ВУЧИЋ: Тужан сам – идем у Казахстан, а посетио бих Албанце

VUČIĆ: Tužan sam – idem u Kazahstan, a posetio bih Albance

8 oktobra 2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da mu je žao što neće moći da obiđe u novosadskoj bolnici dva mladića albanske nacionalnosti koji su pretučeni.

On je istakao da to ne može da učini sticajem okolnosti, odnosno zbog leta za Kazahstan, gde ide u službenu posetu.Vučić je rekao da je čim je dobio informaciju o napadu na njih, tražio od policije da taj slučaj urgentno reši.

„Napadači na Albance moraju biti otkriveni“, rekao je Vučić i ponovio da u Srbiji svako mora da se oseća slobodno bez obzira na nacionalnost.

Vučić je na panelu sa generalnim sekretarom NATO-a Jensom Stoltenbergom rekao da je odmah, pošto je dobio informaciju o napadu na Albance u Novom Sadu, reagovao, najoštrije osudio i urgirao kod MUP-a da se to odmah reši.

„To ne sme da se dešava i tužan sam što odlazim odmah posle ovoga u Kazahstan, inače bih otišao da ih posetim. Svako u Srbiji mora da se oseća slobodno. Radićemo na tome. Obezbedićemo slobodno okruženje. Videćete da ćemo naći počinioce koji su izvršili napad“, rekao je Vučić i dodao da nije tako svuda u regionu.

KOMENTARI7 komentara

 1. Velika Metla says:

  Naravno da bi voleo posetiti svoje najrođenije! To nije nikakva novost! Dok ŠLIHTare ubijaju Srbe ti se njima izvinjavaš,kao u smislu "nismo mi divlji kao oni"! E,pa,kad budeš bio "divalj"budi siguran da će manje Srba gubiti glavu! A ovako..............,"ko od straha mre po glavi mu pprde"!

  • Deda Micko says:

   Svaka ti je kao u Njegosa.

 2. Barakuda says:

  Odgodi putovanje i posjeti braću albance, pokaži koliko si veliki polutan !

 3. Ivan Grozni says:

  Эto ne nađeš ubice Ivanovića kad si sve mogući? Sava malu si zaboravio.Idioti je porušili. Ali ime ne sme da im se pomene.

 4. Dane Radakovic says:

  sve je dobro dok srbi trpe mogu ti reci da je milosevic cvet bija kakav je ovaj radikalac vucko

  • Velika Metla says:

   DR,pored "zadrugarske srbadije" mu nije teško biti ovakav kakav je! NIKO nam nije kriv do mi sami! NIKO!

 5. Deda Micko says:

  Vised mrzim Vucica nego Tacija i Haradinaja zajedno.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *