Вучић: Уверен сам да ће односи Срба и Хравата у будућности бити све бољи

Vučić: Uveren sam da će odnosi Srba i Hravata u budućnosti biti sve bolji

13 februara 2018

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić izrazio je večeras uverenje da će odnosi Srbije i Hrvatske, kao i ekonomske veze dve zemlje biti značajno unapređeni.

“Izražavam iskreno uverenje da će odnosi Srbije i Hrvatske biti značajno unapređeni, kao i odnosi Srba i Hrvata u celini. Siguran sam da će Vlada Republike Hrvatske, kao i svi mi u Srbiji, tom važnom i pozitivnom procesu dati puni doprinos”, napisao je Vučić na svom Tviter nalogu.

Vučić je naveo i da je optimista kada je u pitanju ekonomija.

“Optimista sam kada je u pitanju ekonomija, uveren sam da će naši odnosi u budućnosti biti sve bolji, jer to je u interesu obe zemlje i oba naroda”, napisao je Vučić.

On je zahvalio i na pozivu srpskim privrednicima da ulažu u Hrvatsku i ocenio da pruga Beograd Zagreb “može ponovo biti ono što je bila pre 20-tak godina najvažnija saobraćajnica u regionu”.

Vučić je na Tviter nalogu napisao i je imao srdačan razgovor sa mitropolitom zagrebačko-ljubljanskim SPC Porfirijem i polaznicima Akademije Srpskog narodnog vijeća koji su predstavili projekat “Budućnost Srba u Hrvatskoj”.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *