ВУЛИН: Увредили су нас, али не и понизили

VULIN: Uvredili su nas, ali ne i ponizili

13 novembra 2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doneo je hrabru odluku da ostane u Parizu i nije mu bilo lako, rekao je ministar odbrane Aleksandar Vulin i dodao da bi u suprotnom ispalo da je Hašim Tači uspeo da otera Srbiju sa mesta gde je pobedila u Prvom svetskom ratu, prenosi N1.

„Onaj ko je dozvolio da se Tači nađe tamo gde mu nije mesto, trebalo bi da oseća stid… Ne verujem da će osećati stid, jer da ga oseća, ne bi uradio to što je uradio“, rekao je Vulin.

To, prema njegovim rečima, jeste bio pokušaj da se Srbija izbaci sa te velike grupne fotografije pobednika u Prvom svetskom ratu i „da ono što smo osvojili velikom pobedom naših predaka sada izgubimo“.

„Nisu uspeli u tome, da li su nas uvredili jesu, ali nas nisu ponizili“, rekao je ministar Vulin.

KOMENTARI12 komentara

 1. Taipova Češma says:

  Uvredili nas jesu ali nas nisu ponizili - jer IMAMO ŠANSU da im vratimo,uskoro. Protokol važi za državnike ali ne i za običan narod.Pokažimo im čiji smo potomci kad njihov novi napoleončić zakorači u Beograd - to će odjemđknuti mnogo jače u svetu od njihovih šamara upućenih nama a plaćenim parama od prodaje ljudskih organa izvađenih na živo i tona droge koja svakodnevno ubija desetine hiljada ljudi širom sveta. Ne iskoristimo li šansu - bićemo i PONIŽENI.

  • Velika Metla says:

   TČ,burazeru,"beograDžane"bi mogao sakupiti na javnom mestu SAMO ako bi se "zadruga"prikazivala na tom mesto na velikom nekom platnu! Ili ako bi se mogle kupiti Cepter šerpe na sniženju! Za pitanje opstanka naroda i države nemojte ih pitati ništa,jer "beograDžane"to ne zanima! Pa to su pokazali bezbroj puta do sada!

 2. raikkonen says:

  cujte ovog mandova..haha..bezi bree crgaru jean!!

  • uf says:

   A rokce, sta bi drugo?

 3. Velika Metla says:

  Ajdeeeeeeeeeeee........! Stvarno? Ujeo te,ali te nije ugrizao,a,VOlino!

 4. Marko st says:

  Kakva je ovo nakaza?

 5. Deda Micko says:

  Tebe je nemoguce poniziti jer to radis sam sebi 24 sata dnevno.

 6. Rale says:

  Vas napredne sektaše je moguće uvrditi isključivo istinom i sposobnošću ,a što se tiče poniženja,stvarno vas je nemoguće poniziti jer vi nemate dno.

 7. Bruka says:

  Da imamo neku normalnu vlast i da je otišao tamo neki normalan predsednik, dobio bi normalno mesto.Ovako su samo pokazali gde je mesto ovome, ali verujem da srpski narod Francuzi i dalje cene.Oni nemaju potrebu da nas ponižavaju, jer nam to radi kompletna vlast koju trenutno imamo.Gde god se pojave, izazovu poniženje i bruku.Moramo da se stidimo za sve što rade i ne rade.Ipak bi najbolje bilo da se pokupe, sednu na brod pa na Havaje, ako treba, kako bi nas manje brukali i manje štete nanosili, bez obzira što bismo im sve platili.A zaboravili bismo im i koferče, tetku iz Kanade, vile, Bg na vodi, PKB, vojvođanske ravnice, Arape, milijarderske račune,...Samo da se nose.Ani njima je malo.Oni hoće još, pa još, pa još,...

  • Velika Metla says:

   Bruka,onako kako se taj Bože me sačuvaj predsednik odnosi prema svom narodu i državi tako se i prema njemu odnose drugi! I to je sasvim normalno! To je samo za neupućene iznenađenje! Kako se ovaj srPijanski mamlaz odnosi prema svom narodu i državi je svakome ko travu ne pase poznato! Doveo llezbaču na mesto premijera,doveo zločinca Blera u beograd,doveo nacistu Šredera na godišnjicu svoje sekte SNS,dao šlihtarima potpisivanjem briselskih (NE)sporazuma SVE šta su tražili!

 8. rodja says:

  Čovek je u pravu. Uvredili su nas, ali će Srbija dati priliku da budemo poniženi u svojoj kući, kada "velikom prijatelju Srbije" Makronu bude organizovan doček u beograd, kao predsedniku francuske. Ali, ako im rotšild naredi, izviniće se oboje, iliće se praviti ludi kao da se ništa nije desilo!!!

  • Velika Metla says:

   Rođa,nisu više problem ovi na vlasti nego NAROD! Upravo NAROD! Šta košta te graDžane u Crnogradu da izađu na ulice masovno(pa u tom ustaškom gradu Crnogradu ima preko 2 miliona graDžana)i pokažu onom babojeHbcu šta Srbin misli o njemu? Dokle više,BRE,da ovaj narod ćuti? Imamo li mi granicu dna do kojeg se možemo srozati kao narod,(ne kao ovi politikanti na vlasti postavljeni od strane srbskog dušmanina)? Izgleda da nema!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *