Vučić: SNS ne želi da vlada bez podrške naroda

Vučić: SNS ne želi da vlada bez podrške naroda

29 septembra 2013

Aleksandar VučićPrvi potpredsednik Vlade Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić izjavio je danas da ta stranka nikada neće vladati bez podrške naroda i dodao da se sada jasno vidi ko u narodu tu podršku ima.

„Ja sam uvek bio zagovornik poštovanja legitimiteta. Mi ne želimo da vladamo bez podrške naroda, jer smo bez podrške naroda niko i ništa. Ako se na bilo koji način dovede u pitanje podrška građana, mislim da su izbori jedino rešenje“, rekao je Vučić u Ćićevcu.

Odgovarajući na pitanje novinara o vanrednim parlamentarnim izborima u Srbiji, Vučić je rekao ukoliko bude takva atmosfera u Srbiji da ne možete da radite jer svi smatraju da su mnogo bolji, mislim da na kraju treba da razgovaramo sa koalicionim partnerima šta je najbolje rešenje.

Ukoliko bude postojala jasna izražena želja za ispitivanjem legitimiteta i ukoliko SNS nema podršku naroda, nećemo bežati od izbora, iako nam oni u ovom trenutku nisu potrebni, rekao je Vučić

On je istakao da je situacija u narodu prilično jasna i naglasio da su Srbiji mnogo potrebnije promene, rad, disciplina, odgovornost i prave mere, ma kako teške i bolne bile.

„Ali znate, nemoguće je uvek raditi u atmosferi u kojoj svi ostali hoće izbore, u kojoj svi ostali kažu da su mnogo bolji i govore o katastrofalnim i kataklizmičnim rešenjima koje danas postoje“, istakao je Vučić.

Vučić je danas u Ćićevcu prisustvovao otvaranju novih prostorija SNS u toj opštini.

Otvaranju su prisustvovali i potpredsednik SNS i gradonačelnik Kruševca Bratislav Gašić, funkcioneri stranke Vladimir Cvijan, Zoran Babić i Goran Knežević, kao i gradonačelnik Niša Zoran Perišić.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *