ВУЧИЋ СЕ ИГРА СА НАРОДОМ: Највеће повећање плата и пензија до сада

VUČIĆ SE IGRA SA NARODOM: Najveće povećanje plata i penzija do sada

2 maja 2017

Povećanje plata i penzija biće značajnije nego do sada, u stvari najveće do sada, najavio je danas premijer Aleksandar Vučić, i poručio da će iduće godine biti još veće.

 

„Iz našeg ugla veliko, iz ugla naroda nikad dovoljno, ali najveće do sada“, poručio je.

On je rekao da je u martu prosečna plata u Srbiji bila 391 evro, a da pre kraja godine treba da bude 430 do 440 evra.

Odgovarajući na pitanje novinara o suficitu u budžetu i mogućnostima za povećanje plata i penzija u vezi s tim, premijer je rekao da će to biti više nego do sada.

Za to postoje brojni razlozi, pre svega to što smo štedeli, zaradili, što su ljudi bili strpljivi i trpeljivi, a brojke o suficitu to nedvosmisleno potvrđuju.

Ti su podaci bolji nego oni koje je prethodni put saopštio, a taj je novac ušteđen i narod će, poručio je, od toga polako početi da ima koristi.

Naravno, primetio je, dobijaće samo ono što je zaradio, jer ništa ne može da padne s neba.

KOMENTARI6 komentara

 1. Miki says:

  Taj lupadžija je naš vođa za bolju budućnost. -Pa kad si toliko pametan što te neuzmu u EU- da i njih posrećiš, da im prodaješ vazduh i maglu. Ništa druškane nema bočjeg od poštenog rada.

 2. dusko says:

  IZDAJ ZBIRKU LAZI I OBECANJA OVOM NARODU U PERIODU 2011-2017. GODINE !!! VUCIC BOLJE DA CUTI JER MU AMA BAS NIKO NE VERUJE !!!

  • Moma says:

   Obećaao je penzionerima neki bonus za Uskrs, sveti dan i veleiki praznik hrišćana i obmanuo, pokušao je da to poravi za Prvi maj i opet obmanuo. Srpsko sveštenstvo pokorno ćuti pred ovom lažovčinom i kada on skrnavi praznik. Lagati na Uskrs je nejveć greh prema narodu, a crkva ćuti i ne opominje ga da to nije smeo činiti.Ovde se uvek na Uskrs darovalo a ovaj bezbožnik čini sve naopako. Samo nivni i ludi mogu verovati u neko povećanje primanja. Ne može se to desiti sa ovakivim privrednim ustrojstvom. Srbija je uništila domaću privredu na čelu sa Dinkićem a to uništeje je nastavio Vučić. Izvoz viška kapitala urušava Srbiju, mnogi umni ekonomisti ukazuju na to ali se kamarila oko Vučića i dalje drži Dinkićevih principa.Srbija tone, a to povećanje može biti 2% umanjeno za onu kaznenu stopu, znači da on nikada neće vratiti penzionerima otete delove penzije a gomie laži ćemo čuti na pretek.Osnovni zadatak naroda je da Vučića otera sa vlasti.

 3. Bagre crvene says:

  Joj, kolko te volimo, pa to nije normalno! Predlazem da ga stavimo na svaku drugu stranu u bukvaru!

 4. Bagre crvene says:

  Pitala te baba Kurana( tvoj glasac) jesi li slep!? Kaze, namo posle da bidne da nisu pitali iz dna rupe u koju nas uvlacis! Citala baba Domanovica al neko ni Djulice nije! Kako ga, bre, nije sramota sta nam radi! Pa nek je vanzemaljac, shiptar, Dzek Trbosek po 100 ne bi nam ovo radio

 5. goran says:

  Pametniji si kad cutis, Vucko Macane.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *