ВУЧИЋ: Стварање велике Албаније је претња, ИМАЋЕМО АДЕКВАТАН ОДГОВОР

VUČIĆ: Stvaranje velike Albanije je pretnja, IMAĆEMO ADEKVATAN ODGOVOR

19 januara 2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je stvaranje velike Albanije pretnja i Srbiji i regionu i Evropi i svetu, ali da na pretnju ne treba uzvraćati pretnjom.

“Moj odgovor je vi radite šta god hoćete, a mi ćemo imati dobar i adekvatan odgovor i građani ne treba zbog toga da brinu”, rekao je Vučić, upitan da prokomentariše izjavu predsednika Alijanse za budućnost Kosova (ABK) Ramuša Haradinaja kojom najavljuje referendum za ujedinjenje s Albanijom.On je rekao da bi voleo da je čuo više reakcija o tome iz Vašingtona i iz Brisela i mnogih drugih centara moći u svetu.

„Ne daj Bože da je neko u Srbiji sa tako visoke pozicije govorio o nekim drugim vrstama ujedinjenja na Balkanu, skoro da bi nam sancije uveli, da ne kažem, skoro da bi nas bombardovali“, rekao je Vučić.

O dvostrukim aršinima i licemerju, kako je rekao, u politici je besmisleno pričati.

„Dakle, oni su mnogo jaki, oni su strahovito jaki, ali nemojte da se sekirate. Sve drugo što bih rekao bilo bi previše i nepotrebno“, zaključio je predsednik Srbije.

KOMENTARI4 komentara

 1. radmila says:

  Koja licemjernost - on doprinosi stvaranju velike Albanije.

 2. Ilija Čvorović says:

  Čak i ako dođe do toga ( mada ne verujem),šta ćeš ti preduzeti? Šta ćeš,jako zalupiti nekim uredskim vratima u Briselu? Ili besno šutirati kamenčiće ispred Bele Kuće?!

  • I LOVE says:

   pa sama vucicova sengen LISTA, govori da ce se albanija protegnuti do kraljevapredsednik vucic je potpisa sengen listu i ulazak u srbiju sa licnom kartom izalbaniju i makedoniju de zive vecina albanaca sve je dogovoreno sve ima samo srbije NEMA,,,,,

 3. Ivke says:

  Dozvoli rujama mimimum dve baze da sagrade i to je tvoj jedini odgovor

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *