ВУЧИЋ ПОРУЧИО: Србија спремна да помогне Хрватској

VUČIĆ PORUČIO: Srbija spremna da pomogne Hrvatskoj

29 decembra 2020

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je Srbija spremna da pomogne Hrvatskoj, i tehnički i finansijski, i da se nada da je zemljotres prošao uz minimalne žrtve.

– Spremni smo da pružimo svaku vrstu pomoći. Želim da se Hrvatska brzo oporavi, da brzo obnovi sve objekte – naglasio je on.

Vučić je rekao da ako bilo šta može Srbija da pomogne to će uraditi.

– Veoma mi je žao i spremni smo da pružimo svaku vrstu tehničke i finansijske pomoći – dodao je on.

KOMENTARI18 komentara

 1. sokoćalo says:

  ti pomaži a Srbe ostavi na miru Albanski smradu

 2. sprdalo says:

  Mamune hrvatska ( namerno malo slovo) bi se neopisivo radovala da se tako nešto desilo Srbiji. Pogotov njihova vrhuška

  • Kulak says:

   Srbi za Srbe!Treba pomoći Srbima na Baniji i u srpskim selima oko Zagreba,Gline i Petrinje.Majske Poljane,srpsko selo koje je Srbiji,Srbima i srpskom narodu dalo genijalne srpske matematičare Svetozara Kurepu i Đuru Kurepu najviše je postradalo u ovom potresu.U Majskim Poljanama je rođen i slavni srpski vajar Simeon Roksandić.Ne možemo mi Srbi dopustiti da naši Srbi u Majskim Poljanama,Glini i Petrinji ostanu bez krova nad glavom.

 3. Pendrek says:

  Vucicu jesi za dom spreman?

 4. sokoćalo says:

  Slino to možeš u svojie ime a ne u ime naroda. Ti neprestavljaš srbski narod

 5. Portopranco says:

  Pomoći hrvatima isto onako kako su oni pomogli nama Srbima kad su nas 700.000 poklali u Jasenovcu.

  • šiško says:

   I još najmanje toliko na drugim stratištima, a ostatak proterali, te mnogi od njih ni dan danas ne mogu da stanu na svoje noge. Njima niko ne pomaže, čak ni psihopata, ćija bi to bila obaveza. Nema psihopata vremena, mora pomagati ustaše, šiptare, migrante i ostali bašibozluk.

  • Ivke says:

   Duplo bih im pomogao

 6. Dražen Jovan Petrović says:

  Srbija hitno mora poslati pomoć Srbima u Glini i Petrinji.Isto tako,Srbija mora odmah poslati veliku materijalnu pomoć za obnovu objekata Srpske Pravoslavne Crkve u Glini,Petrinji i Sisku.Tamo na Baniji živi puno naših ljudi,naših Srba.Svi Srbi im trebaju pomoći.Hitno.

  • šiško says:

   Nema ih mnogo, bilo ih je mnogo, ali sad ih više nema. Slažem se da pomognemo Srbima i SPC, ali ne i hrvatskoj državi i hrvatskom narodu. Imaju oni ko će njima pomagati.

 7. Pendrek says:

  Do juce je AV hteo da ubije hrvate a sada bi da pomaze i financijski kakav licemer.

  • Zapadnjak says:

   Može biti,ali ti si baš samo...pendrek.

   • Pendrek says:

    A ti si mi kao neka funjara. Majka te nasla...

  • I LOVE says:

   To Vuce Pomagaj Bratu Hrvatu i Oni Su Srbima Pomogli 95 G. Izrucise 600-000 Srba Srbiji dasu hrvati pametni svaki bi mj. objavljivali potres u lipoj nasoj vucic placa sve zivija vuce.

 8. filip says:

  Sačekajmo da vidimo da li će našim srbima hrvatska pružiti bilo kakvu pomoć. drugo ne sećam se da smo dobili pomoć od hrvata kad su kod nas bili zemljotrsi i poplave. treće možda treba pomoći običnim ljuima (hrvatima) ali postavlja se i u tom slučaju etičko pitnje kako im pomoći kada oni makar da podignu glas protiv maltretiranja srba u kroaciji. vučićeva politizacija svake situacije neće pomoći ni njima ni nama

 9. Gospodi Pomiluj says:

  Ma Srbija naravno, na prvom mestu. Nego čemu bre ono služi ta Europska unija kada su u pitanju elementarne nepogode? Iznenadio ih je zemljotres u hrvatskoj pa čekaju najpre srbija da pomogne da vide šta će biti.

 10. Brat croat says:

  Pomozite kroaciji za kaj pa ne? Nemojte se strašiti budite nam dobri dečki. Vratiće vam se isto već sutra, kama sutra ako ne još i kama danas. Kroati vam to nikada neće zabudeti, vratiće vam vaše milo za naše drago. Nego da li će i Mesić reći "Kroacije više ni"

 11. Biogradlija says:

  Neka im pomogne ante gotovina koji u Prdoljakovom filmu jednim rafalom ubija po sto Srba.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *