ВУЧИЋ ПРВИ ПУТ о тенку поред Звездиног стадиона

VUČIĆ PRVI PUT o tenku pored Zvezdinog stadiona

29 avgusta 2019

(Tanjug / Dimitrije Goll)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je bio iznenađen histeričnom kampanjom povodom pojavljivanja „tenka“ ispred Marakane, ističući da je gotovo sve što je o tome objavljeno čista laž.

„Kažu, skupile se ubice da slave Vukovar. Tenk kome je cev zalivena, nema motor, nema bilo kakve veze sa Vukovarom, ni sa Hrvatskom, ili bilo kojim delom Srpske Krajine, ili bilo čime… Mogu da razumem da se to radi u delu hrvatske javnosti, ali u Srbiji — to ne mogu“, rekao je Vučić.On je rekao i da bi više voleo da je simbol Zvezde nešto drugo, ali da o tome odlučuju navijači i oni su izabrali tenk.

Vučić je naveo primere i drugih evropskih klubova, kao što je CSKA koji ima tenk ispred stadiona, ili nemački klub Borusija Dortmund koji takođe ima tenk kao simbol, koji još podseća na prošla vremena.

Vučić je istakao i da je oklopno vozilo koje se vozi po gradu, a o kojem se takođe pisalo svašta, samo nadograđeni kamion „tam“ od iverice i pokazao je njegovu sliku.

„To je to veliko oklopno vozilo koje je narušilo mir u našoj zemlji“, rekao je ironično Vučić i pokazao fotografiju vozila.

On je Partizanu poželeo sreću večeras, kako bi Beograd bio jedan od gradova koji ima dva predstavnika u Ligi Evrope, jer je to važno za Srbiju.

KOMENTARI4 komentara

 1. sergej says:

  Ne znam zbog čega se pravdati ustašica Kolinda veliča klanje u Jasenovcu i ismejava žrtve i pita pa gde su Srpske kosti i zločine u NDH devedesetih slave! Da tenk ima samonavođenje i programiran je za put i dejstvo po hrvackoj a glavi cilj mu je VUKOVAR !!!!Dovoljno ga je samo upaliti i ide sam!!!

  • spira says:

   a ko je AV? Hoćeš da mi objasniš???

 2. milorad2 says:

  nije mi jasno što vučić komentariše ukrase ispred zvezdinog stadiona uopšte, njihovo je pravo da stave tamo šta god hoće na privatnoj svojini i ako ne uznemirava gradjane,ili javni red i mir.I šta nas ovde uopšte boli uvo za komentare odavde ili odande.ne vidim razlog zašto predsednik srbije jednostavno i dostojanstveno nije rekoa "nemam komentara" jer on to i NE TREBA DA KOMENTARIŠE.To je pitanje mesne zajednice voždovac bre.Ljudi su ovde glupi i lajavi jer za svadju i ratgovor je poterbno dvojei SCAKI put kada odgovaraju na prozivke zlotvora i onih koji nas mrze oni u stvari rade ZA NjIH na njihovu vbodenicu navode vodu, treba ih ignorisati jer ko sa budalom OZBILJNO pokušava da razgovara taj je i sam BUDALA.

 3. doktrina soka says:

  Hahahaha,neko se boji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *