ВУЧИЋ СЕ У СЕПТЕМБРУ САСТАО СА СОРОШЕМ, а сада у Београд стиже СОРОШЕВ СИН

VUČIĆ SE U SEPTEMBRU SASTAO SA SOROŠEM, a sada u Beograd stiže SOROŠEV SIN

20 novembra 2017

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se u ponedeljak sa zamenikom predsednika Upravnog odbora Fonda za otvoreno društvo Aleksom Sorošem.

Sastanak je zakazan u 09:30 časova u zgradi Generalnog sekretarijata, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika.

Soroš je sin milijardera Džordža Soroša, sa kojim se Vučić sastao krajem septembra u Njujorku.

Dok Vučić preko svojih medija stalno želi da predstavi kako je politički protivnik Soroša, u praksi predsednik Srbije dočekuje sina jednog od najvećih perjanica zapadne hegemonije i novog svetskog poretka.

(B92, Tanjug, srbin.info)

KOMENTARI6 komentara

 1. Hruscov says:

  Fale mu pare za izdaju.

 2. raikkonen says:

  nije se on sastao sa soroshem vec sa eksponentom cia..nsa..fed. rezerva..i ostale cinbenike i sluge bezebipa..sorosh nije nikakav miljarder vec proizvod ovih gorenavedenih crnih rupa!!..vesht satanin sluga koji ume da igra igru, nije on nikakav miljarder, pare su od ovih kako rekoh crnih rupa koji su pak isto sotonine sluge, on se sastao ali shta je pricao, jel pricao ono shto laprda po tv-ima, kad laze (misli da..) putina, ili je bio manji od mahovog zrna, nije teshko pogoditi..

 3. Ivan Grozni says:

  Soros nije sreo AV da mu pozeli stecu za srpski prosperitet. On ga je sreo da utera dugove koje mu gospoda duguju. Soros investira u razne pokrete ali kad odredjeni ljudi koje On financira dodju na vlast oni moraju da mu vrate desetostruko sumu koju on investira. Dzordz dolazi verovatno da svede racune sa pojedinim klijentima u Srbiji. Da ne duguje AV ga nebi ni pogledao jer koga Dzordz predstavlja? Lihvarsku opganizaciju koja radi za tajne sluzbe i javne licnosti koje mogu da trose drzavne pare bez kontrole.

 4. punca says:

  SRBIJA PLAN B - SIVA ZONA !!! Migranska "ruta " je Srbija . Glavna i jedina tema su migranti. Srbija ce biti naseljena migrantima koje niko nece. Ne postoji druga tema.

 5. punca says:

  Reč je o za mnoge šokantnim podacima koji ni po koju cenu ne smeju doći do šire javnosti. Reč je o genocidu koji elita sprema za čitav svet. Zapravo, radi se o depopulaciji, kako oni to nazivaju, ali i o pripremama za novi totalitaristički sistem koji se u ovom trenutku malim koracima i sa svih strana stvara u čitavom svetu, pre svega u SAD, gde se aprovodi eksperiment nad ljudima koji se polako preliva na sve druge kontinente!

 6. goran says:

  Upravo tako, dok oni ostre nozeve, mi spavamo i kupujemo Sotoninu robu. Nego, kakva ce biti scenografija: hoce li mladjani Soros dobiti so i hleb?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *