ВУЧИЋ У ВЕЛИКОМ ПРОБЛЕМУ! Стиже му гост који ће да га укори и изда наређења!

VUČIĆ U VELIKOM PROBLEMU! Stiže mu gost koji će da ga ukori i izda naređenja!

14 avgusta 2016

vucic- 720 567Džozef Bajden u Beograd stiže 16. avgusta a sa sobom nosi jednu muku za Srbiju.

Naime, poseta drugog čoveka SAD biće prva poseta velikog svetskog zvaničnika novoj srpskoj vladi, a prenosi se da bi njegov poseta bila “presecanje Gordijevog čvora” zvanog priznanje tzv. Kosova.

“Danas” podseća da je Aleksandara Vučić u Skupštini izjavio da bi priznanje Kosova bilo prsecanje Gordijevog čvora, ali da Srbija to neće uraditi.

No, sagovornici i analitičari tvrde da će to upravo biti osnovna poruka Bajdenove posete.

– Bajden ima ulogu da “pogura” presecanje tog čvora, tvrdi Škljezen Malići, kosovski analitičar, i savetnik albanskog premijera Edija Rame.

Bajden će pored Beograda posetiti i Prištinu, a ovo je njegova prva poseta Srbiji od kako je na vlasti SNS. Poslednji put u Srbiji je bio 2009.

KOMENTARI7 komentara

 1. dana says:

  sto si se sagno digni glavu srbine ako on trazi kosovo ti trazi cikago srbine u zamenu aj reci cijo je sta

  • Zozo says:

   Ej, bre, more, Vučić bi da se keša na nove kredite kod plajčkaroškog MMF a da ga to ne košta ništa. Kod Amera nema trte mrte, navuku te na tanak led pa onda skidaju do gole kože, uvale ti lezbejku za ministra da bi uskoro potpisao nove kredite o elektrifikaciji na vetrenjače. kyžu da je to ekološki čista tehnologija a ispod tih postrojenje više nema ni guštera, ni crva, ni zečeva, gola zemlja bez stanovnika. Čemu to vodi? Tunga tjeta šok Vučići, biće uskoru u Prištini.

 2. n.n says:

  haha koji srbin ovaj je siptarska pic..ica vuqiqi musljiu,a tata mu je fahri musljiu,a taci i rama su mu braca! Ovaj nema ni 1 promil srbske krvi u sebi!

 3. Apis says:

  Samo ti Aco junacki klekni i popusi jos jedan ku,rac nije ti prvi put. A moja jedina zelja je da se pojavi neki Gavrilo dovoljno blizu tebi i Bajdenu.

 4. ALEKSANDRA says:

  Ja bih da budem Gavrilka Princip,al nemam para da kupim oruz"je,niti imam logistic"ku podrs"ku!Ukoliko postoji neki patriota koji celim bic'em z"eli da se uklone sve SRBSKE IZDAJICE,A PRITOM JE,,JAK" U PRAVNOM SMISLU,NEKA MI PIS"E U INBOKS,PA DA SE RES"IMO OVIH ZLOTVORA S"TO ZAJAHAS"E NAS"U OTADZ"BINU.I IZA GAVRILA JE NEKO STAJAO,NIJE SVE SAM MOGAO DA ORGANIZUJE!!!

 5. Dusko says:

  Kako da digne glavu kad nije Srbin

 6. DANILO PANTOVIC says:

  ALEKSANDAR VUČIĆ MORA DA SRPSKOM NARODU OBJASNI JEL ON SIN SRBINA ILI JE SIN ŠIPTARA,PUTEM DNK-A,JER PREDSEDNIK SRPSKE VLADE NEMOŽE BITI SIN ALBANCA,TIM PRE ŠTO ON OD KADA JE POSTAO PREMIJER KONTINUIRANO HVALI I UZDIŽE ALBANSKI NAROD.ALEKSANDAR VUČIĆ NEPRESTANO LAŽE SRBIJU I SRPSKI NAROD.IZ DANA U DAN SVE VIŠE IZDAJE SRPSKE NACIONALNE INTERESE TU BUDALETINU TREBA OTERATI IZ SRBIJE.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *