ВУЧИЋ: Сваки сукоб са Приштином је сукоб са НАТО пактом

VUČIĆ: Svaki sukob sa Prištinom je sukob sa NATO paktom

13 aprila 2023

Završen je sastanak političkih predstavnika sa Kosova i Metohije sa predstavnicima Vlade Srbije i predsednikom Aleksandrom Vučićem.

Sastanak je zakazan nakon što je kosovska policija pucala na Srbina Milana Jovanovića i posle održanog protesta povodom tog napada.„Nećemo da idemo u NATO, nećemo ni u jedan vojni savez. Hoćemo sami da čuvamo svoju zemlju, svoje nebo“, rekao je Vučić.

„Srbija nije i neće izvoziti municiju u Ukrajinu“

„Mi ne prodajemo municiju Ukrajini ili Rusiji, niti ćemo“, rekao je Aleksandar Vučić obraćajući se iz Raške.

„Srbija nije i neće izvoziti municiju u Ukrajinu. Oni pričaju o municiji, nije i neće izvoziti municiju u Ukrajinu. Da li će da se pojavi sa jedne ili druge strane ratišta nešto, sasvim je izvesno, zato što prodajemo municiju. Mi ne prodajemo municiju Ukrajini ili Rusiji niti ćemo„, objasnio je Vučić.

„Svaki sukob je sukob sa NATO-om, ne sa Prištinom“

Predsednik Srbije je naveo da radi na onom što je moguće i da se trudi da sačuva mir i živote ljudi na KiM.

„Progutate ono što morate, uradite šta morate za narod. Niste izabrani da biste izbore imali na tri dana, već da uradite šta je najbolje za svoju zemlju. Svaki sukob je sukob sa NATO-om, ne sa Prištinom, to treba imati na umu“, rekao je Vučić.

KOMENTARIJedan komentar

  1. Beli Orao says:

    Sereš ugaće a....naravno jer šipci rade sve kako je zapad naložio a ti potpisao , majmune jedan ! Okrenuo si leđa Rusiji i sad pričaš priču za malu djecu!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *