ВУЧИЋУ ОДБИЈЕН ЗАХТЕВ ЗА ОДЛАЗАК НА КОСМЕТ: Приштина спустила рампу

VUČIĆU ODBIJEN ZAHTEV ZA ODLAZAK NA KOSMET: Priština spustila rampu

21 novembra 2020

Ministarstvo inostranih poslova i dijaspore tzv. Kosova saopštilo je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić navodno želeo da poseti Kosovo i Metohiju, ali da mu neće dati dozvolu, preneli su prištinski mediji.

Ministarstvo tvrdi da je predsednik Vučić navodno u četvrtak podneo zahtev da sa još trojicom saradnika poseti Kosovo i Metohiju.Za Gazetu ekspres rečeno je da ta poseta neće biti dozvoljena.

Sa Vučićem je na Kosovo i Metohiju, prema tim špekulacijama, trebalo da odu i ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković i bivši direktor Kancelarije, a sada ambasador u SAD Marko Đurić.

Gazeta špekuliše da je zahtev za posetu usledio nakon otkrića grobnice u Srbiji, za koju se sumnja da su u njoj tela Albanaca sa Kosova i Metohije, koji su stradali u sukobima 1999. godine.

KOMENTARI4 komentara

 1. 1389 says:

  A Srbi dozvoljavaju da se Albanski predsednik šeta po Bujanovcu, Preševu, Medvedji i Rožajama. Pamet u glavu srbski narode, sledeći se dolazak albanskog predsesnika odbija...

 2. Gardista says:

  Bitno da njihovi kerovi setaju Srbijom sa nasom dokumentacijom i mogu uci bez pitanja...elem, koliko jos nasih grobnica ima na KiM a da se cuti...Vucicu izdajnice

 3. uddu says:

  Bravo za odluku iz Prištine !Dabogda niko više ne primao nigde ovog izdajnika i učesnika u korona teroru protiv srpskog naroda (Namerno nisam pisao-protiv sopstvenog naroda ),Fuj !

  • Cp6a says:

   Tako, pokažite kome aplaudirate i u čiju korist delujete.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *