Vučić: Većina u SNS su za izbore, ali…

Vučić: Većina u SNS su za izbore, ali…

31 jula 2013

Aleksandar Vučič - youtubeSNS nastavlja rad u Vladi, ali sa „još striktnijim ograničenjima po pitanju rezultata“, iako je većina članova Predsedništva bila za izbore, poručio Vučić, a prenosi B92.

„Bili smo spremni na razgovore sa Dinkićem, mada je to danas nepopularno. Pokušavali smo da nađemo kompromis i najbolje rešenje za Srbiju“, rekao je on.

Lider SNS je istakao da je imao nameru da Vlada nastavi sa istim partnerima, „jer je bolje da više glava odlučuje“, kao i da je odluka bila teška i da je on zamolio Predsedništvo da se ne ide na izbore.

„Oni su to jednoglasno prihvatili. Izbori nisu najbolje rešenje za Srbiju. Pred nama je bezbroj važnih ugovora, stabilnost je važna. Najveći problem, koji često izgleda kao nerešiv, jeste atmosfera u kojoj Vlada radi i izrugivanje svega što Vlada radi. Ništa nije dobro, pa čak ni kad se dovedu najveći stručnjaci“, rekao je Vučić nakon sednice koja je trajala oko dva sata.

Prvi potpredsednik Vlade Srbije je najavio i da će razgovarati sa strancima da preuzmu nekoliko resora u novoj Vladi, kao i da će imena novih ministara biti poznata posle 20. avgusta.

Vučić je istakao i da je SNS je bio saglasan sa Dinkićevim zahtevima koji su se ticali resora SNS, kao i da očekuje Dinkića na sutrašnjem potpisivanju ugovora sa Jatom.

 

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *