ВУЧИЋЕВА МОЛБА ТАКСИСИТИМА: Не радите то, то не води ничему

VUČIĆEVA MOLBA TAKSISITIMA: Ne radite to, to ne vodi ničemu

12 oktobra 2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zamolio je taksiste, koji su najavilu radikalizaciju protesta od ponedeljka, da to ne čine, jer to, kako je rekao, ničemu ne vodi.

„Molim taksiste da ne sprovode nikavu radikalizaciju. Spremni smo da razgovaramo, da vidimo da pronađemo rešenje, ali ih molim da ne rade to, jer to ničemu ne vodi“, rekao je Vučić novinarima u Kuršumliji.To, kaže, govori ne sa sa pozicije nekoga ko može da određuje nešto, već je to njegova molba.

„Zna se šta je ono što država može i sme, a šta ne sme da dopusti“, naglasio je predsednik, preneo je Tanjug.

Jedan od predstavnika taksista Aleksandar Bijelić najavio je juče da će njihovi članovi od ponedeljka radikalizovati proteste, koji će sledeće nedelje trajati od 14 do 17 sati i obuhvatiće i Gazelu i Slaviju, uz tvrdnju da su za to dobili dozvole.

MUP je na to uzvratio upozorenjem da nikome neće dozvoliti da blokira auto-put.

KOMENTARI2 komentara

  1. SnowBall says:

    Dva taksi udruženja se posvađala oko podele plena a naje..li su kao i uvek obični građani! Zamalo da kažem da kako je Vučić u praviu, ali sam se na vreme ugrizao za jezik...

  2. milorad2 says:

    boli ih K. ali ne bi bilo loše da ih zabole bubrezi, knjaz miloš je bio u pravu ,batina je do j. stvar za pola srbije.Zato udri milicijo sa stokom se ne razgovara sem ako si zreo za lazu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *