ВУЧИЋЕВА ИНАУГУРАЦИЈА: Ево ко од светских државника долази!

VUČIĆEVA INAUGURACIJA: Evo ko od svetskih državnika dolazi!

29 maja 2017

Novoizabrani predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će biti inaugurisan 23. juna, kao i da će toj svečanosti prisustvovati veliki broj državnika iz regiona.

Vučić očekuje dolazak najviših predstavnika iz Slovenije, Mađarske, Rumunije, Hrvatske, BiH, Crne Gore, Makedonije, Grčke i Austrije.

– Na inauguraciji 23. juna imaćemo do sada najveći broj predsednika, šefova vlada, ministara spoljnih poslova. Očekujem da dođu gotovo svi iz regiona, jer su mir i stabilnost u regionu deo moje politike – rekao je Vučić nakon sednice Vlade Srbije kojom je poslednji put predsedavao u svojstvu premijera u ovom mandatu.

On je rekao da će doći i neko iz neke velike evropske države, te da će inauguracija biti u zgradi „Palata Srbija“, da bi svi mogli da dođu.

Vučić je istakao da dolazak svih na inauguraciju predstavlja do sada najveće priznanje, ne za njega, već za Srbiju, te dodao da će to biti veliki skup na kojem će biti služeni samo proizvodi iz Srbije.

– Možda nećemo imati najbolju francusku i italijansku kuhinju, ali zato ćemo imati pristojnu srpsku – rekao je Vučić.

Prema nezvaničnim najavama, Vučić će zakletvu za predsednika Srbije položiti u sredu, 31. maja, i tako započeti mandat.

KOMENTARI3 komentara

  1. Mi says:

    Položit će zakletvu za presednika??? Šta podrazumeva ta zakletva? Prosto formalno izgovaranje teksta, koji u njegovom slučaju ništa neće značiti.....

  2. Goran NS says:

    Ovo me podseca na prvi "Samit Nesvrstanih" 1961.

  3. Moma says:

    Čovjek koji je potrvrdio Njagođeve misli , kome vlast leži u topuzu tragovi mu smrde nečovještvom. Želi da se zakune nad Miroslavljevim jevanđeljem, čini veliku sramotu i vređa častite vernike Srbe i misleće ljude kao čovek koji je osnovaqo fantome, čovek koji je oteo Beograd na vodi, kao čovek koji je oplačkao penzionere, kao čovek koji izgovara gomile laži svakoga dana, kao čovek koji obmanjuje svoj narod i krade izbore Sramota je od SPC što mu dozvoljava da u političke svrhe upotrreblejava crkvu, on će se jednog dana proglasiti silom i u patrijarha. narod malo zna da Vučić duguje raznim privatnim poveriocima oko 2 miliona Evra za novac koji je pozajmio od pojedinaca a koji već godinama izbegava da vrati, i da se takav prevarant zakljinje pre Jevadđeljem je velika sramota, nemoral i bezobrazluk.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *