ВУЧИЋ ЗА НОВОГ ПРЕМИЈЕРА ПРЕДЛОЖИО АНУ БРНАБИЋ!

VUČIĆ ZA NOVOG PREMIJERA PREDLOŽIO ANU BRNABIĆ!

15 juna 2017

Predsednik Republike Srbije doneo je odluku o predsedniku Vlade Srbije i Narodnoj Skupštini predložio Anu Brnabić!

KOMENTARI29 komentara

 1. Kulak says:

  Monstruozno

 2. marko st says:

  Početak kraja okupacije.

 3. drzook says:

  Ko želi može da otvori sajt "East west bridge" grupe za Srbiju, sve je javno, oni nišata ne kriju. Videćete pola tamo pola ministara iz vlade, "nezavisne" intelektualce, "renomirane" novinare, vlasnike "medija", aktivne i bivše i sl. Sve finansira Rokefelerova fondacija "Trilateralna komisija".

  • Ajaj says:

   Tako je. I kao što je pisano:"Bože kad su raskopani temelji, šta će učiniti pravednik?" (Psalam 11:3) Nama se uvek sve postavlja kao svršen čin u našoj politici, životu, ekonomiji i svemu ostalom. I pored svega naš brend je da smo divlji balkanišen serbišen - banditn. Međutim i ovo je nalog poštovanom AV uinat volji građana, inteligencije, crkve i td, i td. Zapad želi da imamo geja za premijera i tačka. I niko im ništa ne može, sve nam je nametnuto. A od početka se sam nametnuo poštovani AV. Ali naš dobri i jedini Bog daće svima nama po delima našim.

 4. Goran says:

  Bez komentara

 5. Goran says:

  Soros trlja ruke...napokon ima i ptedsednika i premijera u Srbiji.

 6. Ana says:

  Zato dobismo jos dva poglavlja, a kada ukinemo ruski centar u Nisu i damo Haradinaju i Taciju stolicu u UN sa zvezdicom *( Vucic u srcu ne priznaje) onda otvaramo jos dva...

 7. PFC says:

  Očigledno je AV definitivno prelomio! Daje Kosovo, klanja se EU i rastaje se sa Rusijom!

 8. kuka says:

  Fuj!

 9. Trifun says:

  Jos jedan udarac na srpski narod i porodicu! On zeli srpski narod da nestane. Izabrati nekoga na celo drzave u zemlji Srbiji koja je u svojoj najvecoj demografskoj krizi u istoriji, moze samo neko ko ne zeli dobro svom narodu. Nema opravdanja za takve propuste i bahatost.

 10. Trifun says:

  Nekoga bez porodice...to sto je lezbejka to je njena licna stvar ali staviti je na celo drzave koja je u demografskoj krizi je neodgovorno.

 11. Baraba says:

  Nije Vucko postavio lezbejku nego EU

 12. Brane says:

  Očekivano.

  • Brane says:

   Mislim,sad smo moderna drzava,evropskih shvatanja. Ili je bar AV takav.

 13. da da says:

  hrvatica lezbejka premijer kolonije aloooooo ljudi,ovo je ponižavanje do jaja...

 14. Milan Stojcetovic says:

  Necu da komentarisem!!!!!!!!

 15. sergej says:

  Konje ubijaju zar ne. Srbija je koncetracioni logor sa komandantom Vučićem na čelu.Ovaj kreten je zadao finalni udarac Srbsloj naciji,vinčanskoj kulturi,kompletnom Srbskoj duhovnosti i Srbskom biću.Ubijte gada dok je vreme on je samo ispostava Haradineja i Tačija oni ga plaćaju i sa njime manipulišu vreme je za jedan sveopšti državni udar da se pobiju svi tajkuni njihove porodice to je jedini način da se ispliva iz ove krize.

 16. kuka says:

  Niste pažljivo slušali konferenciju za štampu (ja ne mogu da ga gledam, ali čak i ja moram da ga ponekad slušam). Plan je, ako je verovati šturim nagoveštajima, da se Brnabićka bavi uvodjenjem elektronske vlade, dakle, radiće isto što i dosad, a da će ostale poslove obavljati Ivica Dačić. Nema veze što ona nema pojma o elektronskoj vladi, što je pokazala sa haosom koji je napravila oko zdravstvenih kartica, i što država sa takvom vladom ne može funkcionisati. Za AV je samo važno da će moći, bar se on nada da će moći, da se šepuri sa modernizacijom državne uprave. Sve budala do budale!

 17. RS says:

  birali ste,eto vam ga...

  • RS says:

   a mema izbora....

   • RS says:

    nema

    • RS says:

     nije lako biti Srbin,izdrzao je bili i gore...

 18. Kulak says:

  Ovo Srbi ne opraštaju!

 19. Baraba says:

  Ja mislim da Palma sece vene sada

 20. RASPUCHIN says:

  Ovo je samo zbog "specijalnih i paralelnih veza" sa R. SrPskom. I naša premijerka ima 'rvacke krvi i djeluje muškobanjasto.

 21. Prle says:

  Ovo ni hitler nije tražio od nas. Turski sultan koji je osvojio konstantinopolj tražio je od vizantiskog cara da mu da sina za njegov harem kako bi mu poštedeo život. On je odbio i obojci su odsečene glave. Ovo je izraz slabosti zapadne imperije ili hoće nas toliko da ponize.

 22. Dražen Jovan Petrović says:

  Njeni sunarodnici hrvati su dva puta uzvršili genocid nad srpskim narodom.Ona će genocid nad nama Srbima izvršiti po treći put.

 23. Biogradlija says:

  Hrvatica sprema Srbima novi Jasenovac.

 24. goran says:

  Zašto Brnabićku, a ne Kačavendu. Može li neko da odgovori. U Evropi su lezbejska prava već odomaćila, sad se vodi borba da i pedofilija postane normalna, a tu bi nam Kačavenda bio avangardni Evropljanin, što Brnabićka nije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *