ВУЛИН: Србија жели у ЕУ, али грађани уморни од услова

VULIN: Srbija želi u EU, ali građani umorni od uslova

12 novembra 2016

aleksandar-vulin-35

Ministar za rad i socijalna pitanja Aleksandar Vulin kaže da među mnogim zemljama članicama EU postoji zamor od proširenja unije, ali da i među građanima Srbije postoji zamor od postavljanja novih uslova i pomeranja datuma.

Vulin je na taj način prokomentarisao izjavu predsednik Evropske komisije Žan Klod Junkera da do 2020. godine neće biti proširenja EU.

– Mi ćemo svoju zemlju menjati i činiti je boljom, a nadamo se toliko boljom da će svi želeti da mi postanemo važan i siguran deo svakog saveza. Mi ćemo svoju Srbiju činiti da ona na prvom mestu bude dobra za građane Srbije – rekao je Vulin.

On je dodao da Srbija sve što radi, radi zbog sebe, da poštuje EU, želi da bude punopravna članica EU.

– Ukoliko EU smatra da nije vreme ili ne prepoznaje naše napore mi joj se zahvaljujemo na tome. Nama je najvažnije da građani Srbije prepoznaju naše napore i da prepoznaju da je ovo bolja zemlja za život – rekao je ministar.

On je ponovio da postoji zamor od proširenja EU među zemljama članicama, ali da postoji zamor od EU i njenih stalnih pomeranja uslova i među Srbima.

KOMENTARI9 komentara

 1. Kosovac says:

  Tako je Vuline, ti si najkompetentniji kao ministar za rad da primetiš da je neko umoran. Plus što si komunjara od glave do pete, pa ko bi kao ti mogao bolje da definiše rad i umor.

  • Dadaizam says:

   Umoran je ovaj narod od te vlasti koja arči sve po redu. Vučić je bio kod Klintonovi, odneo im je milion dolara poklona kao pomoć za izbore, slepac daje gazdi poklone, nikad do sada viđeno. Ojadio je penzionere, sada je reducirano mnogo što šta u vezi sa lekovima, pregledima i analizama. Napravili su sistem da bolesng penzionera šetaju od nemila do nedrahga pa ko pretekne. Više nema magnetne rezonance za penzionere, niko neće da potpiše uput. Opšta praksa šalje specijalisti, specijalista ustanovi dijagnozu, traži MR, pacijent dolazi kod opšte prakse a ovom je zabranjeno da potpiše uput pa šalje pacijenta kod drugog specijaliste u bolnički centar i opet ovaj ustanovi da je potrebana MR a ne daje uput za to, nego po pravilu službe upućuje na opštu praksu kojoj je zabranjeno da izada uput na MR, i tako u krug. Za to vreme Vučić bahato nosi darove Klintonovim kao zahvalnost za one mobe za uraniumom koji sada počinje da zrači kao lud. I za sve to beogradski profesor podnosi peticiju narodnoj skupštini Srbije za smenu predsednika vlade AVučića koju naravno niko neće staviti u funkciju jer živimo u vremenu SNS dikature, gore od svih do sada diktatura.

 2. Trifun says:

  Prvo slobodni izbori bez mesanja EU Rajha, pa onda slobodni referendum o EU bez mesanja EU Rajha. Pa onda sta kazu gradani tako je. Isto vazi za Crnu Goru i NATO. U protivnom SLEDI ZESTOK OBRACUN ZBOG EU RAJHA I VELEIZDAJNICKIH GERMONOFILA NACISTA NA VLASTI PO PRINCIPU $10 PO LESU SRBINA ILI $20 ZA UBIJENO SRPSKO DETE.

  • Kosovac says:

   Trifun,….. Sada za 2 sekunde nisi uspeo da me vremenski pretekneš. Da ako ti pomognu.

   • Trifun says:

    Mozes li da mi udes u trag? Ako ne mozes dzaba ti sve. JA VLADAM INTERNETOM. 100%. ZNAM SVE. PRATIM SVE. U DETALJ. NEMA NIKOG TAMO KO JE BOLJI OD MENE. ZA SADA. MOGU DA POMERIM SVET U BILO KOJEM PRAVCU POZELIM. INTERMAGAZIN SAM IZABRAO JER MOGU INSTATNO DA SALJEM SIGNALE SIROM SVETA. BEZ CENZURE. TO JE SVE. A SAD HAJD NA RUCAK. POPI JEDNU.

 3. Trifun says:

  NECETE VISE TRGOVATI KOSTIMA I LESEVIMA PALIH BORACA I ZRTAVA EU RAJHA I ANGLOSAKSONSKIH GENOCIDNIH HIJENA PO PRINCIPU $10 PO LESU SRBINA I $20 ZA DETE BEZ POSLEDICA. USLOVI SU STVORENI. VARNICA = NAMESTENJE I KRADA PREDJESDNICKIH IZBORA I BRUTALNA ODMAZDA ZA SVE STO STE NAM RADILI IZ BEOGRADA SLEDI.

 4. micky says:

  Ne baljezgaj klempo usrani. Muci muko.

 5. Vanja says:

  Srbija ne zeli u EU, to zelite vi iz vlasti. Narod je danas umoran od vas politicara koji nas zarad svoje koristi unizavate, vredjate i nipodastavate, lazuci svet i EU da zelimo da budemo njen deo. Napravite posten referendum, bez ukradenih i kupljenih glasova, pa da vidimo gde narod-neokoriscena vecina zeli da ide. Zarad EU interesdzija koji su vam obecali dozivotno mesto kolonijalnog upravnika, upropastavate i rasprodajete i poslednje resurse koji mogu ovu drzavu izvuci iz krize i kolonijalnog ropstva. Prilike u svetu se menjaju, pa ili ih iskoristite u korist naroda ili se povucite sa funkcija.

 6. Nuclear Vlasta says:

  VULVIN.....

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *