VUČIĆ SE OGLASIO: Albanski ekstremisti hteli da nam zgaze ponos, upozorio sam EU na incident

VUČIĆ SE OGLASIO: Albanski ekstremisti hteli da nam zgaze ponos, upozorio sam EU na incident

15 oktobra 2014

vucic6_620x0Ovo je bila organizovana akcija sa ciljem da uruši stabilnost u Srbiji i celom regionu. Namera albanskih ekstremista je bila da se Srbija pokaže kao zemlja netrpeljiva prema različitostima i da se ponize svi njeni građani.

To je danas eksluzivno za „Novosti“ izjavio premijer Srbije Aleksandar Vučić, komentarišući pir albanskih eksremista na stadionu Partizana, tokom i posle utakmice Srbija-Albanija.

– Želeli su da zgaze naš ponos, ali smo sačuvali obraz i bandi lažnih albanskih zvaničnika koji su bili u svečnoj loži pokazali jasnu razliku između nas i njih. Država će preduzeti sve zakonom predviđene mere da se kazne svi počinioci za koje se utvrdi da su počinili krivična dela.

Premijer kaže i da još čeka jasan stav Brisela o nečuvenom incidentu koji je politički inspirisan:

– Čekam reakciju Evropske unije čije predstavnike ovde sam tri sata pre utakmice obavestio da Albanci spremaju provokacije i težak incident – ogorčeno je konstatovao Vučić.

KOMENTARI10 komentara

 1. Rada says:

  jebala te eu i brisel. ti bre nisi normalan.

 2. srećko says:

  Poštovani Premijeru, zar vam ,bar danas, nije jasno kakava je EU i da nas neće uspravne već klečeće i nagužene.Da li je inteligentnom i učenom čoveku ,za kakvog vas smatram, jasno da nama Srbima nema mesta u EU. Dolazi vam Predsednik ,danas, najmoćnije zemlje Sveta i bilo bi lepo da mu nedvosmisleno kažete da predstavljate narod koji hoće sa Pravoslavnom braćom u EAU. To ,kako osećam, želi većinski Srpski narod.Na kraju, kakvu smo dobrobit osetili hrleći u tu EU od 2000.g. na ovamo.Zaduženost a nezaposlenost,rasprodatih resursa i bezperspektivnost mladih, sa 30% manjim BDP od onog iz 90.g. i, ako je verovati ekonomskim analitičarima, odlivom 51 milijarde € za protekli "demokratski" period. Gde odoše ti novci? Onima koji su nas insceniranim sankcijama kinjili,bombardovali nas i ubijali i mi ,opet hrlimo ka njima. To se u medicini zove MAZOHIZAM. Ovaj narod nije TO.

 3. BILJANA says:

  ČEKAJUĆI BRISEL...PREMIJER DOPRINEO GAŽENJU PONOSA I DOSTOJANSTVA SRBIJE!

 4. Zapadnjak says:

  Srećko je u pravu,međutim,pokušajem promene politike radilo se na menjanju stava o zemlji Srbiji koja je satanizovana u celom svetu,biljana je isto u pravu,ali se moramo upitati,jeli samo premijer kriv za sve ove nemile događaje,jer,ako mu je i rođeni brat pretučen,javno,snimano kamerama,treba izvesti zaključak,odakle dolazi sve to zlo?ko je kreator sudbine Srbije i šta Srbija može i treba da uradi povodom ovih događaja.

 5. Mladen Šarenac says:

  Premijer se,iznenađujuće,uglavnom pravilno (bar verbalno) postavlja u vez sa incidentom na Partizanovom stadionu.Međutim,treba se i on prisjetit naše narodne mudrosti da dijete treba istući kad mu se da krčag u ruke i s krčagom pošalje po vodu,a ne kad se vrati sa samo ručkom od krčaga u ruci...Drugim riječima i sam je kriv za ovo što se desilo (naravno,ne samo on i ne samo njegov kabinet)- čineći odavno ono što ne treba i kako ne treba i nečineći ono što treba i kako treba...

 6. s@Ša says:

  Samo ti nemoj da govoriš o ponosu svega ti,pa zar je neko mogao da nas više ponizi održavanjem parade pedera,poltronskim odnosom prema Vašingtonu i Briselu...a ovo sinoć je bio samo šlag na tortu naših poniženja,aferim Vučiću za sve što si uradio od nas samo jadno je kad mi se čini da je Tadić bio moralna gromada naspram tebe iako je on obični crv!!

 7. marko says:

  Nedostatak politicke diskusije iz koje bi se moglo dosta nauciti i hrabro ga staviti u prvom planu ka delovanju u dugorocne pravce stabilizovanja i jacanja drzave pre svega konetarisao je g.Srecko. Al to se nemoze uzeti u obzir jer on nije javna licnost nisam ni ja ni vi.Merodavne su samo budalastine kvazi politicara naslovljeni u medijumima.Jas sam makedonac cesto citam intermagzin , mogu ga pohvaliti, al sve sto se desava u Srbija je samo odraz lika u Maekodniji.

 8. marija stevanovic says:

  Uprpao se VUCIC kad je video ,kako ga je navijac nazvao.Nije dosad imao dodir sa realnoscu,jer je vladao medijki mrak.Nebi on svojim satrapima nista rekao da onaj decko, ga nije nazvao pederom.Shvatio je da od, kako ih oni nazivaju huligana moze da popije,gradjansku neposlusnst i da je narod taj koji ce ga vrlo brzo skinuti sa trona.Kasno Marko na kosovo stize.Zakasnio si Vucicu i narod ti vise ne veruje, zzzzzzzzzzzzzzzzbogom ostaj ako te ne skine neko.idi radi kao pravnik a narod mora da ima patriotu za predsednika vlade.

 9. Aca says:

  Ako se pitate zašto nam se sve ovo već decenijama dešava, da vam kažem. To je zbog toga što smo zemlju koju su stvrili naši preci,i mnogi ugradili svoje živote u nju, tako lako prepustili austrugarskim Srbima i Crnogorcima. Briga je njih za Srbiju i za srbski narod. Njih zanima samo lični interes. Pokazali su to bezbroj puta. Oni su potomci nekih drugih Srba, ne onih koji su ovu državu stvorili. Nego onih koji su i onda išli za ličnim interesom. Zato su im i potomci takvi. Tamo u genima lepo piše ko si i šta si, nema tu laži ni prevare. Ljudi koji su tako lako napuštali svoje ognjište i svoju očevinu, ne brinu za sutra ni za istoriju i tradiciju. Već samo za danas.I svoje džepove.

 10. Danka says:

  Aco čini mi se da si dotakao suštinu problema....

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *