ВУЧИЋ ТВРДИ: Политика великих сила на Балкану је – УЈЕДИНИТЕ СВЕ ПРОТИВ СРБА

ВУЧИЋ ТВРДИ: Политика великих сила на Балкану је – УЈЕДИНИТЕ СВЕ ПРОТИВ СРБА

5 маја 2021

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић изјавио је да се „људи из иностранства“, који говоре против промена граница, директно залажу за промене граница, али само Србије.

„Кажете, против сте промене граница, а то за Косово десило се због хуманитарне катастрофе, а зар није већа хуманитарна катастрофа била у Сирији, Авганистану или Ираку, па што нисте Басру одвојили од Багдада, Кандахар од Кабула у Авганистану или Хомс од Дамаска? Не, него сте само у Србији решили да одвајате и само то је било нормално иако није било ни близу хуманитарне катастрофе“, рекао је Вучић.Он је навео да му, када постави питање зашто неки имају право на самоопредељење а други не, кажу да „треба да гледа да гура економију“, што, како је истакао, иначе и ради.

Вучић је оценио да је Европи успешна Србија – Србија без Косова и Метохије и да је политика великих сила на Балкану увек била да све друге треба ујединити против Срба.

„Зато су они сви против мини Шенгена и моје политике ‘Балкан Балканцима’. Они подижу све против нас, да Србија не би била јака, да Србији нико не може да каже да је доминантна. Што би њима био интерес да Србија буде јача?“, рекао је Вучић за Телевизију Пинк.

Он указује да Приштина може да тужи државу Србију за наводни геноцид само преко неке друге државе – Албаније – и упозорио да би то значило и де факто уједињење са Албанијом.

„Упозоравам вас и молим вас да то не чините. Ја молим Албанце са Косова да то не чине и молим оне који их подржавају и воде рачуна да се њихови интереси штите науштрб правде и права“, рекао је Вучић.

KOMENTARI3 коментара

  1. Ivana says:

    Dok ti moliš ono korak po korak šiftarskom čizmom gaze Srbiju, tako su i rvati Krajinu i bošnjaci pola bosne a ti bedni izdajniče moliš?

  2. miliorad5 says:

    Sve je to zbog RUDNIKA,zbog zlata i Bogtepitačega što leži ispod srbije.Oni i dalje maštaju o OKUPACIJI naše zemlje i dovodjenja našeg naroda u pun kolonijalni status, a plašim se da ozbiljno razmišljaju o genocidu, iz EU i USA.Jer prevelike su to pare i oni su spremni da masovno ubijaju ako treba.ZATO sakupljaju svu fukaru sa balkana a i šire jer sa njima misle da mogu to da sprovedu uz minim.gubitke i troškove.Ovo što su objavili o rudnim rezervama u srbiji da vrede 200 milijardi dolara, možete slobodno da pomnožite sa 10.Ne postoji nijedan strateški ili politički razlog za dalje napade i organizovanje terorističkih ARMIJA na balkanu, uperenih protiv srbije ,u pitanju je od prvog dana napada na jugoslaviju i na nas bila samo i jedino PLJAČKA koja se uporno gura iz nemačke i engleske, a USA su tu politički gledano, podizvodjači radova.ZATO nismo ni primeljeni u EU, dok englezi i nemci ne reše naš "status". Drugim rečima ako nas prime u EU onda cela ta pogana konstrukcija napada i pritisaka,mora da dobije drugu formu i može da se desi upadanje dodatnih igrača za svoje parče kolača, a da rasture EU, zbog srbije ipak ne mogu da rizikuju.Oni će ponovo izaći sa ULTIMATUMIMA i direktnim PRETNJAMA i bolje nam je da se spremimo i da u datom trenutku imamo mogućnost otvaranja ruskih i kineskih baza ovde inače će nas POBITI za to zlato.Za sada priča sa bajdenom je jako klimava u americi i neće se pokretati operacija,takodje se sa rusijom jako komplikuje situacija, ali se pripreme vrše u širem krugu i ponovo se organizuju neke nove"atlantske brigade" i pripemaju "mudžahedini" i pre svega ustaše za eventualni napad na nas,rade to kao plan B jer se još uvek nadaju da će nas srbe nekako nasamariti i dovbiti te resurse za dž.ali već sad im se komplikuje situacija jer je vučić uveo u igru još nekoliko krupnih finansijskih igrača sa b.istoka i iz kine a to onda znači da će morati od njih da kupuju ZEMLJU ako napadnu,ker to može začas da promeni vlasnika,a rudnike ne mogu da buše iz kosmosa i morfaće da udju u trgovinski rat ,ta banakarska grupa iz londona ako pokušaju da otmu recimo imovinu kineskih ili emiratskih banaka:)TO je dobra šansa da se ovi ipak neće odlučiti za direktan napad i pokušaj okupacije,jer ipak je u pitanju bankarski kartel koja stoji iza napada na srbiju a ne država i njima nije baš tako lako više da pokreću armije država za privatne interese.Ali opasnost NIJE prošla i još vrebaju priliku da iznenada udare iz mraka u nekoj svetskoj pometnji na srbiju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u