ВУЧИЋ УПОЗОРАВА: Питање је тренутка када ће ШИПТАРИ НАПАСТИ „ВАЛАЧ“

VUČIĆ UPOZORAVA: Pitanje je trenutka kada će ŠIPTARI NAPASTI „VALAČ“

5 novembra 2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da je Priština bira trenutak da li će i kada upasti u Valač, a on ih moli da to ne čine.Vučić, na pitanje o tome da je upozoravao da bi 6. novemba prištrinske vlasti mogle da upadnu na sever KiM i zauzmu Valač, pojasnio je da je rekao da od 6. novembra to može da se desi zbog odnosa prema KOST.

„Tražiće razloge u naplati struje na severu. Ovu veoma komplikovanu stvar. Pokušaće da to iskoriste u nekom trenutku za ostvarenje nekih drugih političkih ciljeva koji nemaju veze sa energetikom“, kazao je on.

Vučić je naglasio da oni biraju kada i da li će to učiniti.

„Ja ih molim da to ne čine“, ponovio je on svoje ranije apele prištinskim vlastima .

KOMENTARI10 komentara

 1. Srbski vitez says:

  E ne mogu da verujem šta čitam... On će da ih "moli" a šiptari će da napadnu!!!? Pa alo breee...ko je ovde lud!?? Ima li država Srbija nekih drugih metoda osim molenja, kukanja, drnjokanja i cvilenja!!!!? Ima li!??

  • Rodoljub says:

   Kao što vidiš on je jedan VEEEELIIIIKIIII izdajnik, ali zaluđen i pokvaren deo naroda to ne želi da vidi!

   • Strsljen says:

    Najveca ribica nema sta. Izrael zamoli sa par raketa i td...Avio udarima...vijskom ibtako to. Znaci resesenje tinje dato ovnino jedna balava izdajnicka!

   • TOS - 1A says:

    Pa dragi Vučiću, šta ti bilo koga moliš ???!!!! Ako krenu , ti digni vojsku, tehniku, avione i sve ih polupaj da im na pamet vise ne padnu takve stvari !! Na kraju krajeva, utjeraj nasu VS u S. Mitrovicu, dovezi naoruzanje i onda mozes ti diktirati situaciju.. ako jedu govna onda se oslobadja kompletno nase KIM !!! Sve dok molis, kukas, pregovaras niko ti nista dati nece i svi ti se smiju. Vojno i zestoko reaguj i biti ce druga prica kod kozojeba !!! Ne treba se plašiti uopste NATO sto je dole !!!

  • Srbenda says:

   Imaju tebe, oružje u ruke, i m'rš na Kosovo...

  • bilje says:

   Dogovor sa bratom Ramoomm

  • Ivana says:

   On će ko fol da zapreti šiftarima da im rok 12 časova, pa 24 časa pa 48 pa onda pokrivanje ušima, takav je taj "naš" junak. Ceo svet ga pljuje a mi se "ponosimo" svojim izdanikom nema boljega. Deca u obdaništima pričaju o "hrabrom" vučku, šipci krepavaju od smeha a on ni da trepne.

 2. Gardista says:

  A sto nasa vojska i policija nije na granici s KiM, nego lajavko moli svoje partnere...ma nema nista od ovog izdajnika

 3. Srbija cveta says:

  Pa digni stražu bato moj, danonoćnu. Jednom ćeš ih moliti da ne upadnu u Beograd.

 4. Rodja says:

  Da se ne zaboravi!!! Pisac scenarija za dogadjaje, vezani za "politicke aktivnosti av", je "nas prijatelj i visegodisnji besplatni savetnik predsednika" tonci bler, a njegova zena je savetnica tzv rep Kosovu. Tako da se scenario zaplasivanja, pretnje, i akcije VS unapred zna, i kao i uvek, pre izbora. Vec vidjeno....

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *