ВУЧИЋ: Спреман са да одем у Сребреницу и одам почаст жртвама!

ВУЧИЋ: Спреман са да одем у Сребреницу и одам почаст жртвама!

19 јуна 2015

aleksandar-vucic-1362170571-275663Ако Бошњаци буду желели и ако то за њих није додатна потешкоћа, бићу спреман да одам почаст муслиманским жртвама у Сребреници, изјавио је премијер Вучић.

„Као премијер сам спреман да погнем и сагнем своју главу и покажем какав однос ми Срби имамо према невиним сребреничким жртвама. Да оних 99,9 посто Срба који нису учествовали у том злочину да иду уздигнуте главе и уздигнута чела у свету где год“, рекао је Вучић у обраћању медијма данас у Београду.

Како наводи, у Сребеници се догодио тежак и језив злочин, а српски народ, као народ који је од Балканских ратова до деведесетих година највише страдао, да би показао своју величину мора да покаже да поштује туђу патњу и туђ бол.

„Да ниподаштавамо туђ бол и патњу неће нас нигде одвести. Морамо више него било ко и то не зато што нам то каћу неки странци. Морамо више да покажемо да поштујемо муке, патњу и бол“, наводи Вучић.

Према његовим речима Срби и Бошњаци су од Балканских ратова често били на различитим странама.

„У Подрињу смо само мртве пребројавали. Ни рањенике нисмо размењивали. Хоћемо ли то радити и у будућности? Да ли нам је потребан неко са стране да нам држи придике? Хоћемо ли да се опет пребројавамо? Да нам поново реке крваве буду па да после тога опет морамо да живимо заједно“, навео је Вучић.

Премијер Србије је након тога навео да „ми Срби нећемо да кријемо презир нећемо престати да се боримо против оних који су окаљали образ српском народу у Сребеници“.

„Нећемо да кријемо и да се правимо да не видимо и да релитивизујемо тај зличин. То је велики и страшан злочин. Ја сматрам да је требало да се ради на поверењу, а не на додатној дестабилизацији. Предлози о резолуцији су само донели дестабилизацију“, навео је Вучић.

KOMENTARI6 коментара

 1. Mare says:

  Pametnije bi ti bilo da se oglasis oko informacije da je toliko hvaljena EU zelela juzni tok, ali samo ako preskace Srbiju. Tu Vucicu posveti svoje vreme, a ne kao picajzla bezis od teme.

 2. Milan says:

  Koji je to monstrum pa jos i govori na javno.

 3. deda mraz says:

  Ovaj je gori od Tita,ima da nam seme zatre.

 4. s@Ša says:

  Ako Bošnjaci budu želeli i ako to za njih nije dodatna poteškoća, biću spreman da odam počast muslimanskim žrtvama u Srebrenici, izjavio je premijer Vučić! Vjerujem ako je neko i sumnjao da ovaj čovjek nije lud sad se uvjerio da je lik definitivno em budala em i bezobrazan,koju je transformaciju od kišne gliste do crva doživio najbolje pokazuje sljedeći snimak i rečenica iz uvoda u moj komentar : https://www.youtube.com/watch?v=UGqv9CJbd3U

 5. deda mraz says:

  idi sretno ti bilo i dabogda se nikada ne vratio vucibatino komunisticka.

 6. Милош says:

  Ајде вучићу јеби већ једном маму своју и остави се лажне Сребренице и лажног геноцида, ако многи мало већи великани кажу да није било геноцида који курац идеш стално да се клањаш. Ако си муслиман иди у Џамију па се моли алаху коњу глупи.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u