput robova, izjaviš da su Srbi svetski šampioni u nepotrebnom pokazivanju mišića, da je Srbin započeo Prvi svetski rat, te da bi dozvolio policiji Austrougarske da sprovodi istragu u Srbiji. Da nije bilo Emira Kusturice i evropskih istoričara koji su potvrdili da je taj rat planiran daleko pre sarajesvkog atentata proslava stogodišnjice od početka Prvog svetskog rata bila bi posvećena Srbiji kao krivcu za taj rat. Priznanjem nezavisnosti privremeno okupirane teritorije Kosova i Metohije, aboliraćeš odgovornosti one koji su izvršili nelegalnu vojnu intervenciju na SRJ i opet krivicu za vojnu agresiju svaliti na Srbiju, od koje pregovarači, kojima si dao sve za ništa, već nagoveštavaju podnošenje zahteva za isplatu ratne štete.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *