ВУЧИЋ САОПШТИО: Постигао сам договор са Столтенбергом у вези КиМ

VUČIĆ SAOPŠTIO: Postigao sam dogovor sa Stoltenbergom u vezi KiM

8 oktobra 2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se danas dogovorio sa generalnim sekretarom NATO-a Jensom Stoltenbergom da u slučaju bilo kakve krizne situacije na KiM mogu brzo da stupe u kontakt, kako bi mogli da se spreče sukobe i teže posledice.

Vučić je rekao da je zamolio Stoltenberga da se ne smanjuje misija Kfora na KiM, jer je to jedina zaštita za srpski narod.„Imao sam duge razgovore sa Stoltenbergom i razgovarali smo o svim vrstama saradnje Srbije i NATO-a. Ta saradnja je dobra i imamo dosta zajedničkih aktivnosti. Posebnu pažnju smo obratili na pitanje KiM i na ulogu Kfora i bezbroj puta sam ga molio da ne smanjuje svoju misiju na KiM“, rekao je Vučić, ističući da Kfor ima efektivnu ulogu u zaštiti Srba.

Vučić ističe da su se dogovorili da u svakom trenutku kada postoje krizne situacije mogu da stupe u kontakt, kako bi se izbegle teže posledice i zahvalio mu što je to prihvatio.

„Ako budemo imali potrebe, u najkraćem roku, za nekoliko minuta stupićemo u kontakt i moći ćemo da rešavamo to odmah, kako bismo mogli da objasnimo šta je to što se dešava na terenu i pomognemo u zaštiti stanovništva“, kaže Vučić.

KOMENTARI4 komentara

 1. samo istina says:

  Evo našeg izdajnika i stranog plaćenika dobio nove naredbe koje MORA izvršiti. Sa izdajnikom Vučićem i njegovim SNS-om Srbija je dotakla dno blato i mulj a kopa i dublje. Došli smo do toga do čega nije došla ni jedna kolonija da nam neprijateljska NDH piše knjige za učenje našoj deci po ustaškoj ideologiji: https://net.hr/danas/svijet/karta-u-srpskom-udzbeniku-za-4-razred-prikazuje-beograd-u-hrvatskoj-autori-su-inspirirani-s-ndh/, Čak se i sami ustaše ismijavaju iz Vučića i njegove bagre. Na silu nam nameće smeće od hrvatse hrane koju oni ne mogu prodati u eu nego kod nas samo smeće. Njima prodaje srpske njive i preduzeća. Ne dozvoli nigde spominjanje ustaša i hrvatskih zločinaca dok njihova tv i svi portali po cele dane bruje o srbočetnicima. Nameću hrvatske filmove na silu i televizija Srbije i Srpske dok u Hrvatskoj nema ni teorijske šanse da ide nešto iz Srbije. Primamo hrvatske pevače dok su naši strogo zabranjeni u Hrvatskoj suvremenoj NDH osim ustaše Balaševića. Pa do kada više braćo Srbi šta ćutite koga se bojite jel i svoje sjene kukavice jedne. Da smo narod izašli bi na ulice bili ste hrabri samo s petokolnašima i ustašama rušiti Slobu sad vam izdaja i prodaja Kosova, gubitak Krajine, pljuvanje po Srbiji sa svih strana više ne smeta? Srbi kako kaže Kolinda ubrzano u Hrvatskoj postaju katolici i veliki Hrvati baš zbog toga što Srbija ne brine o njima. Dok predstavnik hrvata u Srbiji maše ustaškom zastavom, traži veća prava, Vučić mu kaže traži što hoćeš dat ću ti i više no šta tražiš. U isto vreme ga nije briga za Srbe u privremeno okupiranoj Republici Srpskoj Krajini niti o divljanju ustaša. Na „srpskim“ portalima, novinama i tv ne dozvoli se vređanje ustaša ni veliko hrvata dok je u Hrvatskoj ne zamislivo bilo što bez vređanja Srba? A Srbi najveće kukavice i dalje ćute NE nije me stid što sam ponosni Srbin ali stidim se zbog kukavičkog srpskog naroda do kada ćete ćutati i skrivati se u mišijim rupama vi svetske kukavice? U Hrvatskoj ili Mađarskoj koje su deo eu izbeglice nisu poželjne ali zato je izdajnik Vučić odlučio Srbiju naseliti dodatno muslimanima kojih kao nemamo dovoljno i koji nam več sada uz pomoć Vučićevih prijatelja Vatikana, Nemačke, Amerike uglavnom katoličko-protestanske osovine vekovnih neprijatelja svega pravoslavnog otimaju delove Srbije? A kukavički srpski narod ćuti, sve šonjo do šonje, srpkinje se udaju za ustaše i balije jer nema Srbina čvrste ruke sve mekušci i mlakonje do kada ćutanje srpske kukavice? Molim onu šačicu pravih Srba širite ovu istinu po fejsu, tviteru, portalima, forumima, među sobom srpskim rodoljubima i gde god stignete.Srbija je u medijskom mraku i blokadi potpuno počinjena katoličko- protestanskim eu zlikovcima.

  • Velika Metla says:

   Samo Istina,tako je burazeru,pozlatile ti se! Svaju potpisujem! Kukavički narod i ne zaslužuje slobodu,nego konstantno ponižavanje! A ovaj se nepominjenik od picoustoga za ponižavanje srbskog naroda trudi z petnih žila! A što je još tragičnije to mu pored ovakvog naroda i prolazi! Mnogi govore da smo i pod turadima ćutali skoro 500 godina,pa sada nije vreme za "ustanak"! Siguran sam da nas više neće ni biti kada,i ako,dođe to vreme! Posle "dosovaca" ova sekta koja je na vlasti danas u Stradiji je samo logičan nastavak događaja,koje nam je "dos"doneo 5.oktobra kada su izvršili državni udar i opljačkali Skupštinu što inače šljamu zvanom "dosovci" i pripada! Jer su "dosovci" započeli sunovrat Srbije! Danas govore,gamad glupa,kako Srbija uživa danas veći ugled nego ranijih godina,a ne kapiraju glupani da nema tu o ugledu ni reči,nego je Srbija dolaskom 5.oktobaraca sve dublje i dublje u dužničkom ropstvu,zato joj i neprijatelji govore kako je Srbija napredovala! Koja to bbudala misli da će zapad i ovi koje si spomenuo dozvoliti Srbiji da se ekonomski oporavi onoliko koliko je Srbiji potrebno? Srbija će se pod katoličko-protestanskom okupacijom "oporaviti" SAMO onoliko koliko joj oni i dozvole,a to je taman onoliko koliko da njima tako "razvijena" Srbija ne smeta ni jedan promil!

 2. Lazar says:

  E, baš si našao kome da veruješ...

 3. slobo says:

  Koji ljigavac ovaj AV

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *