ВУЧИЋ РАЗРЕШИО ДИЛЕМЕ: „Србија неће вратити обавезно служење војног рока“

VUČIĆ RAZREŠIO DILEME: „Srbija neće vratiti obavezno služenje vojnog roka“

31 januara 2017
(foto: Youtube printscreen)

(foto: Youtube printscreen)

Srbija neće ponovo uvesti obavezno služenje vojnog roka jer za to nema novca, izjavio je premijer Srbije Aleksandar Vučić na Srpsko-grčkom poslovnom forumu u Beogradu.

Portparol Vojske Srbije Jovan Krivokapić rekao je u subotu za N1 da zaseda radna grupa koja se bavi revizijom strategijskih dokumenata odbrane, koja će razmatrati temeljno rizike i pretnje po bezbednost Srbije, i da ona, na osnovu toga odlučuje da li je Srbiji potrebno redovno služenje vojnog roka i daje svoju procenu.

Premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio je danas da se idejom o ponovnom služenju vojnog roka želi popularizovati vojska kod mladih i dodao da ta inicijativa nema veze s istom najavom iz Srbije.

KOMENTARI3 komentara

  1. ljubisav says:

    Sta ce nama vojska kad je sve pod kontrolom hehehehe!!!

  2. RS says:

    Srbin se ne prekrsti dok grom ne pukne i u rat ne ide dok mu porod ne pokolju!!

  3. kosta says:

    Srbija neće ponovo uvesti obavezno služenje vojnog roka jer za to nema novca - Aleksandar Vučić. Ovo je gnusna laz naslednika Sutanovca i Tadica gospodina premijera Vucica. Definitivno covek - ubica oruzanih snaga udara poslednji ekser u sanduk Vojske Srbije. Pogledajte penzionisanog generala RV i PVO pilota na MiG - 29 sta kaze za troskove obaveznog sluzenja vojnog roka . Ligavac Lazanjski nije uspeo da ga preventivno zaustavi u izjavi. Dana 31.01.2017. y BL , krenite od 32 minuta klipa. http://www.rtrs.tv/av/pusti.php?id=66975 Dakle 32 minut snimka - pa nadalje- covek koji je ceo zivot proveo u vojsci, pilot MiG - 29 i nekadasnji komadant RV i PVO, razalovan za vreme dosmanlija.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *