ВУЧИЋ ПРИМЉЕН НА ВМА због срчаних проблема

VUČIĆ PRIMLJEN NA VMA zbog srčanih problema

16 novembra 2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče je primljen na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu.

Kako je saopštio Generalni sekretarijat predsednika Republike Srbije, on je juče, 15. novembra, u kasnim popodnevnim satima primljen na VMA zbog kardiovaskularnih problema.

KOMENTARI17 komentara

 1. Boban za Srpskog Cara i carevinu Srbiju says:

  Jao sada će da plaču njegovi roboti i da padaju u nesvest kada bude i "uprkos" teškom zdravstvenom stanju "lavovski navalio da se bori "za" Srbiju. Kakva pozorišna predstava...

 2. persida says:

  Blefira pred izbore, izaci ce iz bolnice na krilima.

  • Gardista says:

   Kakvim? Andjeoskim ili muvinim, da sto pre pobegne.

   • persida says:

    Izacice na ruskim krilima, stan u Moski ga vec ceka.

    • Mitar says:

     Ipak je poslusao oca Andjelka i priblizio se Rusiji

 3. SVETLO says:

  Umesto sto se zamarate,brinete i trosite energiju na raspikucu av&Co.,bolje je okrenuti se i slusati prave i dokazane intelektualne gromade,domacine i patriote iz pokreta SVETLO(prof.Komazec,D.Radovic,P.Mirkovic,najzabranjeniji ekonomista Branko Dragas i sl.njima)KDS-kripto drzava Srbija.Samo SVETLO=Sloga Srbina Spasava!

  • SVETLO says:

   Naravno pod uslovom da ste zaista zainteresovani za Srbiju i Srbe(ma gde oni bili)!

  • Pipi Dugacarapa says:

   Kripto drzava je dobro sredsvo za razvijanje demokratije ali tamo gde je jak srednji drustveni sloj. A, u Srbiji sada imamo samo siromasne i mali broj prebogatih politicara, lopova.

  • I oni says:

   samo žicaju crvenu od nučenog naroda koji 'leba nema da jede.

  • persida says:

   A otkud Vam ideja da nismo upoznati sa Svetlom. Ima tu dobri namera, ali i mnogo naivnosti. Mnoge ideje Branka Dragasa su naprosto neostvarive, nazalost. U okupiranoj zemlji, i Svetlo je okupirano. Mnogo bih volela das gresim.

 4. Branko says:

  Dramoser express mogao bi malo sportom da se bavi. Da skine jedno 15 kila masti. Vidi se da mu je Šešelj trener.

 5. doktrina soka says:

  Vucicu zelim sve najbolje,za sada boljeg nema,sva opozicija je rasturila Srbiju od 2000te i natrpala depove,opet necemo za njih glasati.Vucicu zelim brz oporavak i da kupi S400.Pa vi koji komentarisete kao u Jutarnjem hr. puknite.

  • krojac says:

   A kako ste ti i tvoji džepovi? Pretpostavljam dobro, čak odlično, kad ovoliko ne vidiš nakaznost ovog režima, boleštinu koju su raširili po Srbiji, glad i nesreću čiji su oni vinovnici.

   • teoretičar says:

    šnajder, neću da teoretišem, ali me čudi kada neko brani NATO i Zapad i pripisuje bedu u Srbiji bilo kome iz Srbije. Zar stvarno mislite da ste u pravu? Koji crni režim? Pa oni ni pertle ne vezuju ujutru dok im se ne naredi. Čitajte malo Asada i kako naziva američku vlast režim, jer to je režim koji vlada Srbijom a ne tamo neki Vučko potrčko. O Bože, još će na kraju Srbi sami sebe optužiti i poslati u Hag.

  • teoretičar says:

   Doktrina soka +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 6. FelixFaber says:

  A ministar Zlatibor Lončar na pogrešnom radnom mestu...pu!

 7. teoretičar says:

  Jaoooj, nešto ne valja. Dodirnuta pogrešna nota. Disharmonija, šta li. Pa nisam ja filharmoničar. Događa se a baš bilo poluprazno, polupuno mada se više ne sećam detalja. Da me ubijete, nemam pojma šta je bilo. Osetio sam ja da mi se ubrzano približava stogodišnjica.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *