ВУЧИЋ СЕ ОГЛАСИО после хапшења Срба у Црној Гори

VUČIĆ SE OGLASIO posle hapšenja Srba u Crnoj Gori

31 januara 2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nakon sastanka sa šefom diplomatije EU Žozepom Borelom odgovarao je na pitanja novinara i tada prokomentarisao hapšenje majke poslanika crnogorskog opozicionog Demokratskog fronta Milana Kneževića.

– Razgovarao sam sa Milanom, nemamo nikakve podatke, mi ne možemo da se mešamo u to, sačekaćemo da vidimo šta će se desiti. Ljudi, morate da me razumete, ja sam Srbin, predsednik Srbije, ali ne mogu da se mešam u unutrašnje stvari Crne Gore. Svi oni koji su učestvovali, ako su učestvovali u prisluškivanim razgovorima u Crnoj Gori, oni će da odgovaraju. Šta je majka Milana Kneževića mogla da uradi kada su pretresali kuću, da uzme varjaču, ne verujem da je uzela oružje. Žao mi je jer Knežević pripada našem rodu, naš je čovek – rekao je Vučić.

KOMENTARI8 komentara

 1. Kosovac says:

  Fr,fr, kme,kme, kev,kev…..

  • Kosovac says:

   Ne znam šta će reći moj stariji kolega Rama…..

   • Ivana says:

    Oglasio se Vučko kao i oko Kosova Srbi izdržite ja neću baš ništa da preduzmem kao i uvek.

  • Rodoljub Mitrovica says:

   Promućurno nastupa. Tu je neki bitan tip iz Eu i oni pomno prate šta se radi i priča po Srbiji. Vidite da su Dačić i Vulin agresivniji. Ovaj je namerno uzdržan i pravi se Toša. Sva dešavanja oni prate i koordiniraju. Šta mislite zašto dolaze opozicija iz Cg u Bgd? I Sloba navodno nije pomagao preko Drine

   • Miraš says:

    "Šta mislite zašto dolaze opozicija iz Cg u Bgd?" - A gde oni mogu da idu? U Ssrajevo, Zagreb, Skoplje? Jedino im Beograd preostaje pa taman da je usran do nebesa. ... "Sloba navodno nije pomagao preko Drine" - Baš si našao s kim ćeš da ga porediš, a on gleda kako da lukavo smiri proteste u korist svog prijatelja Mila. Njemu je State department naredio da se ne meša u dogadjaje u Crnoj Gori (postoji i njihovo javno saopštenje u tom smislu), i vidimo da ih sluša. Taman da bude miran dok Milo ne odradi posao kako su mu naredili. Malivuk radi za State Department a ne za nas.

 2. milorad2 says:

  hteli mi ili ne da se mešamo bićemo umešani uskoro u to, milo je spreman da izazove medjunarodnu krizu i što ga pre poravnamo to bolje za SVE nas.Mislim da bez nasilja više ovo što se dešava u CG ne može da se završi i to će uskoro da se vidi jerr milova mafija će sada napasti i okrvaviti ruke još više, oni jednostavno ne mogu da dozvole bilo kakvo pravno ili zakonsko razreršenje ovoga što su započeli jer su sami pokrenuli totalno bezzakonje i haos,svako ko misli da će se ovo nekko eršiti pravnim ili političkim putem se žestoko vara i živi u iluzijama, bolje da budemo spremni da reagujemo brzo ,odlučno i nemilosrdno inače će posledice biti teške i u CG i u Srbiji, ovaj nasrtaj milove mafije nije slučajan i nepripremljen ispad dikatatora, treba se spremiti za rat i to uskoro.

 3. Gardista says:

  Izdajnice roda svoga! Sram te bilo, odlazi.

 4. Istina says:

  Srbi u svim zamljama, ujedinite se!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *