ВУЧИЋ ПРИЗНАО: Крив сам, извињавам се за изречену глупост

VUČIĆ PRIZNAO: Kriv sam, izvinjavam se za izrečenu glupost

15 septembra 2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se izvinio građanima Srbije, kako je rekao, za svoju glupost izrečenu na konferenciji za medije u petak.

Naime, on je, govoreći o tragediji na gradilištu „Beograda na vodi“, pomenuo da u SAD na svakih deset sekundi pogine jedan perač prozora, prenosi B 92.„Moram da se izvinim građanima za glupost koju sam izgovorio, za grešku koju sam napravio… Mnogi su jedva dočekali, nisu mogli da kažu ništa o suštini onoga što sam rekao. Govoreći o nesrećama u građevinskom sektoru, rekao sam kako na svakih deset sekundi ginu perači prozora u SAD, to je sa nekog šaljivog sajta uzeto…“, rekao je Vučić.

Dodao je i da „nisu krivi njegovi saradnici, kako su mnogi govorili“.

„Ja sam kriv, da sam razmišljao, da nisam bio umoran, shvatio bih odmah… Moram da pohvalim svoje savetnike… To što sam ispao glup… Šta da radim…“, rekao je Vučić.

Podatak koji je Vučić izneo se pojavio na satiričnom portalu „Onion“.

„Što se tiče optužbi na račun države, ja hoću građanima — mislio sam da to ne govorim — hoću ljudima samo da pročitam neke podatke. Znate li da u Americi svakih deset sekundi kada taj posao obavljaju, ponavljam svakih deset sekundi, gine jedan od perača prozora. Svakih deset sekundi“, pročitao je Vučić na konferenciji za novinare podatke sa papira.

Ovi podaci su uzeti iz „vesti“ objavljene 2011. godine na sajtu koji je, prema rečima srpskog „Njuz neta“ bio inspiracija i za njihov rad.

(Sputnjik)

KOMENTARI5 komentara

 1. rajko says:

  Nisi ti ispao glup, nego si dokazao da si psihopata. Samo psihopata može o pogibiji ljudi govoriti bez trunke zadrške, o saosećanju ne treba ni govoriti kad si ti, ludaku, u pitanju. Tako se ponašaš, govoriš i misliš o svemu i svakom.

 2. kiki_ ćeraćemo se says:

  Ljudi, ali to znači za sve što je ikada izgovorio, on je kriv. Tek u ovom tekstu priča i gluposti i strašne stvari. Ćutanje je zlato, jer će ga njegove reči i osuditi. Zašto bilo ko mora da sluša ili da čita o procesu njegovog razmišljanja? Malo li je ovo do sada?

 3. Cetnik says:

  Ko sisa gradjevince i perace prozora, vazno je da su nam politicari zivi i zdravi i da zive u blagostanju na grbaci naroda...

  • Dane Radakovic says:

   vucic posle kosova udara na Republiku Srbsku vucic podrzava kumunjaru dodika u Srbskoj da vlada do kraja zivota SRBSKOM REPUBLIKOM Treba Da Vladaju Srbi koji su je i STVORILI

 4. Popara Dorcol says:

  Izvinjenje nije potrebno, kod bolesnika lupetanje je urodjeno

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *