ВУЧИЋЕВ ХЛАДАН ТУШ ЗА СРБЕ НА КиМ: Знам шта би ви волели, али…

VUČIĆEV HLADAN TUŠ ZA SRBE NA KiM: Znam šta bi vi voleli, ali…

8 septembra 2018

Vučić se danas sastao sa Srbima u Lešku.

“Znam šta biste voleli da čujete, ali ja to ne mogu da vam kažem, ne zato što neću, već što sam dovoljno odgovoran, a znate koliko se borim”, rekao je predsednik Aleksandar Vučić građanima u Lešku.Vučić je rekao da je nezaposlenost glavni problem u tom kraju i to je, kaže, ono što će država morati da rešava. On je u obraćanju građanima Leška ispred Poljoprivredne škole rekao da će najkasnije za sedam dana početi izgradnja puta Vračevo – Rvatska kao i da će država uložiti 13 miliona evra u Trepču.

Vučić je najavio otvaranje fabrike baterija u Leposaviću za oko 300 radnika. Takođe je rekao da će država davati subvencije firmama iz centralne Srbije koje su zainteresovane da ulazu na području južne pokrajine.

“Čuo sam da se Sirogojno već javilo, oni žele da otkupljuju voće i povrće iz ovih krajeva i da naprave hladnjaču. Ako sve ovo uradimo siguran sam da ćete se osećati bolje i lepše”, naveo je Vučić.

On je izrazio uverenje da će to obezbediti dugoročan opstanak i ostanak Srba u tom delu Kosova i Metohije. Vučić je dodao da će država uz pomoć građana iz ovih krajeva umeti da brine o budućnosti njihove dece.

“Nećemo vas zaboravljati, jer ste i vi isto što i mi i delićemo istu sudbinu”, poručio je Vučić.

On je zatim obišao Poljoprivrednu školu iz Prištine sa ispostavom u Lešku.

(Mediji)

KOMENTARI2 komentara

  1. mrak says:

    Dzaba ti bljutava predstava drama queen, nemas ti stofa za Gazimestan, za faraonsku vladavinu, nemas NISTA. Od nicega ne biva nesto.

  2. Barakuda says:

    Ovo me podsjeća na one njegove bivše poruke, a ova je posebno ohrabrujuća !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *