VUČIĆ: Za dve godine živećemo bolje

VUČIĆ: Za dve godine živećemo bolje

31 marta 2014

A.-VucicSvim ljudima u Srbiji garantujem da će već na polovini mandata nove Vlade živeti bolje i da će drastično biti smanjen broj nezaposlenih, a trenutno spremamo čitav niz zakona koji će nam pomoći da stvorimo bolji ambijent za investicije, poručio je predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić.

Naš posao je, istakao je Vučić u pisanoj izjavi za Informator SNS, da zemlju vodimo ozbiljno, odgovorno, državnički, ali to neće biti nimalo lako i sa nekim odlukama neće svi uvek biti zadovoljni.

Nova vlada će nastaviti žestoku borbu protiv korupcije i kriminala i u Srbiji se više neće tolerisati tajkunsko-kriminalno-politički sistem, koji je vladao godinama unazad, gušio i razarao ekonomiju, rekao je Vučić i naglasio da se više niko neće bogatiti na račun države i građana.

Pred zakonom će svi biti isti, zakon će važiti za sve i neće biti nedodirljivih, poručio je Vučić.

Prema njegovim rečima, Srbija će nastaviti svoj evropski put, sarađivaće sa svima na Istoku, i na Zapadu, i trudiće se privuče investicije od prijatelja sa svih meridijana.

Vučić je istakao da mu nikada nije bio cilj da bude bogat, već da se iskreno bori za interes građana, naroda i otadžbine.

Moj cilj nikada nije bio da budem bogat, da živim u sjaju i raskoši, već želim da Srbija živi bolje, da građani imaju bolji standard, da plate i penzije budu veće, da se ljudi zaposle, da privreda radi, da se deca rađaju, poručio je Vučić.

KOMENTARIJedan komentar

  1. velimir says:

    NEMOJ DA NAS UČLANIŠ U NATO, NEMOJ SLEPO DA NAS VODIŠ U AMERIČKO-NACISTIČKU-UNIJU. RAZVIJAJ DOMAĆU POLJOPRIVREDU DA NAŠ POLJOPRIVREDNIK ZARAĐUJE PARE . FORMIRAJ DRŽAVNU ZADRUGU ZA UZGOJ GOVEDA,OVACA I KOZA NA PEŠTERU U ZADRUGU POZOVI SVE POLJOPRIVREDNIKE I STOČARE DA BUDU AKCIONARI I VLASNICI. ZA 5 GODINA IMAĆEMO MESA ZA IZVOZ A NE DA UVOZIMO GENETSKI MODIFIKOVANO MESO.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *