ВУЧИЋ: Приштина жели да нас понизи!

VUČIĆ: Priština želi da nas ponizi!

27 oktobra 2016

112556_vucic_f

Srpski premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da sumnja da je Priština samostalno postavila najnovije uslove za nastavak dijaloga u Briselu, što, kako je rekao, ne doprinosi rešavanju problema, već doliva ulje na vatru.

Zato će danas razgovarati sa visokom predstavnicom Federikom Mogerini a biće održana i sednica Vlade na tu temu, najavio je Vučić.

Neko u Prištini, rekao je premijer, ne želi da čuje, a kamoli da razume našu argumentaciju da je Srbija opredeljena za dijalog i za postizanje kompromisa. Poruke iz Prištine su, prema njegovim rečima, potpuno neverovatne i pokazuju da neko tamo ne želi dijalog.

„Neko u Prištini želi unižavanje Srbije i ne želi da čuje, a kamoli da razume našu argumentaciju“, kazao je premijer Vučić.

Premijer je ukazao da su se i dosad iz Prištine mogle čuti razne besmislice i ponovio da smatra da su dobri odnosi sa Albancima ključni za napredak svih odnosa na Balkanu.

„Plašim se da ovakve izjave, za koje sumnjam da su samostalne date, ne doprinose rešavanju problema već da dodatno dolivaju ulje na vatru“, rekao je Vučić.

KOMENTARI3 komentara

 1. test says:

  Ne ponizuje nas nikakva Pristina (niti ameri koji stoje iza svih ovih zahteva), ti nas ponizujes i unistavas vucicu! Tvoja zelja za vlast i bogastvom ce da unisti Srbiju (bata i kum su ti sada poznati bogatasi, zajedno sa tobom). Ti si jedan obican diktator i manipulator, a sta se drugo i moglo ocekivati od coveka bez ikakvog radnog iskustva i navika (a znas da pljujes prave radnike Srbe koji jedva ishranjuju svoje familije). Ti si nedorastao poziciji, vremenu i problemima! Trebalo je odavno da das ostavku (da imas ikakvog obraza) a NE da podpisujes iz-dajnicke, protiv Ustavne dokumente za koje treba da ti se sudi!

  • Sremac says:

   Pa on se 25 godina spremao za to što ste opisali, tako da to sa ostavkom ne ide. Ima jedan jedini način kako to ide!

 2. milovan says:

  Vuciceva i Daciceva izdaja,postaje sve VIDLJIVIJA.Ajd sto su sebe uvalili u gofna,cine to iz straha(ucena)ili su debelo naplatili.Oni uvalise i Srbiju sa svima nama.Steta je ogromna i tesko cemo se izvaditi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *