ВУЛИН: Како мислимо у ЕУ ако нисмо у стању ни Угљанину да судимо!

VULIN: Kako mislimo u EU ako nismo u stanju ni Ugljaninu da sudimo!

4 marta 2018

Ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je danas da Sulejmanom Ugljaninom ne treba da se bavi politika, već pravosuđe, i da treba da bude spreman da odgovara za svoje izjave.

Ako je Srbija pravna država, onda zakoni moraju da se primenjuju, a pozivanje na pobunu i rušenje ustavnog poretka mora biti oštro kažnjeno, naveo je Vulin u izjavi za javnost, reagujući na izjavu lidera SDA Sulejmana Ugljanina — da je država Srbija „najveće zlo koje je upoznao“.

– Ne znam kako ćemo u EU ako nismo u stanju da sprovedemo ni tako važan zakon. Zlo koje Ugljanin priziva nije iz njegove glave, pa ni iz naše zemlje, ali kada ga već izgovara kao svoje, neka bude spreman da za njega odgovara. Nije prvi put da se građani Srbije, Srbi i Bošnjaci u Raškoj oblasti, pokušavaju posvađati i zakrviti, ali kao što nije uspevalo pre, neće ni sada. Srbija sve svoje građane poštuje i voli na isti način, a Vojska Srbije čuva i brani, naveo je Vulin u izjavi za javnost.

KOMENTARI9 komentara

 1. goran says:

  Mirin pionir opet lupta, glumi patriotu.

  • Strahinja says:

   On je bar naklonjen Putinu "Gorane"... Iako ne postujem nimalo ovog Vulina, ni Miru, ni komuniste, bar ovaj isprdak nece da kevce protiv Rusa, kao sto ti radis "Gorane"...

  • Velika Metla says:

   Goran,izbori su ČUDO! Udari ih neviđeni patriJotizam SAMO pred izbore,dok su posle izbora najveći "euRUpljani"! Hahahahahahaha..........,pa ovaj bednik i ostali svi posle 5.oktobra misle da mogu samomisleće Srbe prevariti?? Mogu prevariti samo onu mmarvu koja gleda svoje mizerne,uske i sebične interese i Srbija ih u životu ne zanima!

 2. Velika Metla says:

  Promeni terapuju! Ova nikako ne funkcioniše! Pitaj rretardu samog sebe,a ne nas! Mi Srbi znamo kako bi smo s njime završili "posao",nego vidi šta ćete vi izvršitelji naloga kolonijalnog upravnika ravne zemlje Srbije! I mestimično neravne!

 3. Bla, bla i gotovo says:

  To što vi Ugljaninu "ne možete ništa" je samo znak koliko ste rasturili, bolje reći razbucali svaki sistem u državi, pa i pravosudni.Mogli bi vi, da se niste toliko korumpirali da i Ugljanin zna sve vaše slabe tačke.Nije džabe sedio pored vas za lepe pare šest godina.Dok ste vi radili za VAŠU gu*icu, on je radio za svoju. Vas ne interesuje ni Kosmet, ni Sandžak, ni Vojvodina.Samo lični interes.Država, u koju se zaklinjet, vas ne interesuje ni ko lanjski sneg.Imate vi i u Vojvodini Čanka, koji polako rastura našu, a stvara svoju državu. Ni same izjave vas političara nemaju veze sa pameću, jer malo-malo pa VI pominjete Vojvodinu, Rašku,...,pa tako ohrabrujete i Sulju i Čanka. Znači, ne radite ništa po tom pitanju, a kad je stanje normalno, vi potežete pitanje otcepljenja. Pre smo mi komentarisali Suljinu priču nego vi.Samo ste videli komentare čitalaca, pa hajd da i od vas neko nešto kaže. I sve će se sleći na tome. Pre ćete nekoga strpati u zatvor ako kaže da među vama ima neko ko nije *eder.

  • Zaharije qSerak says:

   Samo dobar učenik recimo gos.Vucica kao učitelja.Niko ne spominje njegove izjave,pa i ne tako davno kada kao pravnik po profesiji bez dokaza osuđuje ljude koji su recimo sada pravosnazno slobodni.Ganic,Divjak,Oric a najveća sramota za Srbiju Ilija Jurišić jedan čestiti čovjek.Ono 100 Muslimana za jednog Srbbina ne spominjem.To mu pišem,mlad,neiskusan,brzoplet,zuri da bude drugačiji,radikalniji.Sada Vam se vraća Srbijo,kao sto sam Vam i rekao.Misliti da Vi nešto možete,a da drugi ne mogu je greška.Postoji ravnoteža,bumerang,a ne sumnjam da iza gos.Ugljanina ne stoje odredjene strukture u Bosni.Samo gospodo dobri učenici

 4. Mali Vuk says:

  Ako nezmate ili nemozete taj problem da resite podnesite ostavku !

 5. Jefimija says:

  Ove godine ce izbori za Bosnjacko nacionalno vece, a Sulejman je njen predsednik. Pa kada se ne moze vise docepati drzavne fotelje, onda je i ova u nacionalnom vecu itekako dobra za njega. Zato on i prica sve ovo, ne bi li kod Bosnjaka osigurao glasove da i dalje rukovodi ovom nacionalnom institucijom. Nekima pase ovo sto Ugljanin prica, samo ne znam da li ce to biti dovoljno da bi i naredni mandat zloupotrebljavao BNV u politicke svrhe.

 6. Zaharije qSerak says:

  Kao sto Vi gos.Vulin ili recimo gos.Vucic zbog svojih izjava.Gos.Vucic ne samo da nije uhapsen,nego je dobacio i do prvog čovjeka u Srbiji,a svi se sjećamo:”100 Muslimana za jednog Srbina”!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *