ВУЧИЋ: Ситуација у Европи је све тежа, морамо да заштитимо грађане Србије

VUČIĆ: Situacija u Evropi je sve teža, moramo da zaštitimo građane Srbije

2 marta 2022

„Situacija u Evropi i svetu je sve teža, Srbija će zaštititi interese svog naroda i zemlje“, objavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na Instagramu i u snimku najavio da rukovodstvo Srbije priprema nove mere kao odogovor na novonastalu situaciju.„Situacija u Evropi i svetu, a zbog sukoba u Ukrajini. je sve teža. Upravo zbog toga i u skladu sa tim rukovodsvo Republike Srbije preduzima sve neophodne mere da bi građanima naše zemlje obezbedila normalan život. Mi ćemo politički izazaove, veruj, zajednički uspeti da savladamo ali su ekonomski izazovi sve teži i sve veći. Zato reagujemo na najveću u istoriji cenu uglja, struje, gasa i drugih sirovina, ali rastu cene dramatično i prehrambenih proizvoda. Zato je važno da preduzimamo mere i sa tim merama upoznaćemo vas u najkraćem mogućem roku, večeras ili sutra. Bitno je da bez panike reagujemo, jer sam uveren da ćemo sačuvati stabilnost, mir i dobar život za naše građane“, naveo je Vučić.

KOMENTARI5 komentara

 1. Kosovac says:

  VELIKI broj zapadnih delegacija koje učestvuju na konferenciji o razoružanju u Ženevi napustile su salu u znak bojkota tokom emitovanja govora ruskog ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova, prenosi agencija Frans pres 02.03.2022 godine. Slikali su kako delegati napuštaju salu dok Sergej Lavrov priča na videu u pozadini. Kadar je uhvatio i mesto za delegaciju Srbije, sa natpisom, prazno. Vidi se znači da su se i Srpčići pridružili bojkotu svog prijatelja Sergeja Lavrova.

  • Spondilosa Kitchme says:

   Uskoro će ti nato "mirotvorci" da beže u podrum ko hitler '45.

  • Aleksa says:

   Mi nismo ni bili tamo...

 2. Kosovac says:

  Kaže Aleksandar Vulin u „Novosti“: „Ne znam da li će ga (Vučića) izdati zdravlje, ili neki članovi Vlade Srbije i stranke koje je stvorio“. A Mi kažemo, „Svi su videli da su neki članovi vlade i postavljeni kao izdajnici, znao je to Vučić odlično. E moj Vuline, već su izdali Srbiju mnogo puta na njegove oči, pa red je sada i da njega Vučića malo izdaju“. Zamislite, Aleksandar Vučić nije znao ni pretpostavljao da će za sankcije Rusiji glasati Zorana Mihajlović i Jadranka Joksimović, a uzdržani biti socijalisti Branko Ružić i Novica Tončev.

 3. da da says:

  Ova komunističko-ustaška klika je izdajnička i okupatorska još od 1945 god(sad su na vlasti njihova kopilad odgajana u duhu mržnje prema svemu srpskom).Iskoristili su građane Srbije kad su napravili SRS da bi dobili glasove,onda ukinuli SRS i napravili SNS,primili sve ustaše iz DOS-a u vlast i onda je krenula konkretna izdaja države i naroda,neviđeni lopovluk i razbijanje Srbije do nivoa Hrvatske kolonije,ko to ne vidi taj ili je glup ili ćorav.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *