ВУЧИЋА НЕ ИНТЕРЕСУЈЕ ВОЉА НАРОДА; ИЗЈАВИО: Срби би гласали као Британци, одбијам референдум

VUČIĆA NE INTERESUJE VOLJA NARODA; IZJAVIO: Srbi bi glasali kao Britanci, odbijam referendum

24 juna 2016

vucic10001 435Iako sam siguran da bi se građani Srbije slično izjasnili kao Britanci, siguran sam i da žele bolju budućnost, zato ostajemo na putu EU, kaže Aleksandar Vučić.

Mandatar je povodom britanskog napuštanja EU rekao da je za Srbiju najvažnije da se drži svojih ključnih reči, a to su stabilnost i prosperitet.

„Za nas je važno da, u skladu sa poverenjem koje su nam dali građani, nastavimo evropski put, borimo se za bolji standard i privlačimo investitore“, rekao je on.

Vučić je rekao da „Srbi vole da se dele po velikim pitanjima“ i da bi verovatno glasali kao Britanci, ali je ukazao na to da su mladi u Britaniji mahom bili za ostanak u Evropskoj uniji. Kako je rekao, jutros se desio najveći politički zemljotres od pada Berlinskog zida.

„Neće me dnevne emocije voditi. Nećemo da menjamo politiku, jer je ovo ozbiljna i odgovorna politika, a ovo je vlada koja je disciplinovana, koja sprovodi teške i odgovorne mere“, rekao je Vučić.

Vučić je rekao da od jutros ima onih koji bi da raspisuju referendume u Srbiji i menjaju politku, ali da je narod svoje rekao na izborima.

„Kada pobede na izborima, neka raspisuju šta hoće, ja ulicu ne priznajem. Na izborima su bili sa svih strana, narod je glasao za stabilnost, a ne za idiote, kako se to dešava u drugim zemljama“, rekao je Vučić.

Mandatar nove Vlade je podvukao da će Srbija nastaviti svoj evropski put, ali da pre svega mora da brine o očuvanju svoje ekonomske i finansijske stabilnosti.

„Građanima Srbije poručujem da se posledice koje će se zbog odluke u Britaniji videti u drugim zemljama, neće videti u Srbiji“, rekao je Vučić.

Govoreći o cilju Srbije da do 2020. godine uđe u EU, nakon poslednjih događšaja u Uniji, Vučić je rekao da će Srbija do tada sve svoje zadatke ispuniti, a da je na Evropi ostatak.

Takođe, Vučić je rekao i da vlada možda neće biti formirana ni do 3. jula što je poslednji datum koji je naveo.

KOMENTARI171 komentara

 1. spira says:

  budaletina Referendum nije ulica . A kad je ulica glasal za tebe onda ti je bila dobra

  • Goran says:

   Ulica nije glasala za njega , sve je namjesteno . Srbi nisu budale da srljaju u provaliju .

   • Miraš says:

    Ama oslepeo je dobar deo srpskog naroda slično kao nekad poražena Samuilova vojska. Sve to ovaj današnji vodja odradi savremeno uz pomoć udarnih medija, a i nekih drugih. Učitelj mu je bio Bler i ostala belosvetska soroševska banda. Narod je danas u medijskim okovima, ali slep i odano prati vodju Aleksandra. Ali za razliku od slepila Samuilove vojske, ovom današnjem slepilu ipak treba da ima leka.

    • perungromovnik says:

     ima leka, 9 grama za glavu i sve je reseno, treba samo doktor Princip da dodje i podeli lekove svima koji su u skuppstini i koji su na vlasti, posle cega ce nastati prosperitet Srba i svih Srbskih zemalja!

  • Uf says:

   Ja picoustog Siptarskog kopileta ... Zna da bez puta u EU nema sta da nam palamudi i naravno da ostaje na toj stranputici . Kopilane p.cka ti materina, skini nam se s k.urca !!!

   • Miraš says:

    Ima on šta da priča, a kako izgleda i zašto uporno priča o EU putu. Bila je baš ovde na Intermagazinu objavljena 08 Febr.2016 vest sa videom i prevodom: NAJDŽEL FERIDŽ OTKRIVA: Članstvo u EU košta 55 miliona funti dnevno! Srpski političari će postati enormno bogati ako odvedu Srbiju u EU!................. "...Srpski političari će svi postati multimilioneri ako Srbija pristupi Evropskoj uniji, dakle to bi bilo veoma atraktivno za njih čak i kad ne bi baš i za sam srpski narod..." Ovo je odgovorio Najdžel Faraž na pitanje voditelja nakon prihvatanja kandidature Srbije pred Evropskom komisijom :. ..Kakve su koristi kad se region toliko muči? Čuo sam da neki analitičari opisuju to pristupanje Evro zoni kao: pacov želi da se spasi penjući se na brod koji tone.".............. http://www.intermagazin.rs/najdzel-feridz-otkriva-clanstvo-u-eu-kosta-55-miliona-funti-dnevno-srpski-politicari-ce-postati-bogati-ako-srbija-udje-u-eu/

   • miladija says:

    koje taj vucic da zabrani srbinu u srbiji pravo glasa on se izvlaci od srba jer su zanj glasali hrvati iz hrvatske i albanci iz njemaclke i skosova i njemu dosta zato on srbe mrzi on je idijot kad laje neka ga srbija trpi

  • VLADIMIR PUTIN says:

   KO CE,DA ZAUSTAVI NAJVECEG POLITICKOG KONVERTITA ZA POSLEDNJIH 100 GODINA U SRBIJI!!!

  • Zozo says:

   Čovek je manijak, smatra da je Srbija njegov prćija. 80% Srba nije za EU.Njega ne interesuje šta građani misle, potpuno je pobenavio.

 2. Mirqu says:

  Ja se nadam da ovaj čovek zna gde mu je ručna

  • Goran says:

   o nee , on je jedini premijer na planeti koji je ovakvom izjavom javno izjavio da ne stoji iza vlastitog naroda . Ovo je nevideni skandal ,,, ,njegovo ludilo nema granica

   • Voka says:

    ...tačno !!!...tom izjavom je priznao da su izbori namešteni i da Srbi ne podržavaju njegovu politiku...visiće !!!

   • VLADIMIR PUTIN says:

    KRALJ ALEKSANDAR I KARADJORDJEVIC(TVORAC KRALJEVINE SHS) I PEDER PREMIJER SRBIJE ALEKSANDAR VUCIC SU DVA NAJVECA IZDAJNIKA SRPSKIH NACIONALNIH INTERESA!!!

  • Rule says:

   Bojim se da ne zna ni šta je uopšte kočnica.

 3. ARTILJERAC says:

  Ti si dovoljan samome sebi, za par godina kada se tvoji strani investitori povuku i ostave nezadovoljne radnike treba da razmisliš u koju ćeš se rupu sakriti. Ti praviš ekonomiju na truloj dasci , daješ naše pare strancima a selo nam propada, za par godina ješćemo američka modifoikovana go-ovna. Definitvivno nisi normalan kada daješ ovakve idiotske izjave.

 4. doka says:

  Nazvao je narod one koji nisu glasali za njegovu budalaštinu,utopiju idiotima, one koji upijaju njegove slatke reči,slabo obaveštene,apolitične....,pa i one iz ćorave kutije.

 5. branka says:

  on zna da je pokrao izbore i da ga narod ne podrzava.

 6. lajla says:

  E moj vUCKo neznas ti sta jos nos dan a sta noc.

 7. Mata says:

  Gubicar skroz puk`o!

  • Uf says:

   Picousti ima silikonske gubice kao i ostale starlete, kurve !

 8. Pozuri polako says:

  Sta nas je snaslo.U politickom smislu mi smo prokletiji od Jevreja koji su se suprostavljali Bozijim porukama.A nama se opt kao strasan usud dogadjaju ovakvi politicari, jer nas Bog neprestano kaznjava.Retorika u kojoj su izgovaraju neizbezne reci - idiot, budala, govori o coveku kome stvarno nema pomoci, a nama sa njegovom vladavinom preti ozbiljan patoloski virus poremecenosti.

 9. Viktor says:

  IDIOTSKO ĐUBRE !

 10. BULAVA says:

  More, marš psino.

 11. SRBIN says:

  Sunovratićeš se i ti u ponor, đubreštino prokleta ! Taj dan će ovaj narod da SLAVI !!!

 12. SRBIN says:

  Narod Srbije nema uvid u zdravstveno stanje Vucica koji je sebi prigrabio apsolutnu vlast i koji upravlja i medijima i celokupnim životom ove države. Vucic ima i dijagnozu koja se zove: Teatralni poremećaj ličnosti (na latinskom, Disordo personae histrionicus). Neke od karakteristika ovog oboljenja su egzibicionističko ponašanje, prekomerna osetljivost na kritike i neslaganje, korišćenje somatskih simptoma (ili bolesti) radi privlačenja pažnje, potreba da se bude u centru pažnje, niska tolerancija na frustracije ili odloženo zadovoljstvo, neprekidna promena emocionalnih stanja, donošenje ishitrenih odluka, okrivljivanje drugih za lične neuspehe i razočarenja, prevelika emotivnost i dramatičnost… U lekarskoj praksi je poznato da oni koji pate od ovakvog, po pravilu pate i od još neke mentalne bolesti: asocijalni, granični i narcisoidni poremećaj ličnosti, depresija, anksioznost, napadi panike, psihosomatska bolest…Uzgred, kažu da lekovi tu ne pomažu!

 13. SRBIN says:

  Jednoga dana, kada Vučić ne bude najmarljiviji Srbin sa 25-časovnim radnim danom, naslušaćemo se raznih stručnjaka i njihovih objašnjenja psihološke strukture premijerove ličnosti. Da nam razjasne kako je srpski narod podlegao manijačnom egu pojedinca i pored ranijih tragičnih iskustava s vođama u 20. veku.

 14. SRBIN says:

  Više od 4 godine predsednik Vlade Srbije i samozvani „Vođa“, teroriše građane preko svih medija, tvrdeći da nikada nisu bolje živeli i da će im se nešto strašno dogoditi ako mu ne poveruju u to. Mada je reč o najsiromašnijoj zemlji evropskog kontinenta, ovaj tiranin čini sve da Srbiju dodatno rasturi i opljačka. Da bi mu to uspelo, služi se svim oblicima prevara. Prevara je glavni instrument njegove vladavine. Nije prošao nijedan dan od kako je na vlasti, a da nekoga nije prevario, doveo u zabludu ili mu podmetnuo laž ili falsifikat. Masovne prevare koje svakodnevno sprovodi preko medija, već su mu se vratile kao bumerang i čeka ga „dan besa“ ojađenih građana. Ali, pre nego što se popeo na vladarski tron, prevario je i sve one koji su mu dali novac da bi pobedio na izborima. Mnogi od njih jedva čekaju da uskoro padne sa vlasti pa da mu naplate svoja potraživanja. Početkom 2015. godine, čudeći se što predsednik Vlade Srbije ništa ne čini da odbrani sopstvenu zemlju od američkog nasilja i otimanja Kosova, Pavel Dorohin, deputat ruske Dume, rekao je da se Srbija nalazi na ozbiljnom raskršću: „…Sa jedne strane kucate na zatvorena vrata Evropske unije, a sa druge, vrata Rusije su vam odavno širom otvorena! Samo od vas i vaše vlade zavisi da li želite da budete slabi sa slabom Evropom ili jaki sa jakom Rusijom. Nismo više u devedesetim godinama prošlog veka, kada Rusija zaista nije bila ni približno onome što je danas. Sada, imamo preko 500 milijardi dolara zlatnih i deviznih rezervi, držimo više od 40 odsto ukupnih prirodnih energenata na planeti…“. Zašto ove činjenice nisu bile od važnosti Vučiću i njegovoj vladi? Zašto su mu bile draže lažne investicije arapskih šeika i stalne ucene koje dolaze iz Evropske unije i Amerike? Zapadne diplomatsko-obaveštajne službe odavno su prepoznale u njemu veliki i zdajnički potencijal i profil teškog sociopate, čoveka koji može da u momentu pljune na sve ono što je do juče za njega bilo svetinja, spremnog da uzdigne sve ono protiv čega je bio. Shvativši da je reč o nemoralnom, beskarakternom i šizoidnom čoveku, Zapad ga je prihvatio kao „prelazno rešenje“, kao malog, prljavog diktatora, čija je politička prošlost ružna a budućnost još crnja. Sve do nedavno, pokazao se kao vrlo korisna investicija kad je u pitanju rasturanje Srbije. U tuđe ime je priznao postojanje lažne albanske države na Kosovu i Metohiji, prevarom je uveo i kosovsko-metohijske Srbe u albanske institucije. Prevarama, zastrašivanjem i podmićivanjem, stvorio je medijsko jednoumlje, kakvo nije bilo ni u vreme jednopartijske države. Prevarama i pretnjama, uništio je najveće privredne potencijale u Srbiji, a sve za račun zapadnih kompanija kojima je odredio i povelike subvencije pod izgovorom „privlačenja investicija“. Masovnu pljačku građana proglasio je „ekonomskim reformama“, likvidaciju srpske privrede nazvao je „istorijskim zaokretom ka savremenoj i efikasnoj ekonomiji“, lažne investicije proglasio je „ulaganjima od istorijske važnosti“, teror njegovih stranačkih batinaša koji traje po gradovima i u unutrašnjosti Srbije, proglasio je „izrazom narodne volje“, a umesto borbe protiv pada nataliteta i izumiranja srpskog naroda, ponudio je naseljavanje imigranata iz islamskih zemalja u prazne kuće po srpskim selima. Konačno, Zapad ga je odbacio,Ostao je sam i spreman na sve, samo da preživi na vlasti.

 15. SRBIN says:

  Vučić šizofrenik, koji je dvadeset godina pozivao Srbe na sveti rat protiv zapadnih okupatora, danas mrzi svoje sunarodnike, opisuje ih kao umobolne, nasilnike… On je, sin Fahri Musliua, Albanca sa Kosova, sa kojim ga je zanela majka Angelina.

 16. japaja says:

  Ja sam odavno znao da ovaj mrzi sopstveni narod ako je srbin.Mi smo za njega obicna stoka kao i za sve ostale pliticare ovdasnje.Samo smo ljudi kad treba da se glasa,zato se nadam da ce ovaj narod jednom otvoriti oci i uzeti svoju sudbinu u svoje ruke.

 17. SRBIN says:

  Vučić priznaje da 90 odsto građana ne podržava njegove reforme. Osim ambasadora SKOTA.Nada najvećeg dela građana Srbije okrenuta je prema Rusiji, koja nas je uvek uzimala u zaštitu, a naša državna elita se uvek k u r v a l a sa onima koji su nas bombardovali, tlačili, pljačkali, zalagali naše živote za svoje ciljeve.

 18. SRBIN says:

  Aleksandar Vucic satire Srbiju. Pljačka, razara njenu ekonomsku i odbrambenu moć, zdravstvo svodi na nivo iz devetnaestog veka…Iz sve snage nastoji da nam reciklira istoriju, kulturu, veru…Na sva usta vređa građane. Ovaj zločin Vučić čini pod kapom američkog ambasadora u Beogradu S K O T A. Pravdajući “uspešnost Vučićevih reformi“, koje su Srbiju ostavile bez najmanje milion stanovnika, ambasador je pohvalio Vučićev rad, napominjući da mu nije lako, jer su Srbi šizofren narod, kome je srce uz Rusiju na istoku.

  • rale says:

   Pa vidiš šta kaže:Refereduma neće biti,ja odlučujem kako je to moguće.

 19. SRBIN says:

  Ma ludaka treba zatvoriti

 20. SRBIN says:

  poručio je premijer i dodao da narod ovde nije glasao za razne idiote, kao u nekim drugim zemljama, koje su svoje zemlje odveli u propast. Oooooo itekako je glasao za idiote čak šta više ubeđen sam da veliki deo srpskog naroda i čine idioti bar oni koji su glasali za VUCICA !

 21. SRBIN says:

  OVAKVOG KRETENA JOS NE VIDESMO DO SADA, ON JE NAJ PAMETNIJI ON PA ON, GOTOVI SMO NEMA NAM SPASA NALAZIMO SA NA BRODU LUDAKA

 22. SRBIN says:

  Nato je privatna armija Rokfelera,Rotchilda i kraljice Elizabete(prdulje)Nama Srbima tamo mesto nije.Svako onaj ko nas zeli ubediti da „volimo“ nato treba ga odmahunistiti kao najvecu opasnost za naciju.Sva ta dubrad,ne zasluzuju nista bolje.Satanisti STOP !!!! Srbija nije mesto za vas a vi koji voliteto smece od vojske pazite vase SUPLJE glavemozete ostati bez njih.

 23. SRBIN says:

  Odsad će vlast Srbije podsticati građane Srbije da – zavole NATO Hoće naravno.Poznata je VUČIĆEVA kooperativnost.Na sprovođenju zločinačkih projekata……………

 24. SRBIN says:

  U NATO zločinačkoj ideji, danas je lako prepoznati sve što se dešava u Srbiji:od najvulgarnijih medijskih ponižavanja nacije, pa sve do beskrupulozne pljačke, izdajničkih vlada i izgubljene omladine.

 25. SRBIN says:

  MORA da se spašava Srbija. Ali, ta akcija ne može da se obavi bez temeljnog obračuna sa klikom na vlasti i sa celokupnom kriminalnom elitom koja je stekla imetak pljačkajući narod i državu. Srbija mora da se odredi i prema politici Zapada koja podržava njeno sistematsko ubijanje, a koje može da se sažme u jednoj jedinoj rečenici koju je 14. maja 1992. godine izgovorio ondašnji ministar spoljnih poslova Nemačke, Klaus Kinkel: „Srbiju moramo baciti na kolena!“.Da ne bi bilo zabune, to isto, samo „umivenim“ rečnikom, danas govore svi zvanični predstavnici SAD i Evropske unije. Vuk je možda promenio dlaku, ali ćud sigurno nije.

 26. SRBIN says:

  SRBIN JE BLESAV, SRBIN JE LUD, UBIJES GA JEDANPUT A ON TRAZI I PO DRUGI PUT?

 27. SRBIN says:

  On je nas MESIJA, ON ZNZ mi ne, on vidi buducnost, mi smo slepi. sledimo te vodjo slepo i bespogovorno. Ziveo AV… Sta njega briga za 2miliona gradjana ako dodju u glavni grad, cinicno rece dace im vode i hleba i nek urlicu(ovo moze samo diktator da izjavi.

 28. SRBIN says:

  Teško Srbima s tobom. Nećeš na referendum, jer znaš da izbore nisi dobio, pa bi na referendumu prošao još gore. Jedva ti je prošla izborna krađa, a referendumska ne bi nikako.

 29. SRBIN says:

  Haos je za nase politicare, premijera i eurofanatike. Za nas,obicne Srbe ovo je dan prosvetljenja i velike radosti. Mora se prihvatiti nova realnost,tesko otreznjenje za eurofanatike, kao sto je 90-ih nastupilo tesko otreznjenje za komuniste. Sad bas premijer govori kako Srbija ubrzano dostize standard zemalja EU, valjda Budarske,Grcke,Rumunije...Zelimo standard najbogatijih Svajcarske,Britanije,Norveske, a za to je potrebno reci NE u EU! Gotovo je! Srbi, otreznite se!

 30. SRBIN says:

  VUCIC sad prica kako ce se svim silama boriti da Srbiju i srpski narod ugura u mrtvacki kovceg koji se zove EU!

 31. SRBIN says:

  Srbijo zemlja divna i lepa.Sta si bogu skrivila da te papci vode sve ove godine na znam ali nadam se u bolje sutra.

 32. SRBIN says:

  JA SAM PROTIV ULASKA NASE ZEMLJE U EU.Savez sa Rusijom,Kinom i Indijom...STOP EU I POROBLJAVANJU MALIH DRZAVA RADI JEFTINE RADNE SNAGE I STVARANJA EKONOMSKOG DVORISTA OD NAS ,,MALIH,,

 33. SRBIN says:

  VUCICU DA NEŠTO VALJAŠ NE BI OVAKO RAZMIŠLJO .LAZA TE ČEKA BAŠ SU MU TAKVI POTREBNI.

 34. SRBIN says:

  EU vise nije mlada devojka, vec odrtavela matora baba,koja je sad vec jednom nogom u grobu, a ponasa se kao da je jos uvek mlada i lepa. Nekad su lude momke vencavali babama. Tako hoce i nas Srbe da naprave ludima i to jos sa velikim mirazom u vidu Kosova. Shvatiti novu realnost i postaviti nase uslove, a prvi je mirna reintegracija Kosova u ustavno pravni sistem Srbije. Ako nece, a onda potraziti maladu devojku, Rusiju. kakva poglavlja,kakve ucene hrvata/

 35. SRBIN says:

  Nikola Pasic je rekao:Da nije Nemaca,Englezi bi bili najgori narod! A ko je to znao bolje od njega!

 36. SRBIN says:

  Srećna vam Sloboda i nezavisnost Englezi, mada je svojim postupcima nikako niste zaslužili.

 37. SRBIN says:

  Veliki Vođa u panici...Šta kaže Devenport,Britanac,koji nam pušta priču kako je EU najbolje rešenje za nas,posle ovoga

 38. SRBIN says:

  Evropa se raspada, a nama se bas zuri u ambis?!?! Kao da nam nije dosta nase muke...

 39. SRBIN says:

  Vucic je ratovao sa EU kad je EU bila najjaca. Sad kad se EU raspada on je evrofanatik koji proglasava idiotom svakoga ko kaze da je car go i da EU ne valja. Eu se ne raspada zato sto valja vec zato sto ne valja. On obecava da ce slepo ispunjavati sve ucene koje dolaze iz EU a da za uzvrat nece traziti nista za Srbiju. Znaci izvucicemo stetu od udovoljavnja nemackim interesima i nikakvu korist za nas.

 40. SRBIN says:

  Ako je tamo bilo 48% za EU i 52% za izlazak....ovde bi bilo 20% za EU i 80% protiv EU....uopste mi nije jasno o cemu prica premijer, jel on prica u ime njegovog naroda ili u ime nekih tamo ljudi koji mu prosledjuju komande!?

 41. SRBIN says:

  vala neces ti nas premijercicu da guras u nesto na silu, ako je tebi toliko stalo da budes blizi tvojim gazdama TI LEPO KOFER U RUKE PA KOD NJIH...

 42. SRBIN says:

  Molim boga da sto pre nestanu,da nas vise ne ucenjuju ponizavaju i otimaju teritorije.Kad se raspadne Eu svaka ce zemlja da vodi sopstvenu politiku,pa mogu da isprave gresku oko priznanja otetog Kosova.

 43. SRBIN says:

  Nas put je nas put, zivela ujedinjena Srbija, bez ulazaka u BILO KAKVE alijanse i saveze. NEZAVISNOST, SLOBODA to je jedini put slobodne drzave a ne nekakvi savezi

 44. SRBIN says:

  E, vala neces bez referenduma da guras narod u EU. Zapamti !

  • baja says:

   vucic i dsic komanduju sa narodom i ako je pokro glasve ali me cudi da sps uvek vodi sa 14 ,posto na izborima ne verovatno polak srba je dalo glas za 30 evra i stim je prodo sve srbsko srbiji tereba ustanak jer svak u svetu ima pravo na referendum sem srbina sta vucic nudi srbiji u uniji kada se unija raspala sto on prica i kome to je bruka srpska ucrni istoriju i pbicaje srba i sve sto je bilo

 45. SRBIN says:

  Raspada se EU, za ništa ste dali Kosovo.

 46. SRBIN says:

  Prica o EU - zaluđivanja narodnih masa

 47. SRBIN says:

  Za razliku od Srbije...u Engleskoj drzavi dozvoljenio je biti Engleski patriota i rodoljub!

 48. SRBIN says:

  domino sistem je poceo kao sto se pretpostavljalo.

 49. SRBIN says:

  Treba navijati da na izborima u Americi pobedi ova budala Tramp, to je jedini nacin da se srusi Amerika.

 50. SRBIN says:

  Nato je privatna armija Rokfelera,Rotchilda i kraljice Elizabete(prdulje) Nama Srbima tamo mesto nije. Svako onaj ko nas zeli ubediti da „volimo“ nato treba ga odmah unistiti kao najvecu opasnost za naciju. Sva ta dubrad,ne zasluzuju nista bolje. Satanisti STOP !!!! Srbija nije mesto za vas a vi koji volite to smece od vojske pazite vase SUPLJE glave mozete ostati bez njih.

 51. SRBIN says:

  Velika većina naroda ne želi ovakvu bliskost sa zločinačkom NATO alijansom, a Narodna skupština Srbije sve sporazume sa NATO donosila je jednoglasno, dakle suprotno volji naroda. Onda je to Nenarodna skupština Srbije.

 52. SRBIN says:

  On nema nikakvu vlast Zadatak mu je samo da glumi i govori ono što mu se naredi.

 53. SRBIN says:

  Doci ce za Srbe bolji dani, ali tek kada se resimo svih domacih izdajnika, secikesa, kriminalaca, lopova, lazova, nadri-politicara

 54. SRBIN says:

  Zbog banditske i izdajničke politike Vlade Aleksandra Vučića, Srbija je postala najcrnja globalistička kolonija

 55. SRBIN says:

  Ovo je nastavak ponižavanja Srbije i veleizdajnik ALEKSANDRA VUCICA mora da odgovara za nebrojene zločine nad Srpskim rodom. Taj ubica, lažov i pljačkaš

 56. SRBIN says:

  Vučiću,jedino šta tije preostalo a što bi imalo koliko toliko smisla je da u novoj vladi preuzmeš MINISTARSTVO ODBRANE i tako postaneš MINISTAR VOJNI.A zatim da te presednik TOMISLAV NIKOLIĆ ukazom proizvede u MARŠALA sa toplom preporukom VATIKANU

 57. milos says:

  pa onda nije trebalo priznati ni rezultate izbora i postaviti seselja za predsednika ili sta vec on zeli

 58. Miki says:

  Pa g. Vucicu i ti si dosao na vlast sa ulice i nemoj tako o narodu i narodnoj volji. A sto se tice glasanja mladih Britanije oni su produzili sa rastom do prave zrelosti.

 59. pravda says:

  ZALOSNO, Po njemu on je pastir ,a mi njegove OVCE. A ko ovce pita stace biti sa njima,a za jagnjice se zna...... O BOZE POMOZI NAM.

 60. Ivan Grozni says:

  Dragi moji Srbi! Ni Vucic ne veruje u EU ali on nema nikakvu pilitiku izuzev mantre EU nema alternativu. Ako to ispusti nece imati sta da kaze sto se tice politike

 61. Apis says:

  Voleo bi da vidim kad ovu spodobu rulja zgazi na ulici a i sve njegove predhodnike. Sa narodom niko nebi smeo da se sprda.

 62. SRBIN says:

  Bejase nekad reklam -BILO KUDA KIKI SVUDA-pa tako je i danas, koji god tv kanal upalis a ono sveznajuci A.V. ti iskoci u facu sa iskolacenim ocima i sa porukom -NA MOM EVROKUR///U SVI CE DA IZDRZITE. PA dosta vise REFERENDUM BRE -pa sve upropastise i prodadose za sitnu lovu samo njima da je udobna fotelja-pa koja fabrika radi na jugu i kolika su primanja.

 63. SRBIN says:

  Vučić je došao na vlast sa20% glasova ukupnog broja glasača te nije ovlašćen da uvede Srbiju u EU bez referenduma.. Sigurno je da nije ovlašćen da zemlju odvede u sunovrat . Ako budu stvoreni uslovi da Srbija može pistupiti EU moraće se sprovesti referendum o toj odluci. To jako dobro zna i EU i neće moći da se potpisuju dokumenta bez REFERENDUMA.

 64. SRBIN says:

  Ako je tacno da je Vucic rekao da zna da vecina gradjana ne zeli u EU, onda neka objasni ZASTO i ZBOG CEGA on nas gura tamo! Da li je nekome jacem od sebe to obecao bez obzira sta misli ovaj narod? Hajde istinu na videlo vec jednom! Ovako ispada da sam priznaje da sa njime nesto nije u redu.

 65. SRBIN says:

  Nažalost u srpskoj istoriji bilo je dosta bahatih, samoljubivih, neodgovornih, amoralnih, vlastoljubivih ljudi koji se prodavali nekada za šaku soli ili danas za dolare i svi su završili na đubrištu istorije. Istina nanosili su ogromnu štetu narodu i državi, odnosno narod je krvavo plaćao njihove račune. Ali štaje tuje. Imamo dva radikalska demagoga, bulumentu tz. opozicije ili političko-intelektulanu oligarhiju koja se isto ponaša kao ova dva demagoga bez granica. Šta reći neka nam je Bog na pomoći i neka ovaj narod to preživi....

 66. SRBIN says:

  Konuzin je pitao ima li u Srbiji Srba,e pa Gospodine Konuzin ima ali bolje da nas nema kad smo docekali ovo da nas i z d a j n i k VUCIC vodi ,od nas je i Bog digo ruke,tolike zrtve za vreme bombardovanja,decu pobise ni krivu ni duznu,z a t r o v a l i nam zemlju nigde u Evropi ne umire vise ljudi od raka nego u Srbiji, Oni neka im oproste i zaborave ali ja dok zivim necu. MRZIM NATO MRZIM USA ,DAJ BOZE DA STO PRE NESTANU!

 67. SRBIN says:

  premijer je srbija ,premijer smo mi ,premijer je bog,premijer misli umesto nas,on najbolje zna sta je za nas dobro a sta ne,premijer nespava da bi mi mirno spavali, mogao bih do sutra da nabrajam al priteralo me pa moram tamo znas vec gde

 68. SRBIN says:

  Gotov je ko ga jeebee .

 69. SRBIN says:

  SRPSKA NAPREDNA STRANKA I NJEN LIDER ALEKSANDAR VUCIC - Ubili su nas u pojam, isprali su nam mozak, malo ljudi je ostalo sa svojom glavom. Pored sve transparentnosti koju neprestano promovišu, političari nam postadoše milioneri, deca im se školuju u inostranstvu na ozbiljnim koledžima, oni se leče na najskupljim klinikama. Sve je, kao, transparentno i od plate. A mi treba da se pravimo da smo glupi. No, biće nama bolje jednog dana, ali bojim se da nam nema spasa

 70. SRBIN says:

  Vucic pre nego sto je prodao dusu djavolu. Koliko je Vučić voleo nemačku vladu i Nemačku, govore citati iz njegovih nastupa ''...Nemci me mrze jer sam zabranio emitovanje "Dojče Velea", preko koga šire svoju propagandu koja za cilj ima samo otimanje Kosova od Srbije. Ja njih ne mrzim, ne nameravam da okupiram Bavarsku ili Prusku, ali do kraja ću se boriti protiv nove nemačke okupacije Srbije.'' (TV "Pet", Niš, 8. decembar 1998.) ''...Čak ni moja majka Angelina nije mogla da dobije vizu za Nemačku kad je kao novinar RTS-a trebalo da ide tamo. Nisu je pustili jer se preziva isto kao ja. Izgleda ima loše prezime ili lošeg sina. Ponosan sam na to što su Nemci svesni da sam im ja neprijatelj ("Velika Srbija", novembar 1999.) ''...Nemačka neće uspeti da porobi Srbiju jer Srbi nisu Hrvati, nisu Mađari, već su narod koji je oduvek najviše voleo slobodu. Naš cilj je da ukažemo ko su strani plaćenici i da objasnimo šta će se sa Srbijom dogoditi ako bi Amerikanci i Nemci uspeli da je pokore i da na vlast dovedu svoje sluge. Srbija ne bi postojala.'' (TV Nais, Niš, 1. mart 2000..) "...Sve zlo srpskom narodu učinili su Hans Ditrih Genšer i nemačka vlada. Nemačka je naš vekovni neprijatelj, oni su dali blagoslov, političku, finansijsku i vojnu podršku Hrvatima, Muslimanima i Albancima u borbi protiv Srba. Što su počeli stvaranjem NDH, završili su okupacijom RS Krajine i progonom 400.000 Srba sa svojih ognjišta. (Konferencija SRS, 14. maj 2005.) ''...Đinđić sada Nemce naziva prijateljima. Možda jesu njegovi prijatelji, pomagali su mu kad je dezertirao i podržavao bombardovanje Srbije. Kakvi su nam Nemci prijatelji videlo se po tome što su menjali svoj ustav kako bi omogućili učešće u vojnim akcijama protiv Srba i Srbije. Zamislite, prvi put od Drugog svetskog rata nemački avioni su počeli opet da seju smrt i to baš Srbima. (TV Ritam, Pančevo, 27. septembar 1999.) ''...Opozicija je opravdano protestovala1996/97. zbog krađe izbora. Mi ih nismo podržali jer nismo želeli da budemo s onima koji se pod nemačkom zastavom bore protiv srpske vlasti. Nismo zaboravili šta su Nemci radili u Drugom svetskom ratu i u poslednjim sukobima. Gde se vijori nemačka zastava, tu su stratišta Srba." (TV Palma plus, 23. oktobar 1998.) ''...U Kragujevcu je došlo do incidenta kad me napala grupa demonstranata pred ulazom u opštinski odbor SRS-a. Video sam da nose zastave Demokratske stranke, Srpskog pokreta obnove i Nemačke. Napali su me Srbi s nemačkom zastavom. I to u Kragujevcu, u gradu u kome su Nemci izvršili nezapamćen pokolj. U taj grad ni 10 godina posle Drugog svetskog rata nije bio dozvoljen ulazak Nemcima. Neki su to zaboravili, ja nisam.'' (TV BK, 4. april 1998.)Ocigledan primer transformacije.

 71. SRBIN says:

  Dosta se – T I K V A N – Vucic igrao politike.Dosta je bilo paklenih saveza Vucica sa Đavolom,Amerikom,Engleskom i Nemackom.Istorijski trenutak je da se oslobodimo tog prokletog saveza VUCICA sa Amerikom,Engleskom i Nemackom. RUSKI MEDVED na celu sa – Putinom – se uspravio pokazao je zube Americkim,Engleskim i Nemackim Djavolima.Sada je pravi trenutak da srpski vuk pokaže svoje čeljusti.Kažem srpski mužjak vuk, a ne – b a l a v i – i zdajnik - Alelsandar Vucic.

 72. SRBIN says:

  Uveren da je državnik svetskog kalibra, Aleksandar Vučić se uporno poziva na "svoje prijatelje", među kojima posebno ističe šeike iz Emirata, pojedine poslanike nemačkog Bundestaga, i kancelarku Angelu Merkel, lično, albanskog premijera Edija Ramu i sve vodeće državnike zemalja iz regiona nekadašnje Jugoslavije. Ujedinjeni Arapski Emirati i kraljevska porodica koja upravlja ovom zemljom, pomagala je terorističku organizaciju OVK na Kosovu i Metohiji, a sada finansira stvaranje buduće armije samoproglašenog Kosova. Šeik El Zajed, Vučićev "prisni prijatelj", iz ličnog fonda finansira vladu Kosova. Za uzvrat, Vučić mu je poklonio hotel na Kopaoniku i najskuplje gradsko građevinsko zemljište na Balkanu, u srcu Beograda. Albanija i njen premijer Edi Rama, takođe "Vučićev prijatelj", intenzivno rade kao suorganizatori u otimanju Kosova i Metohije. Vučić je i tu "izašao u susret" pa je njegova vlada donela odluku da finansira izragdnju auto puta Niš-Priština-Tirana-Drač. Naravno, o trošku građana Srbije. Vučićevi "prijatelji" iz Velike Britanije, šefovi obaveštajne službe MI5, upotrebili su ga kao krpu, jednokratno, a sad vrebaju priliku da ga uklone. Jednostavnije rečeno, ne postoji nijedan Vučićev "prijatelj" koji istovremeno nije i najgori srpski neprijatelj! Njegovi nemački "prijatelji" iz Dojče Telekoma, ovih dana intenzivno rade na tome da kupe Telekom Srbije za trećinu realne cene i to preko američke kompanije "Apolo". Naime, ovom nemačkom telekomunikacionom gigantu je zabranjena direktna trgovina, jer ima "neumerena ulaganja" koja ne garantuju siguran profit. Ali, tu je Vučić da ponudi Telekom Srbije što jeftinije. Ukupan bilans srpskih gubitaka od uvođenje njegovih "prijatelja" u posed državne imovine, još nije sabran, ali nije manji od dvadeset milijardi dolara. Ruska štampa je u poslednjih dva meseca, iz pera svojih vodećih analitičara, objavljivala i ovakve naslove o njegovim "prijateljima: "Vučić se poklonio Bajdenu", "Vučić Merkelovoj jede iz ruke", "...Vučić trči u London", "...Njegov Kurc je najbolji prijatelj Srba", "Ko Vučiću gradi Beograd na vodi?", "Puzanje pred Manuelom Valsom"..

 73. SRBIN says:

  Ovaj opasni ludak Aleksandar Vucic,podanicima poručuje da se sve u Srbiji vrti oko njega, odnosno da on malim prstom vrti sve građane, smatrajući ih budalama i majmunima. Koja to ovlašćenja ima Vučić da samo on odlučuje. O tv - pretplati, o povećanju plata, penzija, o HAPSENJIMA, o zavrtanja ušiju novinarima..

 74. SRBIN says:

  Aleksandar Vucic šizofreni p e d e r, koji oblizuje usne dok preti, i dalje će nekažnjeno pljačkati i vređati građane koji očima ne mogu da ga vide.Na ivicu biološkog opstanka doveo je dve trećine građana, sa svojom organizovanom kriminalnom grupom pokrao je najmanje 5 milijardi evra, uništio je mnoga preduzeća, banke, opljačkao fondove.Iza sebe je Aleksandar Vučić ostavio pustoš.

 75. SRBIN says:

  Aleksandar Vucic i dalje tvrdi: Radim vredno svakodnevno, nijednu subotu i nedelju nisam imao slobodno, što, priznaćete, nije sasvim normalno", i ponovio da "...1.200.000 ljudi ima sada veća primanja nego ikada, da ceo svet vidi kako napredujemo, samo kod nas ne vide''.Plate u Srbiji su najniže u Evropi, a Srbija je među pet najsiromašnijh zemalja na planeti

 76. SRBIN says:

  On traži da ga silom oteramo. Nikako drukčije.

 77. SRBIN says:

  ŠIZOFRENIJA U NAPREDNOJ FAZI: NENORMALNI ALEKSANDAR VUCIC - nas zadužuje, vara, pljačka, izdaje i vodi na stratište Treba ubrzati njegov kraj Predsednik Vlade Srbije je u velikim zdravstvenim problemima. Živci mu ozbiljno popuštaju, svojim ludačkim, bolesnim i - I Z D A J N I C K I M - potezima. Treba ga smestiti u odgovarajuću ustanovu zatvorenog tipa, sa celodnevnim nadzorom i belom košuljom, koja se kopča na leđa. Hrišćanski je pomoći bolesnom čoveku,

 78. SRBIN says:

  Dnevna doza ludila i histerije predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vucica, usmerena na optuživanju novinara i urednika medija, koji rade na raskrinkavanju korupcionaskih afera njegovih kumova, familije i stranačkih, neškolovanih parazita, sa kupljenim diplomama, prevršila je svaku meru.

 79. SRBIN says:

  Željko Mitrović svojim nakaznim satanističkim emisijama regrutuje populaciju, za uslužne delatnosti za Arape i naše „EU prijatelje“. To Vođa zove na dualno usavršavanje i školovanje. Permanentna promena savesti, svesti, moralnih normi, hrišćanskih vrednosti. Legalizovaće p e d erastiju, sodomiju, zoofiliju. To će biti prečica, ka našim bezalternativnim EU bespućima.

 80. SRBIN says:

  Glasas za vucica a dobijes Cedu.

  • oko says:

   sto toliko pisete od budali glasli ste za vucica i slusaj te ga srbi nema pravo glasa hhhhhhh srbin je luda narod

 81. SRBIN says:

  Vucic Rekorder u proizvodnji magle,

 82. Mali says:

  ocaj,kukanje,psovanje...zar jos uvek mislite da je sve sto nam se desava slucajnost,losa sreca,zavera...upalimo svetlo,i pogledajmo se u ogledalo.

 83. n.n says:

  s'a je bilo pametnjakovici? Kad ste uzimali dzak brasna,gajbu zejtina ,20 evra i sendvic sa podrigusom za glas,tad ste cutali ko picke iako ste znali da je pickousti izdajnik. A sad kad ste pojeli ono cime ste bili podmiceni,sad ste naprasno ''progledali i opametili se'' jel da? Ae stoke tisina tamo kako vam porucuje vas overlord pickousti! Molite mu se da budu opet izbori,da bi ste se opet prodali bednici za dzak brasna,gajbu zejtina,20 evra i sendvic sa podrigusom! Pizde prodane!

 84. SRBIN says:

  Navikli smo da nas Gospodar Vucic svakodnevno prlja, ponižava i iznenađuje.sada je to uradio i sa koalicijom sa lopovom,narkomanom,mafijasem Čedomirom Jovanovićem.

 85. SRBIN says:

  tandem zla - Vucic - Jovanovic

 86. SRBIN says:

  Verujem da kada Vucic zine i pokaže svoju njušku, stotine hiljada građana dobije želju da mu razbije nos.

 87. SRBIN says:

  Vucicu je upala sekira u med . I on će taj med lizati sve dok mu sekira, umesto u med, ne zapadne za vrat. A mnogo je onih koji bi Vucicu otkinuli glavu. Mnogo je onih koji su zbog svih njegovih zaokreta i preokreta ostali bez svega.

 88. Sremac says:

  Dogoreva njegova sveća, svestan je on toga. On će platiti sav ceh u kafani što se jelo, pilo i ludovalo zadnjih 25 godina. Njegovo vreme je isteklo.

 89. SRBIN says:

  Mi svi smo ludi a ti si pametan? Blago nama sa tobom.

 90. SRBIN says:

  Ovaj opasni ludak Aleksandar Vucic,podanicima poručuje da se sve u Srbiji vrti oko njega, odnosno da on malim prstom vrti sve građane, smatrajući ih budalama i majmunima.

 91. SRBIN says:

  kad pomislis sve je vec vidjeno kad ono jos bisera,saberi koliko te je glasalo od toga pola nije za ulazak u raj ,ovo sto nije glasalo nije imalo koga, jer su ti alternativa bili ceda canak bunda,ne volim da vredjam ali nemoj vise da provociras ovaj divni pametni srpski narod,ps samo se vozaci menjaju putnici su uvek isti.

 92. SRBIN says:

  Ne treba voz, dovoljna je kosulja.

 93. SRBIN says:

  Ameri imaju F-15, F-16, F-18....., a mi mašinovođu F 60.4 !!!!

 94. SRBIN says:

  ako je potvrda vucica o njegovom zdravstvenom stanju ukljucujuci psihicko zdravlje falsifikat ili vi mislite da ne odgovara stvarnosti onda vi imate pravo da podnesete tuzbu sudu u srbiji sa zahtevom za ponistenje postojece potvrde vucica o njegovom stanju zdravlja i da zahtevate provodjenje sudske ekspertize. vucic je kandidat za radno mesto sa kojeg mogu da budu nanesene velike stete srpskoj naciji i vama licno i radnik na tom radnom mestu mora da bude fizicki i psihicki zdrava licnost.

 95. SRBIN says:

  vucic kaze da je politika ruske nacije ludacki voz. privatno vucic ima pravo da u svoje ime kaze sta misli i zjavljuje to sto on misli. ali njegov privatni stav nije stav srpske nacije. vucic nema pravo da izjavljuje u ime srpske nacije da je politika ruske nacije ludacki voz. vucicu kad krenes ponovo u moskvu i kod ruskih ne zaboravi sta si izjavljivao.

 96. SRBIN says:

  Nema veze ko je na vlasti, poenta je u tome da o ovako velikom pitanju kao sto je ulazak u EU mora da se odlucuje na referendumu a ne voljom sadasnje vlasti koju je izabralo 1/4 glasackog tela. Hvale se kako su evropski orijentisani, puna im usta demokratije pa hajde da je vidimo na delu. Referendum!

  • Razocarani says:

   Njima su puna usta govana.Vec je narod zaboravio da su Im ruke krvave do lakata Curuvija I Djindjic a da nepricam po ratistima

 97. SRBIN says:

  treba nam referendum da kazemo NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE SOTONISTICKOJ FASISTICKOJ KRIMINALNOJ privatnoj USA.inc armiji nato koja i dan danas ubija Srpsku decu!

 98. SRBIN says:

  Narod je glup a ne lenj, kako ga je okarakterisao Premijer. Deo naroda ne prepoznaje falinke izabranog i slepo hrli u propast.

 99. SRBIN says:

  Druže Tito mi ti se kunemo da sa tvoga puta ne skrenemo !!!! Ludački voz može samo u EU, onda ćemo promeniti mašinovođu

 100. SRBIN says:

  Teatralni poremećaj ličnosti, F 60.4. !!!!

 101. SRBIN says:

  Za tebe nije ludacki voz, za tebe je najbliza lampa i malo konapa! ....Da Srpski narod ima iti malo pamti ti nebi BLEBETA to sta ti je skot naredio, ti bi visio za VELEIZDAJU i unistenje zemlje na najblizoj lampi ili pali!

  • Razocarani says:

   Bravo I ja se slazem da se djubre likvidira jer na drugi nacin nece da sidje svlasti

 102. SRBIN says:

  Zasto lampa? Zar smo zaboravili da HRAST ima neka potrazivanja kod njega?

 103. SRBIN says:

  koja lampa kolac je za sve njih koji su ucestvovali u veleizdaji.

 104. SRBIN says:

  Mandatar i vlada, osim vernost EU, treba da pokažu , ako ne svom narodu, onda svojim vernim glasačima. Ne bi bilo na odmet da najjača persona u Srbiji raspolaže sa malo više kulture i poštovanja prema svojima i prema protivnicima. Obostrano pljuvanje pokazuje to kakvi smo moralni, kulturni i emancipovani ljudi, gospoda, a ne “klošari”. Obistini li se priča “nova vlada kopija stare?”, onda zašto su u opšte održani izbori, kada na njih SNS je smanjila svoj uticaj u Narodnoj skupštini, jedino sebi je produžila mandat za još četiri prosperitetne, za sebe, godine. Da li se pitao mandatar nove vlade šta je toliko dobro uradila predhodna, pa da ostane skoro u istom sastavu? Ekonomske su reforme uspešno realizovane samo u delu otimanja penzije penzionerima, za koje delo su dobili zahvalnicu, što su sprečili bankrot zemlje, sa zvaničnog mesta. Drugo, samo na papiru su zaposlili veliki broj građana, treće, 1,8 miliona građana je na ivici bede, prosečne plate su najmizernije u Evropi (ne u EU, gde trčimo kao „muva bez glave“). Troškovi života su skočili na više, pa je 90% stanovništva izgubio osećaj za osmeh. Uživaju u užitku to što ih snašlo. Četvrto, privredni giganti kao RTB Bor, rudnici Resavica, Petrohemija, umesto da izađu iz krize, polako i sigurno Srbiju i njen budžet uvlače u ponor, odnosno “da(vi)mo Srbiju u propast”.

 105. SRBIN says:

  U tom “ludačkom vozu” već se vozi veliki broj ministara. Izgužvana Udovički odavna luta tim vozom, ništa nije uradila za toliko voljeni njen narod, ali je za sebe bogami dosta uradila. Čak neće trebati da prodaje veliki stan da bi otplatila dugove, kako je svojevremeno, kao guvernerka NBS, pričala da je uradila njena majka. Sada će ispasti da je otpustila radnike, ona samo licitira, počela sa 90.000, a zavriila sa nulom, ona prikazuje da je otpustila, a radnici otišli u penziju. U ovoj zemlji u ostvarivanju profita, ukoliko ga ima, učestvuju oko 300.000 radnika, a ostalih više od milion zapošljenih čini usluge , a jedan deo, partikih drugova i drugarice, kao da rade, a primaju basnoslovne plate. Korin posao, od zadnjih dve godina dana, sada je dobio epilog, ništa nije uradila, a priča ide da je previše uradila, njena ocena o sebi je uredu. To nema ni u zemlji “Dembeliji“. Ovakvi nas, gologuzaniju, vode u EU, a preveliki je za te stvari i brdoviti Balkan.

 106. SRBIN says:

  jel ti misliš da taj ludački voz vozi za Moskvu? Dabogda te pregazio pa kudgod da vozi, ili si lud ili su te ucijenili da mimo volju naroda smiješ vući na zapad. U Rusiju brajko samo je tamo spasenje

 107. SRBIN says:

  Za psihopatu i najvecog unistivaca i vELEIZDAJNIKA Srbije ludacka kosulja bi bila pre blaga kazna.

 108. SRBIN says:

  EU JE LUDACKI VOZ A TI MASINOVODJA. SVI NA LECENJE U BELIM KOSULJAMA A TI MOZES NA CELO KOLONE

 109. SRBIN says:

  Hej, Vučiću diši malo, strast u mržnji koju pokazuješ prema braći sa istoka je ravna užasu, Mnogo što šta je jasno posle ove tvoje izjave, jasno je i zašto patološka mrziteljka Rusije Mihajlovićka, ostajeu vladi, i zašto pozivaš Čedu u vladu, (verovatno će biti) i td. Zaključak: Ti si mašinovođa tog "ludačkog voza"! Voza, koji nas vodi u zagrljaj i otvorene čeljusti smrtonosnogĐavola u vidu EU. A, EU se i sama raspada od vlastitog otrova. PITANJE: Uskoro nam dolazi Ruski premijer Medvedev, kako ćeš ga primiti , kao mašinovođu "ludačkog voza" ili kako , Vučiću......... ŽIVILA RUSIJA - ŽIVIO predsednik PUTIN - ŽIVIO premijer MEDVEDEV - ŽIVILA SRBIJA!

 110. SRBIN says:

  Slika je potpuna. U "ludačkom vozu" se voze ludaci, odnosno to je "ološ".

 111. SRBIN says:

  BARABA OVAKO MOZEMO DA NAZOVEMO VUCIJA, SVE OSTALO JE VEC MNOGO PUTA RECENO

 112. SRBIN says:

  Vucic se nalazi u ludom vozu koji on pominje sa svojom vladom,jer ici dobrovoljno u cetvrti rajh to mogu samo one snage sto su tom rajhu dale zakletvu da ce sve ciniti da se Srbija prvi put u istoriji nadje zajedno na istom frontu sa nacistima.

 113. SRBIN says:

  Samo vi koji hoćete u EU, protivno volji naroda, idite u nju svojim ludačkim vozom.

 114. SRBIN says:

  ovi britanci ispadose ludi sto izadjose iz EU a mi u srbiju pametni sto sve prodasmo i predasmo da bi usli.

 115. SRBIN says:

  covek je izdajnik! stiti interese zapada i multinacionalnih kompanija, a ne interese Srbije vec 16 i vise godina smo u ludackom vozu i nikako da neko povuce rucnu! provalija je blizu...tuga...

 116. SRBIN says:

  Po nekim definicijama ludilo je kada se ne pravi razlika izmedju onoga sto je realnost i onoga sto je fantazirano. Da li je gospodin Vucic potpuno svestan danasnjih realnosti?

 117. SRBIN says:

  upravo je Britance i sve one van EU a koji ne zele u nju nazvao ludacima, bravo!

 118. novosadjanin says:

  premijeru , trazi doktora dok ti je vreme , zao mi te je , kako bi rekao pok. Zoran Radmilovic , Stanislave - preterano seres ???

 119. SRBIN says:

  Stan bre čoveče, nije tebe narod izabrao da budeš diktator, da nam narediš da idemo u EU. To je pitanje referenduma, to je pitanje državnosti, narod mora odlučiti. Ti hoćeš da izazoveš haos u zemlji. Mani se te priče.

 120. SRBIN says:

  Hej ne zovi vecinu naroda ludacima!! To je neoprostivo!!

 121. SRBIN says:

  Neka se gospođa Dejanović izjasni o predsednikovom zdravlju, a ako izbegava vrši opstrukciju, a kao iznese pogrešnu dijagnozu tražiće se da bude isključena iz lekarske komore

 122. SRBIN says:

  Srbi ne vole EU.Privremeno su oteli Kosovo i Metohiju,u nameri je i dalje otimanje teritorija Srbije,a posebno je bombardovanje Srbije i ubijanje naše dece,žena,naših vojnika koji su branili svoju zemlju i narod.To Srbi ne mogu i ne smeju oprostiti i zaboraviti.Toliko su zla naneli našem narodu da je to ravno genocidu.

 123. SRBIN says:

  Britanski komesar u EU je podneo ostavku. Očekujem da isto uradi i Devenport. Koga on predstavlj u Srbiji kad je njegova Britanija donela odluku o izlasku iz EU? Da li će EU (ostatak) imati snage da nam nametne nekog drugog ko nije Britanac?

 124. SRBIN says:

  EU zvaničnici i njihovi trabanti ovdašnji tvrde da se ništa nije promenilo, da je sve isto. Baš da im poverujemo. Uveravaju nas da je mlada nevina, iako celo selo zna da ima dvoje vanbračne dece. Ili možda misle da smo svi kao Vučić, J.Joksimović, Z.Mihailović, Čeda i čitave gomile sličnih iz Evropskog pokreta i sličnih NVO, koji im veruju (ili se i oni samo prave da im veruju) da je EU čvršća od svih problema i iskušenja sa kojima se susreće.

 125. SRBIN says:

  Vučiću primi moje saučešće znam da vam je teško ali šta se tu može 59 godina nije malo ako se uzme u obzir koliko smo mi patili samo da bi ušli u tu teško bolesnu uniju.

 126. SRBIN says:

  evenport napolje, ,,reformator,, naše policije napolje! Nemački ambasador da začepi, da nam ne prodaje maglu sa poglavljima! Neka razmisli o notornoj činjenici da on i njegovi Nemci žive bonus u svetskom istoriji zahvaljujući Staljinovoj milosti i naivnosti!

 127. SRBIN says:

  EU - Neka im je vecan crni pakao!

 128. SRBIN says:

  Koju bi ti psihopato i VELEIZDAJNICE vrlo rado predao u ruke briselskih FASISTA!

 129. SRBIN says:

  Mene je naprosto fascinirao susret Vučića sa "bivšim predsednikom Istočne Republike Urugvaj" i razgvor o "potrebi uspostavljanja ne samo političkih, već i obimnijih ekonomskih jačih odnosa između Srbije i zemalja Južne Amerike". To je istorijski trenutak za Srbiju posle „Bregzita“. Ostalo mi je samo nejasno kada će Vučić formirati Vladu, ne toliko zbog Vlade, koliko zbog najavljene posete Briselu.

 130. SRBIN says:

  Kakvu vi nezavisnost čuvate kad drhtite od mmf-a i eu,sve ste bre potpisali da bi tu nezavisnost uništili,sramite se vi svi političari,bando hohštaplera.

 131. SRBIN says:

  vučić je jedna najobičnija mmf vaška.oglobio je i pritiska narod dok mu tajkuni avanzuju

 132. SRBIN says:

  ma idi bre premijeru banana drzaveKOGA ti vise foliras Vucicu! Mihajlovicka ti lopina a ti je i dalje drzis! Divan neki svet!

 133. SRBIN says:

  Šormaz je poznat. Druži se sa Milićkom. Ima sličica, gde se zaljubljeno smeše jedno u drugog. Šormaz je iz Drvara. Kažu da je sopstvenik lanca roštiljnica po Beogradu. Nije on bitan. Bitan je onaj, koji ga je doveo iz DSS u SNP, koji ga je povezao sa NATO-om, koji ga je ovlastio da promoviše Milićku u lice koje želi dobro Srbima i Srbiji. I sada se oni ne mogu ratosiljati Šormaza, jer on preti, da će odati njihove tajne, kao npr. Cvijan, Kecman, Beba i ostali. Šormaza moraju pobediti demokratskim načinom, postavljanjem pitanja u Narodnoj skupštini Republike Srbije. Tu je pravo mesto. Ulica i novine nisu demokratija.

 134. SRBIN says:

  Ovo su sve prodane duše i poltroni.I majku bi rođenu prodali za malo vlasti.

 135. SRBIN says:

  Da znas da si u pravu na ku@ac mi se popeo sa svojim lazima i prevrtanjem .Ne silazi sa TV Pinka 3 a i na drugim medijima se ponasa kao vlasnik Srbije sa sve Srbima.

 136. SRBIN says:

  Ma kakav NATO,kakva EU,nikad nikom ne bih poželela da postane deo nemačke imprije.

 137. SRBIN says:

  Nejdžel Faraž: ,,Srbi bežite od EU, tamo ćete biti roblje, jedino će se vaša pseudo elita enormno obogatiti,, Ova rečenica objašnjava jučerašnje istupe Dačića i Vučića pred našom javnošću!

 138. SRBIN says:

  Ova vlast je izdala Sbiju . VUCIC što tumara po Srbiji i hvali se da voli Srbiju izan svega u suštini laže.On je manijak.

 139. SRBIN says:

  Ako je tamo bilo 48% za EU i 52% za izlazak....ovde bi bilo 5% za EU i 95% protiv EU....uopste mi nije jasno o cemu prica premijer, jel on prica u ime njegovog naroda ili u ime nekih tamo ljudi koji mu prosledjuju komande!?

 140. SAŠA says:

  OVAJ ČOVEK JE DOŠAO PREVARAMA, UCENAMA I KRAĐOM NA VLAST. ZAVRŠIĆE KAO ČAUŠESKU !!!

 141. VUK says:

  dragi moj premijeru kratko i jasno JEDI bre GOVNA

 142. SRBIN says:

  Navijači oprali put kojim je prošla šetnja „Ponos Srbije“ Grupa navijača je u nedelju posle šetnje pod nazivom “Ponos Srbije“ oprala trasu kojom je šetnja organizovana, od Pionirskog parka do Trga Republike. Snimak akcije je objavljen na internetu, a na društvenim mrežama je napisano “da se zna ko je šetao ulicama našeg glavnog grada“, uz poruku “Očistimo Beograd“. https://vimeo.com/172306213

 143. Rade says:

  Džukelu treba objesiti sa cijelom tom bandom oko njega i ne skidati ih dok se ne raspadnu.Za nauk svakom ko se drzne da pljuje sopstvenom narodu u oči.

 144. Kosta says:

  Da se i ja oglasim povodom tzv BREGZITA, ali ovoga puta sa mnogo vise rime nego u mojim stihovima. Sve cista farsa! Po mom skromnom misljenju, radi se o reziji za dva moguca scenarija. -odugovlaciti dve godine dok se ne razvodni zakon o raseljavanju imigranata, a kako su rekli, referendumu takoitako daje poslednju rec brit. parlament. Druga mogucnost je huskanje EU u rat protiv Rusije, pa da bi sve izgledalo kako London ostaje cistih ruku. Bulavi je svejedno gde BUDE BUM zato bolje... (Sta-vise moguc je zajednicka rezija Rusije i Engleza a sve zbog Ukrajine i jos nekih dodatnih MESNIH ZAJEDNICA.) Uvek sam bio misljenja, a sada i potpisujem da USA nikada nije postojala. Elem, tzv USA je samo desna ruka Engleza koja po svetu cini to sto cini. Kao ostrvska drzavica, Britanija se ne usudjuje da se prikaze kao neprikosnoveni BOSS u svetu, te zato koristi USA. U protivnom bi je Evropljani pojeli za mrsaviji dorucak, a Francuzi i Nemci je simpatisu ponajvise.

 145. Razocarani says:

  Ovog korumpiranog izdajnika treba sto pre spakovati

 146. dragan says:

  steta je sto smo mi pizde od ljudi,na reci smo jaki a na delu...

 147. mladic says:

  vucic neda ni referendum srbima srbin suti vucic prodaje srbiju sad ce i srbe da proda hhhhhhh reko jovan slavni raskovic srbi su lud narod vucic i dacic daose kosovo zbog unije sada niti unije ni kosova vucicu primi saucesce unija umrije zao mi je amin

 148. DUSKO says:

  NE ON JE PO ZADATKU ZAPADA DOVEDEN DA RASPRODA SRBIJU ZAŠADU DA NAS DOVEDE DO PROSJACKOG STAPA !!! STA DRUGO RECI EU NAS PONIZAVA UCENJUJE USLOVLJAVA A SAD I PRETI SANKCIJAMA A ON I DALJE IDE U EU !!! IDITE PREMIJERU VI I VLADA U BRISEL PRESELITE SE TAMO SAMO OSTAVITE SRPSKI NAROD !!! NEM NIJEDAN ARGUMENT DA JAVNO OBRAZLOZI UPORNI PRISTUP EU NE DA REFERENDUM NARODA ! PONASA SE KO DIKTATOR I TREBA POD HITNO DA ODE SA VLASTI KAKO BI SE SPASAO SRPSKI NAROD !!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *