ВУЧИЋ стоји иза „СЕВЕРНЕ АРМИЈЕ“ на Косову!?

VUČIĆ stoji iza „SEVERNE ARMIJE“ na Kosovu!?

6 jula 2018

Direktor Instituta za afirmaciju međuetničkih odnosa Fatmir Šeholi tvrdi da Aleksandar Vučić stoji iza organizacije „Severna Armija“!Direktor Instituta za afirmaciju međuetničkih odnosa Fatmir Šeholi je u emisiji „Info Magazin“ TV Klan Kosova rekao da je istraživanje koje je realizovao institut na čijem je čelu došao do podataka koji ukazuju da predsednik Srbije Aleksandar Vučić preko ministra za odbranu Aleksandra Vulina, direktora kancelarije za Kosovo Marka Đurića i oponenata Liste Srpska sa severa vrši pritisak i ucenjivanje nad pripadnicima Bezbednosnih Snaga Kosova srpske nacionalnosti da napuštaju tu instituciju.

Šeholi je rekao da je danas bio na severu Kosova i porazgovarao sa mnogo ljudi među kojima i sa uglednim profesorima Univerziteta na severu koji su mu rekli da je zastrašujuće kako se ponaša vlast Beograda a i srpski predstavnici Liste Srpska koji ne biraju sredstva da svakog Srbina koji je pripadnik BSK uklone sa te institucije a da pri tom ne diraju nijednog Srbina koji je pripadnik policije Kosova. Jer, oni bi, navodno, trbalo da budu okosnica srpske „Severne Armije“ na KiM.

Šeholi je posebno apostrofirao da je njegov Institut uspeo da popriča sa pripadnicima BSK koji su navodno bili izloženi psihičkim torturama od strane pripadnika BiA i MUP Srbije.

KOMENTARI3 komentara

  1. rajko says:

    Ma nema nikakve torture nad srbima pripadnicima kosovske policije. Ako se to radi to je normalno jer srbi i siptari vise nikada nece ziveti u nekoj zajednici.Nego da ne zaboravim - kada je sud za zlocine pripadnia OVK poceo sa radom i koliko je do sada pohapseno, zasto se o tome cuti?!

  2. padre says:

    Da je bar istina!

  3. Za Srbiju says:

    Šije mi ga Đura. Šiptari mu dižu lažni rejting kod Srba.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *