ВУЧИЋ СЕ ХИТНО ВРАЋА ИЗ АМЕРИКЕ ЗБОГ ПРЕТЊИ РАТОМ РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ!?

ВУЧИЋ СЕ ХИТНО ВРАЋА ИЗ АМЕРИКЕ ЗБОГ ПРЕТЊИ РАТОМ РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ!?

20 септембра 2016

4c8a351a-337a-4e86-b7f2-90a75fd05b0a_w987_r1_s

После претњи новим ратом у БиХ, које је упутио ратни командант Армије БиХ Сефер Халиловић, премијер Александар Вучић разматра да прекине посету САД и хитно се врати у Србију.

Како сазнајемо, Вучић је већ разговарао са председником Србије и руководиоцима српских безбедносних служби о најновијим претњама које стижу из Сарајева, а одлуку о повратку ће донети вечерас.

Како је речено у делегацији Србије у Њујорку, премијер не искључује могућност да се врати у земљу уколико то развој ситуације буде налагао.

Генерал и начелник ратног штаба Армије БиХ Сефер Халиловић запретио је нестајањем Републике Српске ако референдум у РС буде спроведен јер, како тврди, то ће значити „распакивање“ Дејтонског мировног споразума и ступање на снагу Устава БиХ.

Вучић се тренутно налази у посети Њујорку, где је требало да присуствује и говори на годишњем скупу Клинтон фондације.

KOMENTARI8 коментара

  • Batina says:

   Ovdje na slici izgleda kao da samo sto nije prdno.

 1. UROS says:

  ЦЕНЗУРИСАНИ ИНТЕРВЈУ КСЕНИЈЕ ВУЧИЋ: Премијер полудео, наредио да хитно буде обрисан (ВИДЕО) Снимак интервјуа Ксеније Вучић, званично бивше жене премијера Србије Александра Вучића, хитно је јуче уклоњен са сајта листа Ало. Интервју и његово уклањање изазвао је бројне реакције на друштвеним мрежама. Јавност у Србији је посебно зачудило да новинар Ало и Ксенија Вучић говоре о брачном животу у садашњем времену као да се никад нису ни развели. Подсећамо премијер се у међувремену поново оженио Taмаром Ђукановић. Поједини медији су почетком године објавили да се Вучић и од ње развео али то никад није било потврђено. Међу људима који су видели интервју Ксеније Вучић јавила се недоумица са колико жена живи српски премијер, односно да ли је ово потврда гласина да се премијер по други пут развео и вратио Ксенији. Међутим, други сматрају да је разлог брисања интервјуа њена изјава да је премијер желео уништење једне суседне државе. Изненада, као што је и обрисан, интервју је освануо на Фејсбук страници Српског напродног покрета Наши тако да је он опет доступан јавности док не буде опет обрисан. Не желећи да улазимо у детаље приватног премијеровог живота, благо задовољни што упрокос организовању парада хомосексуалаца ипак није променио сексуалну оријентацију, сматрамо да цензура која се спроводи у Србији заслужује свако осуду. http://kosmopol.rs/2016/09/20/cenzurisani-intervju-ksenije-vucic-premijer-poludeo-naredio-da-hitno-bude-obrisan-video/#comment-16248

 2. Vujadin says:

  Dodik bez bojazni putuje u Moskvu, a ovaj dramoser se nasikirao što neki potrošeni kurton prijeti da će napasti Republiku Srpsku. Nemoj nas braniti i glumiti okolo zabrinutost.

 3. dejan says:

  ma boli n jega neka stvar rekao je dodiku da nije za referndum da on provodi ovaj tekst ne drzi vodu SMECE BIO I OSTAO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u