ВУЧИЋ ПОРУЧИО ШИПТАРИМА: „Суочићете се са бројним изненађењима, позитивним за српски народ, али не и за вас“

VUČIĆ PORUČIO ŠIPTARIMA: „Suočićete se sa brojnim iznenađenjima, pozitivnim za srpski narod, ali ne i za vas“

12 januara 2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je privremenim vlastima u Prištini da poštuju sporazume.

Kao i da će ih, ako se budu prijavili za članstvo u međunarodnim organizacijama, čekati velika iznenađenja.Na najavu političara iz Prištine da će podneti zahtev za učlanjenje u međunarodne organizacije kazao je :

„Oni nemaju pojma, ne čitaju sporazume koje potpisuju. Ne smeju da se prijave u međunarodne organizacije. Ako se budu prijavili, čekaće ih velika iznenađenja“, podvukao je on.

Vučić je kazao da se tom porukom ne obraća političarima u Prištini, već njihovim mentorima, onima koji su im pravili takozvanu državu.

„Ako se ne budete držali sporazuma, ja vas obaveštam – suočićete se sa brojnim iznenađenjima, pozitivnim za srpski narod, ali ne i za vas“, naglasio je on ne govoreći o detaljima.

KOMENTARI5 komentara

 1. Gagi says:

  Vreme je da se krene sa obuzdavanjem siptara, prevrsili su svaku meru.Dozvoljen im je povlasceni status u odnosu na Srbiju jer su verni cuvari tudje vojne baze i njihovi saradnici. Nasa drzava protiv njih nije preduzimala nista jer se cekala neka politicka promena u svetu. Promene se desavaju i ceo svet se trese od njih,ubrzo ce shvatiti zapad da su zagrizli veliku jabuku koju nisu u stanju da progutaju. Njihovoj megalomanskoj aspiraciji da zavladaju celim svetom dolazi kraj, te troskove nisu u stanju da pokriju, zbog toga im se desavaju ove unutrasnje stvari.Promenila se situacija, ameri su besomucno stampali dolare da pokriju sve vojne troskove u svetu, sada je ocigledno tome dosao kraj jer niko vise nece njihov dolar. Ljuti su na kineze zbog toga sto traze realizaciju dugova, a duzni su svakome na svetu pa zbog toga stalno prave krize da to zabasure. Ubrzo dolazi do unutrasnjeg urusavanja sto je vec pocelo, posle toga sledi otreznjenje i preispitivanje njihovog svetskog okupacionog stave i koliko sve to kosta. Naravno, ta kriza ce strasno pogoditi i europu jer nalozi za delovanje merikanskih politicara dolaze iz europske okupacione centrale. Merika je od svog nastanka bila trojanski konj europskih vlasnika te drzave,sakrili su se iza imena te drzave za sva zla koja prave po svetu. Ko je pravio zlo po svetu pre nastanka merike, isti mozak i ista ruka vekovima vrslja po ovoj zemljinoj kugli. Vec je pocelo otrznjenje i preispitivanje, neminovno je da ce ova okupaciona alijansa zbog svog opstanka preispitati svoju ulogu u okupaciji celog sveta jer su to ogromni troskovi koje nisu u stanju da pokriju. Mnoge izgradjene vojne baze na svetu im nece vise biti potrebne, tako i ova na KiM koja je predvidjena za bolnicki centar kada napadnu Rusiju. Sve ce se ubrzo promeniti, takodje i uloga siptara kao saveznika jer vise nece biti aktuelni u buducim desavanjima, a onda, kud koji mili moji.

 2. 1389 says:

  Bežanija čeka i šiptare i amere, uskoro vrlo uskoro...

 3. Rajko says:

  A ko će da ih suoči?

 4. Nine says:

  Vučić je kazao da se tom porukom ne obraća političarima u Prištini, već njihovim mentorima, onima koji su im pravili takozvanu državu. Laki je malo nervozan, ili onaj ko je izmislio ovo što je napisano. I moja nepismena komšinica od osamdeset leta zna da su njegovi mentori upravo oni za koje govori da su mentori političarima u Prištini. Oni su ga i "doveli" na vlast da prizna nezavisnost južne srpske pokrajine. Ni jedan političar na političkoj sceni Srbije pre njega to nije hteo učiniti, ali on je to učinio radi pranja svoje ratnohuškačke prošlosti, a sve preko leđa celokupnog srpskog naroda. Od parole "ubijte jednog Srbina mi ćemo stotinu Muslimana" došao je do toga da umesto jednog Srbina, pobeglog u beli svet zbog njegovog "zlatnog doba", u Srbiju naseljava hiljadu Muslimana, najavljujući da će se broj iseljenih za deset godina izjednačiti sa brojem naseljenih migranata. Ako mu Albanci ne podignu spomenik u Prištini pored spomenika Klintonu, zbog većeg doprinosa nezavisnosti Kosova, nisu baš bistre glave.

 5. Pravnik says:

  Samo brišite komentare. Možete li izbrisati i članak objavljen na sajtu Srbin info da je Vučić danas osuđen po tužbi Boška Obradovića na isplatu iznosa od 200.000 dinara na ime nematerijalne štete, zbog toga što ga je na ružičastoj televiziji nazvao lopovom i fašistom. Ni advokat nije prigovorio na tužbu, jer je svestan da je Obradović u pravu. Nema toga sudije koji to nije čuo ili pročitao, pa mu i ne treba dokaz koji je priložio Boško Obradović. Izgleda da ni sudije nisu više slepi poslušnici "sveodlučujućeg". Ali lako će on isplatiti taj iznos, sa zakonskom zeteznom kamatom, isto kao i njegov novinar Vučićević, jer ne isplaćuju kazne iz svog džepa, već iz budžeta, koji se osim kredita, puni pljačkom naroda. Malo li je pune četiri godine zavlačio ruke u džepove radnika i penzionera? Sad će oporezovati i frilensere, koji već najavljuju štrajk, i devizne doznake iz inostranstva koje obrazovani šalju roditeljima da bi preživeli, jer ne mogu platiti ni račune za komunalne usluge. Cene svih proizvoda i usluga otišle su nebu pod oblake. Treba nadoknaditi gubitke EPS, Telekoma i Er Srbije, ali i vratiti ogroman dug na ime kamate na uzete kredite. Glavnicu će otplaćivati naši praunuci, ili će kreditori uzeti ono što je ostalo od preduzeća.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *