ВУЧИЋ У ВЕЛИКОМ ПРОБЛЕМУ! ЦИА тражи да премијер Србије буде…

VUČIĆ U VELIKOM PROBLEMU! CIA traži da premijer Srbije bude…

20 aprila 2017

Premijer Aleksandar Vučić, našao se posle izbora pod žestokim pritiskom sa svih strana.

Američka obaveštajna agencija CIA, vrši pritisak na Vučića i zahteva od njega da novi premijer Srbije bude Zorana Mihajlović ili Dušan Vujović.

Prema pisanju pojedinih medija, ruski favoriti za mesto premijera su Ivica Dačić i Nikola Selaković.

Premijer Srbije je već saopštio da će odluku o tome kome će poveriti mandat za sastav nove vlade doneti u drugoj polovini maja.

(Informer)

 

 

KOMENTARI32 komentara

 1. Baraba says:

  U briselu pretendiraju na Zoranu

 2. Predrag says:

  A sto nebi i on (Vucuc) kao njegov prijatelj Erdogan,raspisao referendum i uveo predsednicki sistem u Srbiji-ukinuo premijersko mesto!Pa to bo bio jedan problem manje za njega (Vucica).Ovako ce morati da radi 48 sati na dan!

  • Sančo Pansa says:

   AXAAAXa...svaka čast za Predraga!!! :) 10+

  • RaDuKa says:

   Ti si baš ovo rekooo, da umirem od smijeha.... da si rekao da mora za 24 sata da s48 sati sluša gazdu, bilo bi na mjestu!

 3. Branimir says:

  Otkuda sad to? Zar Aleksandar Vučić nije često izjavljivao "da mu ambasade neće suberisati šta da radi na planu unutrašnje politike." Nije moguće da je sada pao pod njihv uticaj. Pa, valjda je upravo zbog toga Vučić dogovorio sa Nikolićem da odustane od kandidature za drugi mandat?

  • Buba says:

   Rekao tada,a sada?Nema trt mrt

 4. deda mraz says:

  Ma kave to veze ima jer i Dacici I Vucic su iz Miloseviceve ergele .

  • milovan says:

   Mozda nekad. Sad se lazno kao i onda predstavljaju kao politicari,a ustvari su samo privremeni NATO komesari u Srbiji.

 5. kuka says:

  Od svo četvoro zajedno ne bi se mogao napraviti dobar premijer. Niti šta znaju niti ih Srbija zanima.

  • Mi says:

   Kuka, slažem se . Ko god bude premijer mi smo na gubitku. Potpuno sam ravnodušna po pitanju tog izbora, mrtva trka između njih je ko je više po nesreći zadužio Srbiju. Rezultati su na izvolte pa se svako može uveriti...

 6. Miroslav says:

  Samo se u Srbiji ekonomska propast zove reforma.Sasvim je svejedno ko ce te reforme nastaviti, zemlja je u potpunosti ekonomski unistena, narod je glup, nije bolje ni zasluzio.

  • Mi says:

   Miroslave, sa pričom o glupom narodu,ne ostavljate utisak realnog čoveka. Da ne brojim sve zablude ovog naroda, on ipak spada u dobronamerne. Koliko nam je zla naneto za ovih dvaadesetak i kusur godina kroz naopako informisanje, kroz afere napravljene negde u svetu i podržane od većine koja se pojavljuje u srestvima informisanja, uključujući i zvaničnu politiku. Istrgnuto tlo ispod nogu gubitkom posla, GENOCID maskiran reformama,"usklađivanjem" sa evropskim trendovima, sve to, i još koješta "pegla"srpsku sirotinju dok Servis slobodne Srbije razdvaja dušu od tela... Ja sam ovo nabacala po inerciji, zaista je mnogo tuge i nesreće u tom mom "glupom" rodu... Svejedno vas molim da mu ne stajete na muku epitetom...

  • kuka says:

   Za narod ne bih rekao da je glup, nego da je opljačkan. Sve bitange Balkana okupile su se i zinule na vlast u Srbiji. Niko ne zna koliko je glasova pokradeno ni na ovim ni na prethodnim izborima. Da ne govorim o postrojavanju medija, otvorenim i perfidnim pretnjama, torturi, pritiscima i ucenama birača. U takvim uslovima pamet ne pomaže.

 7. Trifun says:

  Premijer nece biti niko od tih navedenih. Vucic ne smije da napravi takvu gresku inace ce ti studentski protesti izgledati samo kao malo zagrijavanje.

 8. Ivan Grozni says:

  Ko god bude postavljen taj ce biti zacetak Vucicevog pada. Nemogu se sluziti dva gospodara,Vucica i ambasadore. Clanstvo SNS nece sedeti skrstenih ruku i gledati da dvojica vladaju a da drugi samo klimaju glavom.Pocece pobuna u samoj partiji. To je i jedini nacin da se resimo bede koja nas je snasla.

  • teoretičar says:

   Članstvo SNS??? Upiškiću se od smeha! I to još - neće dozvoliti??? Gotovo je. Upiškio sam se.

 9. Nemanja Vlahović says:

  Predsednik Makedonije ih je oterao u tri lepe ... Videćemo da li ova kukavica i ulizica sada ipak smogne snagu i to učini i on ... ako to uopšte želi.

  • Istina says:

   Svi oni moraju igrati kako zapad svira, moraju zbog MMF-a tj.kredita koje daje. Jer ako to izostane stade sve. A sta onda? Ode im fotelja, moc, uticaj i ogromna plata.

 10. Glup ili pametan, crno nam je says:

  Ovaj narod jeste sistematski uništavan, ali mu je morala da ostane bar jedna osobina: Da zna šta jeste, a šta nije, šta je crno, a šta belo.Ni to narod više ne zna, već ako se ponaša kako televizor kaže, onda misli da je u toku, pametan, in. Pa koliko je pametan kad neće da izađe na izbore, pa ovako ostajemo još jedan mandat u mraku, u zatvoru sa okovimaa i na nogama i na rukama.

 11. lilit says:

  Taj ko ga je doveo na vlast u Srbiji, sada traži malu KAMATU!!!!

 12. Gojko says:

  Femka se ova ljigavština i pravi kobajagi dramu.Šizofrenik se opet folira.Dačić je novi premijer poznata stvar odavno.

 13. Crno nam se piše i događa says:

  Upućeni tvrde da je on još 1996. postao američki čovek. Tvrde i da je do sada "skpio" preko dve milijarde evra. Čovek marljivo radi za sebe, a trpeći sve to mi mu u tome pomažemo i radimo protiv sebe.I ko je sad ovde lud, a ko zbunjen.Normalnih je malo.Ceneći šta radi lud zbunjenom, izgleda da smo mi zbunjeni.A dodao bih da smo i dodatno ludi.

 14. Barabe crvene says:

  Cuj premijer, zar nije najjaca funkcija - prvi zamenik premijera!

 15. Petar says:

  Kakva je to demokratija koju zagovara zapad. Kada narod izabere "demokratski" predsednika a Amerika ili Rusija odlucuju sta ce on daradi. S'jedne strane zgovaraju demokratiju a sdruge sprovode diktaturu. Ovo je ocigledno.

 16. Beli Orao says:

  Sad znate ko su NATO- EU , poslušnici ,oni ih biraju i postavljaju ! Bravo Srbijo!!!

 17. Cigo says:

  Ova šizofrena raspolućenost vlasti je samo slika raspolućenosti naroda. Srce nam je rusko, al' nam je dupe (i stomak) na zapadu. Glava se tu uopšte ne pita. Primum vivere deinde philosophare.

 18. bikkojisedi011 says:

  preocigledna dezinformacija od strane vladajuce elite u nas...

 19. Lan says:

  Zasto ne stavi Karica. Kao nekad Panic, sutra Karic?

 20. teoretičar says:

  Novi premijer Srbije je Njena preuzvišena lepota Zorana! Lepota naša našfrakana američkim mejkapom i plastikom. Nije ona to džabe radila. Sva je skockana ko lutrijska kutija. Obožavam je.

  • ronaldigno says:

   Zorana je jedna pracka, krava i nista vise.

 21. goran says:

  Zorana da nasledi Lizu En, ako smo se razumeli.

  • racel says:

   Gorane, a ko je Liza En? Prvi put cujem, odgovori mi, molim te!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *