ВУЧИЋ ШОКИРАО СРПСКУ ЈАВНОСТ! Напао најуже руководство СНС-а

ВУЧИЋ ШОКИРАО СРПСКУ ЈАВНОСТ! Напао најуже руководство СНС-а

20 септембра 2019

Председник Александар Вучић изјавио је да је обишао породицу Станике Глигоријевић страдале у саобраћајној несрећи на наплатној рампи у којој је повређен и директор “Kоридора Србије” Зоран Бабић.

– Мој посао је био да изразим саучешће људима, шта сам друго могао да урадим. Kолико је месеци прошло, а то није урадио онај који је требало да уради – казао је Вучић на ТВ Пинк додајући да је за годину дана Бабић стигао до Грчке и Бриона а није могао до Kњажевца.Председник је додао да Бабић јесте изјавио саучешће телефоном, али је требало да оде.

Пред пут у Њујорк и важне састанке у САД Вучић је гост у јутарњем програму телевизије Пинк – „Ново јутро“.

Водитељка Деа Ђурђевић поставила је питање Вучићу колико људи имају више слободе да му постављају питања кад са њим нису камере.

– Сада ћу да практикујем одлазак без камера, јер су људи тада слободнији да вам кажу више ствари, кажу своје проблеме са којима се суочавају, сазнате нове информације, са којим се све проблемима суочавају, рецимо први пут сам сазнао да имају проблем са наплатом ваучера, јер чим се нешто покаже да је била добра идеја, онда се то и поквари. Чујете разне ствари, имамо мали број младих људи који желе да раде одређене послове, морамо да се прилагођавамо тржишту – казао је Вучић.

KOMENTARI2 коментара

  1. persida says:

    Smeni more citavo covecanstvo, samo da ti ostanes jedini i najbolji, Sahranicemo te u Kuci cvijeca, sa desne strane od Hromog Dabe. (Ijekavica je namerna)

  2. теоретичар says:

    Па петак је. Добро дошло мало паузе да се припремим за пецање. Не идем више на пецање, али волим да сам спреман.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u