ВУЧИЋ РАЗБЕСНЕО ЗАПАД – СРБИЈА ИЗАБРАЛА СТРАНУ!?: Од Путина ћу тражити…

VUČIĆ RAZBESNEO ZAPAD – SRBIJA IZABRALA STRANU!?: Od Putina ću tražiti…

30 septembra 2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će se za dva dana sastati sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom i da će ga tom prilikom obavestiti o trenutnoj situaciji na Kosovu i Metohiji. „Obavestiću Putina o svemu i tražiću njegovu podršku i savet“, rekao je Vučić na vanrednoj konferenciji za novinare.Vučić je izjavio da će tokom sastanka sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom, kroz nekoliko dana u Moskvi, razgovarati o svim važnim pitanjima za Srbiju, a da će prioritet u razgovoru biti situacija na Kosovu i Metohiji.

Dodao je i da su tokom današnjeg dana o svemu što se zbiva obavešteni i ruski ambasador, kao i ambasador SAD i drugi važni ambasadori.

Na pitanje da li će od Putina tražiti pomoć ruske vojske, kao što je to svojevremeno tražila sirijska vlada, Vučić je istakao da bi voleo da Srbija, uz poštovanje za građane Sirije, bude mirna zemlja, uspešne ekonomije, zemlja budućnosti, a ne da bude pretvorena u pakao.

„Ne bih voleo da se veliki ratni sukobi odigravaju na našoj teritoriji i zato ću dati sve od sebe da se mir sačuva“, podvukao je on.

Naveo je da nema sumnje da će obavestiti predsednika Rusije o svemu što se zbiva i tražiti njegovu podršku u svim međunarodnim forumima, ali i ukazati na licemerje sa kojim se na dnevnom nivou suočavamo i zatražiti savet od njega.

(Sputnjik)

KOMENTARI30 komentara

 1. Dane Radakovic says:

  to su vucicu price za decu da si ti Postivao PUTIN i Slusao bila bi dve baze u Srbiji ti si samo lazov milosevic

  • Vlada says:

   Tako je

  • padre says:

   Kako je to samo jednostavno, kad pametan čovek to predstavi!Ti bi zgromio i EU i Amere, da o Šiptarima i ne govorimo, i to sve iz fotelje!A ovaj, luta li, luta!Gde su savetnici, kadti trebaju, a da, na internru u komentarima!

   • Velika Metla says:

    padre,a po čemu je to jednostavno da naci-amerikanci postavljaju baze po svetu,a nije jednostavno da ih Rusija postavi? A vrlo dobro znaš,ako želiš da znaš,da uz naci-nato nije nijedan većinski narod,nego samo ološ koji je taj isti naci-nato postavio da vlada u državama! Najsvežiji primer je Crnja i Gora,gde je skoro 90% naroda bilo protiv članstva u tu terorističku i pljačkašku nazovi organizaciju! O kojoj to demoKRETeniji,poštovanju volje naroda,nama laprdaju zapadnjaci?

  • ralence says:

   Albanski “ Lebensraum “ maršira na Istok. Zapad ćuti i predaje Srbske teritorije kao što su poklanjali Hitleru pre 77 god. Čehoslovačku i Austriju.

  • Ivana says:

   Njemu su svi osvedočeni neprijatelji Srbije najveći prijatelji pa mu dođu u Beograd reći niko vas ne želi u eu a on kmeči i moli ponizite nas još ja u tome uživam koji bolesnik.

 2. Tomislav says:

  Dečko,od Putina se ne traži savet već apsolutna politička podrška i vojna pomoć. A savete traži u savetovalištu.

  • Velika Metla says:

   Tomislav,baš me "čudi"da od njegove Adolfine nije tražio savet?!!! I od vrednih protestanata,a ne od pravoslavaca! Koja je ovo BBUDALA Gospode Bože tebi se molim?!

 3. MILUTIN MIKI VUJOVIC says:

  To si trebao da uradis onog momenta kada si postao presednik VUCIBATINO prodao si ono od cega je mogla da zivi cela Srbija,ukrao si PKB i ko zna sta jos

 4. Popara Dorcol says:

  Budala !!! Ama gde se ovakvi nalaze? Sto se on ne preseli na Kosovo I tamo trazi mir, nego se trti Iz neke pacovske rupe. Boze, Ni onima koji neznaju sta rade a petlja se

 5. Ivan Grozni says:

  Pa gos"n Predsednice! Pre nego pocnes d kukas kod Putina moras da uradis domaci zadatak. Da ponistis "diplamatski status" okupacionih snaga zapada, dazatvoris kancelariju NATO ili otvoris i rusku i kinesku, prestanes da se druzis sa zlocincima Klintonom i Blerom pa tek onda da trazis nesto od Putina. Kako ti radis nece biti nikakve asne.

 6. Bane says:

  Bolesnik

  • Deda Micko says:

   Bolesnik ili ne, izdao je narod, drzavu i ustav. Zna se kakva bi kazna za to bila odgovarajuca, ne pominjem je jer mi nece objaviti komentar.

 7. jagoda says:

  Kao Putin ne zna da si ti najveći staništa nq Balkanu..

 8. Zoran says:

  Ko izabrao stranu, Vucic? Hahahaahah.

 9. raikkonen says:

  buzati lazove..savet trazi od blera, a slusao sam te juce, koja lakrdija !!..koga bre ti foliras !!

 10. Beli Orao says:

  Bilo bi lijepo da je shvatio a još više da je istina ali mislim da laže!!!

 11. Miroslav says:

  Nama preti Natom i sipterima, a od Putina trazi da prizna razmenu teritorija, eto to je u pitanju.

 12. Nina says:

  Srbija pod vladarem Vučićem jasno je izabrala stranu Zapada, te ni sada on nije promenio stranu. Srbija se svela na zapadno oružje poznato pod imenom "veliko govance" te sada i baš takva služi kao jedno od sredstava u njihovom obračunu sa Rusijom. Zapadne ambicije osvajanja celog sveta neostvarive su bez slabljenja Rusije tj. bez njihovog obuzdavanja Rusije, a baš to im ne ide. Zato stalno dodaju nove i nove tegove Rusiji. Teg Ukrajina ima neku težinu ali zasad ne daje značajne rezultate, pa onda pale balkansko bure baruta da bi se aktivirao i teg Srbija. Ne bi se usudili političari tkzv. Kosova ni da naprave ovaj poslednji cirkus bez miga gospodara sa Zapada, a onda zna se da rasplakano usranče - teg Srbija priključiće se ostalim tegovima kojima su već opteretili Rusiju. Politika Vučića i SNS-a ne vodi nas ka neutralnosti u koju se često zaklinju. Naprotiv sve smo dalje od nje, mic po mic uvukoše i još uvek uvlače celu našu zemlju u tabor Zapada. Idući tvrdoglavo ka Zapadu pristali smo na veoma jadnu igru da Zapad od nas ponovo napravi žrtvu i zatim da spakuju takav problem za rešavanje na Istok za Moskvu. Ako uporno idemo ka tom očaravajućem Zapadu što svoje probleme ne rešavamo u Zapadu i sa Zapadom? Zašto se iz takvog raja vraćamo na Istok? Na šta se svelo naše ljudsko i nacionalno dostojanstvo? Kažu napredak Srbije je sve veći, a mi više nemamo ni osnovno ljudsko dostojanstvo.

 13. Sasulja says:

  Ovaj ce na kraju da izvisi,jer sa svojom politikom nije prispeo nigde.Putin ga je davno procitao,neda Rusima da otvore bazu u Nisu,a natovci mu vrsljaju po celoj Srbiji.Zalosno a siptari mu se smeju iza ledja,Srbija nikada nije bila ovako ponizena.

 14. Deda Micko says:

  A zasto ga Putin ne stavi na svoje mesto, zasto ovog lazova uvek prima i podize mu ugled kod srpskih biraca, to je pitanje na koje niko nema odgovor?

  • Nina says:

   1.Formalno gledano Vučič i bratija predstavljaju zvanično izabranu vlast Srbije. 2. Druga i možda još važnija stvar je da kod nas je napravljen takav sistem - demoNkratski sistem za neokolonije te nema šanse da kod nas pobedi neko bolji. Drugačije račeno> ako bi mi ovu ekipu oterali sa vlasti, male su šanse da će nam dozvoliti da izaberemo bolju. Opet će posaditi u našu vlast njihove kadrove. Uvek je pripremljena rezervna ekipa za to, a to nam govori i slika o potencijalnim drugim kandidatima. Bez obzira šta sad obećavaju, mnogi od njih da dodju na vlast isto bi radili sve po diktatu EU-globalistana i duboke države SAD. Eto to su dva osnovna razloga zašto ih zvanični Kremlj i Putin prima. Zatim zvanična Moskva ne može da kaže: Šibe, više nikog ne primamo iz Srbije dok nam ne dodje neko provereno normalan. Onda bi bilo još gore od ovoga što vidimo. Kontakti na najvišem nivou i na svim drugim nivoima ipak joj daju prostora da nešto kroti i koči.

  • Nina says:

   Pogledaj oko sebe samo malo bolje kod kojih i naročito kod kakvih srpskih glasača odlasci u Moskvu podižu njemu ugled? Pretresi njihov CV. Vide se: jorganplaninari, preletačevići, zatim poznati od ranije kao nekarakterni, kao foliranti i prevaranti od njihovih mladih dana, itd. Mnoge od njih nikad ne bih stavila na spisak rusofila ili ako bi se pojavili u nekoj delegaciji te vrste ubila bi me sramota. Mi imamo kategoriju kobojagi rusofila na svim nivoima i oni svojim postojanjem obezbedjuju da zdrave veze Srbije sa Rusijom budu što više oslabljene, da kod neupućenih iskrivljuju sliku o Rusiji, itd. Dakle naš problem nije rusofilstvo, nego licemerstvo, sebičnost kombinovana sa prefriganošću, neznanje i nerazumevanje, površnost, neupućenost, itd.

 15. Budi Bog s nama says:

  Iz njegovih usta u Božije uši, nego i sam Bog zna da jedno priča a drugo radi, a tek sada vidi da nas zapad ne respektuje i ne pomaže, odnosno pomaže kako bi propali, pa sad gledaj kod Putina. Putin se bavi prijateljem Asadom iz Sirije a da li će se baviti "prijateljom" is srbije možda hoće i to samo zbog Kosova i Metohije jer je već rekao da to nije po međunarodnom pravu i to isto kao i u Rusiji. Uostalom nema ni veze ako propadnemo od zlotvora vaskrsnućemo za novi život sa Gospodom našim i Spasiteljem Isusom Hristom za koga i vredi dati svoj život.

 16. Nina says:

  „Obavestiću Putina o svemu i tražiću njegovu podršku i savet“, te tako preko igara svojih lutaka Tači-Vuči Zapad opipava puls Moskve nastojeći da Rusiji nametne što više izazova. Za vreme vladara Vučića Srbija je stavila jasnu tablu EVROPEJSKA SRBIJA. Sa kakvim zadatkom mali i beznačajni zapadni igrač Srbija ide u Moskvu? Zapadni lideri dok pričaju o miru na Balkanu režiraju i režiraće silovanje nas još mnogo puta jer očekuju da najveća slovenska zemlja moraće na to da reaguje. Pored evroazijskog Balkana (Bliski istok) ako bi mogli da zaglave Rusiju i u Evropski Balkan tj. sada na njihov Zapadni Balkan. Zapad bi da razapne i preoptereti Rusiju, a njihova tj. prozapadna "mala Srbija“ sa lakoćom i brzo se pretvara u jadnika. Dovoljno je da ponovo zaigra „junak“ Tači i slični „junaci“ i vidimo kako očas-počas pretvaraju pacifikovanu i malu Srbiju u veliko i kukavno govance. „Šuš i rogat se ne bodu“ i vidimo da šuša Srbija čuči ispred rogatog već dve decenije. To nam neće pomoći. Rogati će sve više i sve bolnije da nas bocka zagledan u ceo slovenski korpus koji želi da pokori i u njihova bogatstva koje želi da osvoji.

 17. branislav says:

  A šta, bler- savetnik i mentor merkelova, šta su ti oni savetovali, a i kod klintona si pokajnički sedeo , a on te kao ''kućnog ljubimca'' tapšao po ramenu...jesu li ONI na tvojoj strani ili šiptarima pale zeleno, a tebi crveno svetlo....

 18. pravda says:

  Hitno dati Rusima bazu u Bujanovcu i Novom Sadu.

  • oko says:

   vucica izabra seselj za vladara ovaca u srbiji a dacica je izabrala amerika tako je milosevic naredijo vucic se ne boji ni vuka ni hajduka dok je seselja i crveni ustasa

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *