ВУЧИЋ: Стране службе ми раде о глави

VUČIĆ: Strane službe mi rade o glavi

10 novembra 2015

Aleksandar-Vucic-21-630Premijer Aleksandar Vučić je izjavio večeras da se njegova borba za suverenu Srbiju ne sviđa mnogima u inostranstvu.

„Odbrojavaju mi dane razne strane službe, rade mi o glavi, prave afere i šire razne priče o tome koliko mi je preostalo. A smeta im jer se borim za Srbiju i što mi je samo ona važna, što poštujem Ustav na koji sam se zakleo”, kazao je Vučić za TV „Hepi”.

Vučiće posle glasanja u Unesko rekao da će Srbija neke utakmice i gubiti, ali da neće odstupiti od svojih principa, te da neće ulaziti u sukobe već će pokušavati da dijalogom reši sve probleme.

„Mi stojimo uspravno, ne saginjemo glavu, ne gubimo. I zato molim građane Srbije da se naviknu na to. I kada budemo gubili, nećemo odstupiti od svoje politike. Bićemo principijelni, nećemo sukobe, hoćemo saradnju i dogovore”, istakao je Vučić.

Srbija će, kako je istakao, držati svoju reč i ispunjavati sve što je dogovoreno, ali da istovremeno neće zaboraviti svoje interese.

„I kad kažemo ‘ne’ – biće jako, duboko argumentovano. Naše ‘ne’ je nauk za mnogo veće, koji su hteli drugačiju odluku na Skupštini Uneska”, rekao je premijer.

On je ponovio da Srbiju niko ne može da gazi, da Srbiju niko ne može da unizi i da Srbija to ne dozvoljava.

„Završili smo jedan mali kratkoročni posao, ali ne sa neuspehom. A da nas očekuje još mnogo posla, i danas i sutra, u to sam uveren. Uveren sam da nema pobeda u politici, ali važno je da ne budete poraženi. Prave pobede će doći u ekonomiji”, poručio je Vučić.

„Želim da poručim Prištini da pored teških reči i uvreda upućenih nama nećemo odgovarati uvredama”, naglasio je on.

„Moj odgovor je: radite svoj posao, nećemo kamenom da vas gađamo, niti na kamen da kamenom odgovaramo, tražimo nastavak dijaloga i da razgovorom rešavamo probleme a ne nametanjem ili izazivanjem kriza u odnosima”, rekao je Vučić na konferenciji za novinare u Vladi Srbiji.

„Srbiju neće niko da gazi, niko neće da unizi. Srbija to neće dozvoliti”, poručio je Vučić.

KOMENTARI12 komentara

 1. Vujadin says:

  Odavno ti rade oko guzice, red je da pređu na glavu.

 2. Barakuda says:

  Njegova borba za suverenu državu Srbiju....? Da li sam dobro pročitao ? Vučići, jedino se svim Srbima rodoljubima, ma gdje se nalazili ne sviđa tvoja " borba " za integritet, suverenitet i identitet Srba !Ti si jedan kameleon, po ocu albanac, kukavica, koji se godinama krio iza nacionalizma, da bi danas bio diktator i sebe poistovjećivao sa Srbijom ! Tebe su ti o kojima danas pričaš i doveli na vlast, malo su ti Rusi pobrkali planove, tebi i ostalima, pa te strah da više nisi potreban za ulogu, koju su ti namijenili, a to je da zaviješ Srbe, ne samo Srbiju u crno ! Smradu smrdljivi !

 3. Zoran Vasiljević Niš says:

  Jedi, bre, govna idiote jedan, ti sam sebi radiš o glavi od kada si postao drugi Vuk Drašković, srpski izrode.

 4. Batina says:

  Konacno.

 5. Goran Swe says:

  Kakav jad od covjeka.

 6. prerovac says:

  Zasluga za neusvajanje rezolucije o genocidu u srebrenici i ne usvajanju članstva takozvane države kosovo ( nato kopile ) u unesko isključivo i jedino pripadaju državi RUSIJI i njenoj diplomatiji.Sad naš premijer dupe dere da se opravda pred zapadnim salužbama da on sa tim nema ništa.Da li će uspeti - pokazaće vreme.Što se budućnosti države SRBIJE tiče - bolje da ne uspe.

 7. PAVLE says:

  NAJVECA POBEDA NEPRIJATELJA JE ONDA , KAD SAM SEBE PORAZIS !!!!!!!

 8. da dodam says:

  Čovek bolesnik više niko u Srbiji neće pasti na laže ovog izdajnika znamo šta je ptpisao i predao na Kosovu smrdljivim arnautima a danas kuka što Rusija čuva Srbiju nemogu to da mu oproste njegovi prijatelji sa zapada.

 9. vevericalasica says:

  Ovo je neveovatno! Pa ovaj čim zine on nešto slaže. Ako mu i rade o glavi on je jednostavno njihova tvorevina i svojina i imaju pravo na to. I ne zove se to rađenje o glavi pošto g...o nema glavu i jednostavno se samo puštaju niz vodu da odu.

 10. milos says:

  Ako je on covek ja se gadim i proglasavam sebe za vevericu......

 11. miroslav says:

  TI NAMA RADIS O GLAVI.DAJ OSTAVKU POKUPI SVOJE IDIOTE I BEZI IZ MOJE ZEMLJE DOK MOZES!

 12. Paštrović says:

  Ne seri, "picousti". Kako to mogu da ti "rade o glavi" oni isti govnari koji su te i doveli da nad nama vladaš? Jesi li ih nešto zajeb'o, ili im što izdžepario, a?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *