ВУЧИЋ САОПШТИО: Прегледали смо руску вакцину, више смо него задовољни! СРБИ ХОЋЕ САМО РУСКУ ВАКЦИНУ!

ВУЧИЋ САОПШТИО: Прегледали смо руску вакцину, више смо него задовољни! СРБИ ХОЋЕ САМО РУСКУ ВАКЦИНУ!

20 децембра 2020

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да су у Агнецији за лекове и медицинска средства задовољни квалитетом руске вакцине Спутњик Ве и да постоји перспектива производње те вакцине у Србији.

“Из агенције су задовољни квалитетом. Верујем да ће ускоро наши органи имати коначни суд о вакцини”, рекао је председник на отварању нове ковид болнице у Крушевцу.Како је навео, наши стручњаци су добили документе за прву и другу фазу испитивања руске вакцине, и да сада очекују документе за трећу.

„Колико знам, наши надлежни органи су задовољни оним што су добили“, рекао је српски лидер новинарима.

Председник је рекао да је са руским шефом дипломатије Сергејом Лавровом недавно разговарао на ту тему и да, ако налази буду добру, постоји перспектива производње руске вакцине у Србији.

Вучић је рекао и да ће дати све од себе да вакцина стигне у Србију и да ЕУ не спречи то, као што се писало.

„Вакцинација је од кључног значаја, причају да је то питање конфора, али то је питање нашег живота. Верујем да ћемо у наредна два-три дана да добијемо прве Фајзерове вакцине“, рекао је Вучић.

СРБИ ЖЕЛЕ САМО РУСКУ ВАКЦИНУ

Анкета телевизије Прва показала је да би 92 одсто грађана Србије примило руску вакцину.

Анкета је спроведена током Јутарњег програма те телевизије тако што су се гледаоци СМС поруком изјашњавали да ли би примили руску или америчко-немачку вакцину.Министар здравља Златибор Лончар недавно је изјавио да је Србија спремна да сарађује са Русијом у борби против вируса корона, али и у сфери заједничке производње вакцине.

„Волели бисмо да наше две земље удружено раде на производњи вакцине, али и на заједничкој борби против короне и осталих болести“, рекао је Лончар за ТВ канал Русија-24.

KOMENTARI6 коментара

 1. šiško says:

  Srbi ne žele ni jednu vakcinu. Zapadnu iz hiljadu razloga, a rusku iz samo mekoliko: prvi je što je opasnost od ovog virusa prenaduvana, drugi zato što se u ovoj pandemiji ispostavilo da je čitava priča o virusima kao izazivačima bolesti prevara, treći proizilazi iz drugog, što protiv takvog virusa, tj. takve bolesti nije ni moguće napraviti nikakvu vakcinu, peti što je svima već dosta laži i manipulacija radi pljačke naroda, šesti što ako sad primimo ovu vakcinu tome neće biti kraja. Sledeće godine ćemo primiti još jednu ili dve, one tamo tri ili pet, sve vreme će se u našem organizmu nagomilavati otrovi dok na kraju ne lapnemo od tih otrova. Oni koji prežive na kraju će biti ubijeni velikom dozom otrova kojim nas i sad prskaju u manjim dozama. NE VAKCINAMA!!! Bar dok nam ne objasne šta su virusi, kako oni razboljevaju organizam, kako virusna oboljenja mogu biti zarazna kad virus nije živ organizam, zašto se o virusima govori kao o živim organizmima samo kad se radi o vakcinama, a inače u teoriji oni su samo molekuli, sekvence naših ćelija ili ćelija mikroorganizama u nama, KE VAKCINAMA!!!

  • Ivana says:

   Ni vatikansku ni "rusku" Rusiju ne vode Rusi čim provode propagandu masona tačka.

 2. šiško says:

  I možda najvažnije od svega: kako neko sme i da pomisli da će Srbi imati poverenja u vladu na čijem je čelu bivša čuvarka logora Aušvic i u ministarstvo zdravlja na čijem je čelu "stručnjak" za hemiju i domaćinstvo?

 3. padre says:

  Kako su samo brzo ustanovili, da je amerićka vakcina dobra,ono jeste samo,dok je smrznuta, a za rusku tek će da vide!

 4. uddu says:

  NE nijednoj vakcini,jer ovoga puta nisu čista posla !

 5. Cp6a says:

  И поред лудила, збуњивања и плашења која долазе преко интернета, има још пуно људи у Србији који се не лече код астротерапеута, нумеролога, биоенергетичара, лајф коучера, стручњака за квантну медицину или вибрациону медицину и који више верују класичној медицини. Има пуно људи у Србији који су "неинформисани" и који не верују да рептили, који живе у катакомбама испод океана, управљају светом, да све власти света беспоговорно извршавају њихове наредбе, чак и руска и кинеска, да стручњаци из свих области немају појма о својој струци и немају никакав обзир према својим земљацима, пријатељима, фамилији, па и према себи, да се највеће тајне света откривају преко интернета, да је прича око короне измишљена да би нам намакли "брњице", сатерали нас у тори и уградили нам чипове преко вакцина. Има пуно људи у Србији који су својим очима видели какве проблеме може да направи овај вирус. На жалост, има и људи у Србији којима је овај вирус однео неког. Многи од њих ће гледати да се вакцинишу, а међу њима ћу бити и ја, ако будем могао да бирам руску вакцину.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u