Vulin: Tražimo reakciju Zapada na pretnje Tačija

Vulin: Tražimo reakciju Zapada na pretnje Tačija

9 aprila 2013

Bez obzira na ishod pregovora i evropsku ocenu oko integracija, građani na KiM ne treba da brinu, jer će njihova bezbednost ostati prioritet za Srbiju, kaže za „Novosti“ šef Kancelarije za KiM Aleksandar Vulin. On poručuje da će Beograd insistirati da se međunarodna zajednica hitno oglasi povodom poslednjih pretnji tzv. kosovskog premijera Hašima Tačija, koji „još jednom pokušava da iskoristi priliku i uplaši Srbe“.

KOMENTARI3 komentara

  1. Dragana says:

    Molim Vas da više ne nazivate Hašima Tačija PREMIJEROM,ova zemlja ima svog premijera-Ivicu Dačića,pa da li se to nekome svidja ili ne je retoričko pitanje,ali je on naš premijer,premijer Srbije.Hašim Tači je predstavnik nacinalne manjine Albanaca u Srbiji kaji proklamuje nezavisnost Kosovauz pomoć svojih trabanata sa zapada.

  2. Dragana says:

    Predstavnik Tači ni nakoji način ne može da uplaši Srbe,ni taj čuveni zapad ni EU,mi smo navikli da nam se preti,da se na nama iskazuke moć,ali smo navikli i na to da nikada nećemo pristati da budemo bilo čiji robovi i da svoju zemlju čestito branimo i odbranimo po svaku cenu pa makar to bio i život.

  3. zoranintermag says:

    Poštovana Dragana, verovatno ste prevideli TZV., mi obavezno koristimo reči TZV, SAMOPROKLAMOVANE, PRIVREMENO OKUPIRANE TERITORIJE, TEROSRISTI...itd. Svako dobro

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *