ВУЧИЋ СЕ ИЗЈАСНИО! Ево шта је рекао у вези Николића!

VUČIĆ SE IZJASNIO! Evo šta je rekao u vezi Nikolića!

17 februara 2017

Aleksandar-Vucic-screenshot 56

– Ne želim ništa da komentarišem o našim dnevnopolitičkim pitanjima, pogovo ne želim da se bavim tračevima, poluistinama, čak i istinama, koji se tiču partija – rekao je premijer Srbije Aleksandar Vučić, odgovarajući na pitanja novinara o tome da li je od Nikolića dobio pismo, kako su juče preneli mediji.

– Što se tiče mog ličnog odnosno, od mene ćete uvek čuti dobre i lepe reče o predsendiku Nikoliću i uvek sam spreman da sa njima razgovarama i sarađujem i pre i posle izbora – rekao je Vučić.

Prema njegovim rečima „težak posao je pred nama, ima mnogo izazova i problema, kao da je svima važno da mi izgubimo…“.

– Kao da je to najvažnije u ovom trenutku, a što i jeste moguće. Ali borićemo se – istakao je Vučić.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić svečano je danas dočekao kancelara Austrije Kristijana Kerna, koji boravi u zvaničnoj poseti našoj zemlji.

(Blic)

KOMENTARI3 komentara

  1. dusko says:

    Folirant, pao bi u nesvest ako ne bi pobedio !!!

  2. Jovan says:

    Ne znam sta je Vucic rekao Nikolicu, ali ono sta treba je da kaze Mihajlovicevoj, Dacicu, analiticarima, i ostaloj ekipi da SMANJE DOZIVLJAJ u pljuvanju Nikolica. Ta ista bulumenta treba da mu kaze HVALA; da nije pobedio za predsednika oni nikada ne bi bili ministri. Sada mu cak predlazu da se penzionise jer ima 65 godona(Martinovic ideja) a da oni vladaju i vise im ne treba. GLUPO. Ali bojim se da su razlozi za njegovu sut kartu i satanizaciju nesto mnogo gore a u vezi je sa EU, KiM, Ustav, Merkel, Sreder, Bler, Hilari,... i ostalih iz "lobanja", "trilaterale", "bilderberg", ... BAGRE KOJA VLADA SVETOM I MEDIJIMA.

  3. VUK says:

    pocinjem ozbiljno da brinem za srbe i srbiju pa sta cemo mi ako se nedaj boze nesta dogodi vucicu,svi cemo pomreti od gladi necemo znati sta cemo sa sobom.Srbija postojala i postojace i bez tih olosa i probisveta BANDO SOrosevska

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *